Sayfa 76/113 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon
Arama sonucu : 899 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1. Neyse vazgeçtim , ben uyurken 1 haftalık ppf getirisi kadar getirmiş yine yurolar.

2. 50 üzeri veren varsa yazalım kim veriyor yok bulamadım

3.  Alıntı Originally Posted by aykuts41 Yazıyı Oku
    50 üzeri veren varsa yazalım kim veriyor yok bulamadım
    Pasif bakiyesiz 50 bile yok. Renkli hesap 52 yapmış ama pasif bakiye şartı var.

Akbank eski müşteriye %46 dan %47.50 ye çıkarmış.Önümüzdeki günlerde biraz daha artabileceği söylendi.%50 ve üstü oranları hangi bankalar veriyor merak ettim

5. Faiz haramdır arkadaşlar, uzak durun, haram tatlı olduğu içn oran böyle yüksek. Faizi enflasyonu azaltan etken veya kendinizi koruma aracı görmeyin. En büyük koruma aracı ticaret yapmaktır yada ticaret yapana ortak olmaktır.

6.  Alıntı Originally Posted by lukas Yazıyı Oku
    Akbank eski müşteriye %46 dan %47.50 ye çıkarmış.Önümüzdeki günlerde biraz daha artabileceği söylendi.%50 ve üstü oranları hangi bankalar veriyor merak ettim
    Şuan serbest para piyasası fonundayım mevduat oranları zirve yapıp oradan hafif gevşeme sinyalleri verirse Mayıs-Haziran gibi direk 6 ay bağlarım.

7. Bu koşullar altında faizlerin düşmesi hemen hemen imkansız hatta artabilirde bu seneden de ümidim yok 49/50 civarında seyreder faizler..

8.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Şuan serbest para piyasası fonundayım mevduat oranları zirve yapıp oradan hafif gevşeme sinyalleri verirse Mayıs-Haziran gibi direk 6 ay bağlarım.
    303 günlük tahvilin mevduat karşılığı bugün için 52. Tahvillere biraz alım geldi,geçen hafta oranı 54in üzerindeydi.

Sayfa 76/113 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •