sen beni yanlýþ tanýmýþsýn ... ben aþk adamýyým owlm :oleyo:
:kahkah:
Printable View
Bugün bankadan eve geldim seans sonuna doðru. Bir baktým altýn S1 e çakýyorlar. Hemen atladým 44,63 44,9 arasýndan aldým. Bir elimde telefon bir elimde akülü araba joystiði. Emekli yevmiyesi çýktý. Hisselere yazarsam alýþ çok çok aþaðý yazdýðým için gelmedi. Takip edemiyorum bu aralar yoksa her gün yevmiye çýkardý. Bu yöneticiliðin her yaný zarar bana
Siteye ait banka hesabý açmak için gittim. Sitede her þey yamuk yumuk düzene sokacaðým diye uðraþýyorum. Yönetici olarak benim gibi felçli adamý seçtiler. Ha þuan sitenin 10 yýlda yapýlmayanlarý yaptýrýyorum. Þuan çok memnunlar benden. Hem güvenlerini kazandým hem icraat yapýyorum. Bir de aidat ödüyorum ha.
siteyi soyacan o zaman :drunk: :kahkah:
Bizim apartmanda kimse yonetici olmak istemedi. Profesyonel adam tuttuk. Aylik 3.000 TL aliyor.
Eskiden yonetici olan kat maliki aidat odemiyordu.
Ucuza gitmissiniz yani.
Herkes ruh hastasi. O kadar manyagin oldugu yerde yoneticilik yapilir mi hic.
Uzuluyorum sizin icin.
Kurtulmaya bakin derim.
https://img.stock3.com/charting/2025...31/8078852.png
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
https://www.kitco.com/chart-images/LFgif/RH0365lnb.gif
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Bu dönemde Suriyeliler bizden önde. Yandaki bina da Suriyeli kiracýnin olduðu evi alan çýkartamadý sattý. Ondan sonra alan da iki yýl mahkemeden sonra karar istinafdan döndü. Alan adam evde kiracý olduðunu bilmiyor muydu diye bozmuþlar. Türk olsa bir günde mahkeme kararý ile çýkarýlýrdý. 5 yýldýr çýkacak.
Benim hesabýma göre araþtýrdým sitenin 500-600 bin masrafý var. Eski yöneticiye verirsek bu iþ 1 milyona biter. 10 sene anamýzý aðlattý namussuz. Bütün üç kâðýtlarýný çýkardým. Masraflar bitsin devredecem. Özürlü olmama raðmen baya icraatým oldu. Ayhan baþkan saðolsun çok yol gösterdi. Aidat benim takdirim.
🇹🇼
Taiwan boðazýnda fýrtýna yaklaþýyor
⚖
Çin, savaþa hýzla hazýrlandý ve Tayvan'a sürpriz bir saldýrý gerçekleþtirme kapasitesini büyük ölçüde artýrdý.
🏴➕🇺🇦
Çin, Ukrayna'daki savaþý bekliyor. ABD ve #NATO'nun Rusya'ya saldýrýsýnda Taiwan alýnacak.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Valla dediklerimi yapmazlar kurallara uymazlarsa açýk açýk söyledim bol bol fatura bulup aidata giydirecem. Abi iki evde 20 kiþi den fazla adam var. Diðer 3 ünü bilmiyorum bildiðim bu. Dün gece bir misafir geldi sürü ile rahat on kiþi var. 10 da evde var. Bunlar apart mi yaptý onu çözecem. Siteye giren çýkanýn haddi hesabý yok. 7 dairede Suriyeli oturuyor ikisi küçük aile diðerleri numaratör gibi bir de bir evde iki aile var. 9 çocuðu olan var. Ha bir de 9 çocuklu kadýn filinta gibi. Bizde olsa pert olur kadýn.
#XU100
100 Haftalýk Ortalama:
https://i.ibb.co/zhsM3PcS/xu100.png
Fed tutanaklarý.!!!!
Hiçbir fikrimiz yok.!!!
Bu yüzden sabrýn bir strateji olduðunu iddia etmeye devam edeceðiz..!!!!
Piyasalar netlik istiyor; !!!!
Fed duman sinyalleri veriyor.!!!!
Saldým çayýra sürüyü.!!!
Mevlam koruya.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
2023 haziran ayý baþlarýndaki hisse ya da borsanýn deðeri teknik olarak önemli..borsada 5500 e denk gelen tarih..
borsanýn 5500 lü seviyelerine erkenden gelmiþ olanlarda bir fark var; mesela SISE..
zirve deðerine nerdeyse 10 ay daha erken varmýþlar..10 ay erken davranmýþ..yazdýk bunu..
5500 den önce 1 tane çok önemli deðer var; 7200 -7300 ler
buraya geldiðinde þuan 5500 e gelmiþ olan kaðýtlar 2022 li seviyelere inmiþ olacaklar..ki orasý çok önemli destek noktasýdýr..
çoðu kaðýtlarda yeni dalganýn baþlangýcýdýr..ya da son dalganýn sýfýrlanacaðý yerdir..bu yola girdiler þuan..mecbur..
iþte kriz bekleniyorsa ya da ýsrarla yaratýlacaksa burasý kýrýldýðýnda baþlayacak..
çünkü kriz hep böyle olur..dalga sýýfýrlandýktan sonraki destekler kýrýldýðýnda olur..
daha krize var..
hiçbir kriz uzun vade dalga sonlanmasýnda durmamýþtýr..bozkurt dayuya þu yönden katýlýyorum, bist100 eðer kaðýtlarla eþ zamanlý ya da eþdeðer oranda düþseydi evet þuan 5500-7000 li seviyelerdeydi..mühsendislik yaptýlar dayunun deyimiyle..
eðer eþ zamanlý ve oranlý düþüþ olsaydý 5500 yerine 4000 li rakamlarý kriz dibi diye iþaretlerdik..% 50 den daha çok düþmeli diyebilirdik..ama öyle olmadý..o yüzden 5500 deðeri benim için daha makul ve tutarlý seviye..bu seviyeyi yazarken borsadaki kaðýtlarýn kaç önemli desteði kaldýðýna da bakmak lazým..yani 5500 seviyenin altý kriz +kriz olur..
Biride bizi alsa diyeceðim de..
Kim alýr?
5 milyon yandaþ kamuda .. yarýsýný atsan ayný iþ devam eder..
Ülkede petrol yok,doðal gaz yok..ama lafý çokk
kamu þirketleri batýk..ÖZel sektör gýrtlaða kadar borçta..yarýsý konkordato da..
emeklisi 14.000 tl ortalama ile bitik..
Okumuþ,iþ bilen sanattkarý da yurt dýþýnda..
10 milyonda þafisi,bimem ne mezhebi gýrtlaða kadar dolu..suriyeeden,afgandan ortadoðudan gelmþ..
Ayrýca gençliði tembel iþ beðenmez,vasýfsýz.. üniversite diplomalarý paçavra..
her sene 40 -50 milyar dolar cari açýkla ,kapý kapý yollarda bir maliye/ekonomi bakaný..
eksi rezerve sahip tek dünya ülkesi...
bedava verseler bu ülkeye bulaþmam..
Karaduman yukarda yaptýðýn yorumlara göre hesaplamalarýn çökmüþ durumda yarýn bir daha çiz graflarýný yukarý yönlü revize et senin hesabýna göre badem spor 1000-1500 puan ayýklamýþlar seni:)
Önce þurada bir anlaþalým yaptýðýn yorumlarda pýst 100 üzerinden bantlar veriyorsun 7200 geldiðinde 2022 fiyatlarýna gelicek tahtalar demiþin pýst 100 9 binde bende diyorumki endeks aðýrlýðý olan 4-5 tahta 2022 seviyesinde hatta 2020 olan var senin tezinde sýkýntý var bu yüzden daha öncede söyledim þartlandýðýn için graflara yanlýþ bakýyorsun bana göre.
mesela örnek ver bakalým
Hadi kolay gelsin.
dolar mý dayu..dolarla bakmak da fikir verebilir ama dayucum yabancýnýn olmadýðý yerde ve üstelik dolarýn gerçek fiyatý yansýtmadýðý yerde neyi baz almýþ olacaz..dolar grafiði Suriye meselesinden sonra çöp oldu..
bu arada ben hiç dolar demedim seviyeleri..
dolar bazlý gerçeklerden kopuk bir dünya artýk..
thyao 10 tl den baþlamýþ, 327 yi görmüþ..32 kat..þuan 276 ..bana göre 7200 bist için 200 e karþýlýk gelir..bak bunlar daha agrasif düþme potansiyeline sahip..havada asýlý daha bu..bunlar aþaðý çekecek mühendislerin pistini..
ve 5500 gelirse þayet bana göre 150 lere denk geliyor..þuan kaç dedik 276 ..vay vay vay..
ülkede iþine geldiðinde herkes dolarý baz alýyorsa sende alýcan :drunk:
dolar bazlý grafik þakýr þakýr çalýþýyor rahat ol.
burada olanlar þahittir 3.40-3.45 gördüðümüzde millet tl bazlý 15-16 bin yazarken ben 2.10-2.20 yazdým hatta apka ile burada çok dalaþtýk.Biraz sabret vakti geldiðinde buraya o dolar bazlý yukarý hareketli öngörümü paylaþýcam :wave:
dayu ben sana benim bakýþ açýmýn mantýðýný anlattým..dediðin kaðýtlardan thyao nun durumu da ayný..