Sayfa 78/212 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 1691 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Böcek meselesini hallettin mi.???
    Suriyelileri temizle.!!!!
    Azeri kapıcı bul.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bu dönemde Suriyeliler bizden önde. Yandaki bina da Suriyeli kiracınin olduğu evi alan çıkartamadı sattı. Ondan sonra alan da iki yıl mahkemeden sonra karar istinafdan döndü. Alan adam evde kiracı olduğunu bilmiyor muydu diye bozmuşlar. Türk olsa bir günde mahkeme kararı ile çıkarılırdı. 5 yıldır çıkacak.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bizim apartmanda kimse yonetici olmak istemedi. Profesyonel adam tuttuk. Aylik 3.000 TL aliyor.
    Eskiden yonetici olan kat maliki aidat odemiyordu.
    Ucuza gitmissiniz yani.
    Herkes ruh hastasi. O kadar manyagin oldugu yerde yoneticilik yapilir mi hic.
    Uzuluyorum sizin icin.
    Kurtulmaya bakin derim.
    Benim hesabıma göre araştırdım sitenin 500-600 bin masrafı var. Eski yöneticiye verirsek bu iş 1 milyona biter. 10 sene anamızı ağlattı namussuz. Bütün üç kâğıtlarını çıkardım. Masraflar bitsin devredecem. Özürlü olmama rağmen baya icraatım oldu. Ayhan başkan sağolsun çok yol gösterdi. Aidat benim takdirim.

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    siteyi soyacan o zaman
    79 K alacağım var. Ne tokadı. Cebimden gitti, emekli mayışı da oraya gitti. Haziran da toplayıp bana gelecek bunlar.

🇹🇼
    Taiwan boğazında fırtına yaklaşıyor

Çin, savaşa hızla hazırlandı ve Tayvan'a sürpriz bir saldırı gerçekleştirme kapasitesini büyük ölçüde artırdı.
    🏴➕🇺🇦
    Çin, Ukrayna'daki savaşı bekliyor. ABD ve #NATO'nun Rusya'ya saldırısında Taiwan alınacak.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim hesabıma göre araştırdım sitenin 500-600 bin masrafı var. Eski yöneticiye verirsek bu iş 1 milyona biter. 10 sene anamızı ağlattı namussuz. Bütün üç kâğıtlarını çıkardım. Masraflar bitsin devredecem. Özürlü olmama rağmen baya icraatım oldu. Ayhan başkan sağolsun çok yol gösterdi. Aidat benim takdirim.
    aidat vurgunu yapacan o zaman

ayasofya dilan polat 2... sinemalarda

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    79 K alacağım var. Ne tokadı. Cebimden gitti, emekli mayışı da oraya gitti. Haziran da toplayıp bana gelecek bunlar.
    Paranın zaman değeri.????
    Tr gibi enflasyonun yüksek olduğu ülkelerde.!!!
    Aylık en az %5 olarak hesapla.!!
    Beleşe iş yapma.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    aidat vurgunu yapacan o zaman

ayasofya dilan polat 2... sinemalarda
    Valla dediklerimi yapmazlar kurallara uymazlarsa açık açık söyledim bol bol fatura bulup aidata giydirecem. Abi iki evde 20 kişi den fazla adam var. Diğer 3 ünü bilmiyorum bildiğim bu. Dün gece bir misafir geldi sürü ile rahat on kişi var. 10 da evde var. Bunlar apart mi yaptı onu çözecem. Siteye giren çıkanın haddi hesabı yok. 7 dairede Suriyeli oturuyor ikisi küçük aile diğerleri numaratör gibi bir de bir evde iki aile var. 9 çocuğu olan var. Ha bir de 9 çocuklu kadın filinta gibi. Bizde olsa pert olur kadın.

8.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Grafikten;
    "Seçim, darbe vb." çıkaranlar görüyor bu gözler...

Ortalama yaş 4x olup, kahvede okey çevireceğine(camiye gitmek de bir alternatif elbet) ekran başında oturunca... Oluyor böyle.
    Çık bir hava al, deniz kenarına in, sokağa çık, toprağa bas çıplak ayakla...

Tamam teknik belli zamanlarda haberden önce gelebilir ama...

Neyse...:
    #XU100

100 Haftalık Ortalama:

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 78/212 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •