Sayfa 76/210 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1678 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sen bakma. Sen bakmaaaa
    sen beni yanlış tanımışsın ... ben aşk adamıyım owlm

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şu hesap,

https://www.youtube.com/watch?v=b0SmkCGZ5Q0

tam boğalar '' belki endekis 2 bıçık milyon olur... buradan bi manipüle etmeye başlayalım bakalım... '' deye kalkışıyorlar

onda da dow çöküyoru....

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sen beni yanlış tanımışsın ... ben aşk adamıyım owlm

Puhahahhaass
    Citakova.

3. Bugün bankadan eve geldim seans sonuna doğru. Bir baktım altın S1 e çakıyorlar. Hemen atladım 44,63 44,9 arasından aldım. Bir elimde telefon bir elimde akülü araba joystiği. Emekli yevmiyesi çıktı. Hisselere yazarsam alış çok çok aşağı yazdığım için gelmedi. Takip edemiyorum bu aralar yoksa her gün yevmiye çıkardı. Bu yöneticiliğin her yanı zarar bana

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün bankadan eve geldim seans sonuna doğru. Bir baktım altın S1 e çakıyorlar. Hemen atladım 44,63 44,9 arasından aldım. Bir elimde telefon bir elimde akülü araba joystiği. Emekli yevmiyesi çıktı. Hisselere yazarsam alış çok çok aşağı yazdığım için gelmedi. Takip edemiyorum bu aralar yoksa her gün yevmiye çıkardı. Bu yöneticiliğin her yanı zarar bana
    Gördün mü puskeviti?

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gördün mü puskeviti?
    bankayımı soymuş ? annamadım

yarınki şarkı benden... hiç karışmayın

öyle bir şarkı basacam ki ; palanın eli ayağına dolanacak... mal gibi apışıp kalacak öyle

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gördün mü puskeviti?
    Sen buskevit demesen iki tane alış yazardım 107,5 ve 106,8 e. Bunun ayağı iyi gelmez kurutur dedim yazmadım korkudan. Bir de takip etmiyorum şuan dışarda olduğum zaman borsaya bakacağım derken araba çarpar

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bankayımı soymuş ? annamadım

yarınki şarkı benden... hiç karışmayın

öyle bir şarkı basacam ki ; palanın eli ayağına dolanacak... mal gibi apışıp kalacak öyle
    Siteye ait banka hesabı açmak için gittim. Sitede her şey yamuk yumuk düzene sokacağım diye uğraşıyorum. Yönetici olarak benim gibi felçli adamı seçtiler. Ha şuan sitenin 10 yılda yapılmayanları yaptırıyorum. Şuan çok memnunlar benden. Hem güvenlerini kazandım hem icraat yapıyorum. Bir de aidat ödüyorum ha.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Siteye ait banka hesabı açmak için gittim. Sitede her şey yamuk yumuk düzene sokacağım diye uğraşıyorum. Yönetici olarak benim gibi felçli adamı seçtiler. Ha şuan sitenin 10 yılda yapılmayanları yaptırıyorum. Şuan çok memnunlar benden. Hem güvenlerini kazandım hem icraat yapıyorum. Bir de aidat ödüyorum ha.
    Böcek meselesini hallettin mi.???
    Suriyelileri temizle.!!!!
    Azeri kapıcı bul.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 76/210 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •