Sayfa 79/133 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon
Arama sonucu : 1063 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1. PPF Tırt bugün Euro alacağım tekrar ek +

2. PPF aylık getirisi stopaj sonrası net 3,50 eğerki AVRO getirisi alış satış marjı ve bsmv düştükten sonra bu getirinin üzerinde kalacağına ikna oluyorsak uygundur

3. Fon alımlarımı Burgan üzerinden yapıyorum. Burganda anlaşmalı kurumlar altında Akbank ALE ppf var. Bildiğim kadarıyla bu fon sadece Akbank üzerinden alınabiliyordu. Benim sorum Burgan üzeriden ALE fonunu alsam 13:30 dan önce satış emri verince hemen hesaba geçer mi yoksa TEFAS üzerinden almış gibi 14:30 dan sonra mı hesaba geçer? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

4. Biz burdan faizleri takip etmek istiyoruz ama sürekli fonlar yaziliyor

5. Mevduatta ne var arakdaşlar en çok

6. Var mı güncel bilgi

7.  Alıntı Originally Posted by jackwalsh2 Yazıyı Oku
    Var mı güncel bilgi
    Denizbank mobilde kişiye özel 48,50 oranlar varmış. Onun harici en yüksek oran 47,50..Pasf bakiyesiz için konuşuyorum.

8. 48,5 faiz ile banka para alıyor, kaçla satıyor, bu yüzden işletmeler tek tek kapanıyor, bankalar muhtemelen 48,5 aldıklarını 50-60 dan merkez bankasına satıyor, başka bir izahı yok. Ülkede bu şekilde yavaş yavaş çöküşe doğru gidiyor. Bence faizler 15-20 ye düşmeli dolar gerekirse 60 olsun daha faydalı. Şimdi 48,5 dan fazi aldığınız ülkede yakında faiz alacağınız sistem kalmayacak. TL faiz 50-60 da olsa büyük risk, bir gün geri ödemiyorum der ve fişi ceker. Bu arada faiz büyük haramlardan sayılır, boşuna haram edilmemiş.

Sayfa 79/133 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •