abartmanın da ötesine geçiyor
Printable View
abartmanın da ötesine geçiyor
3. Çeyrekte iyi bir kar açıklamanın birinci şartı dolar, sterlin, ruble nin Euro'ya karşı güçlenmesi gerek. Tersi olursa naneyi yedik
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gün sonu endex artıya geçecek gibi.ditaş için de aynı şeui söylemek isterdim ama bu gün için pek iyimser değilim.malesef..bize olumlu haber lazım yoksa daha bekleyecegiz gibi.
leybold sen hisseni satmadınmı? valla sen yoksun uzun zamandır kendini kurtardın diye düşünüyordum.
garanti yatırım ilişkileriyle konuştum ditaş için endeks hissesi değil bist e göre ayak uydurmaz dedi birden %10 sonra %20 yapabilir dedi zararla satma dedi valla bende ekranı karartma kararı aldım psikolojimi bozdu yerin dibine batasıca hissesi.
[emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl satayım olumlu bilançoyu herkez gibi bende bekliyordum.bu gidişle bilanço beklemeye devam edecez herhalde.
oto sanayide toplanıp tepki olsun diye rot başımı yaksak yada ditaş fabrikanın önüne gidip kendimizi mi yakalım ne yapalım :vk:
Filmin senaryosunu senarist yazar oyuncular oynar senaryonun dışına çıkılmaz.
OLAGAN DIŞI FİYAT VE MİKTAR HAREKETLERİNE İSTİNADDEN VERİLEN CEVAP :
Daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu vasıtasıyla yapmış olduğumuz Özel Durum Açıklamaları haricinde, mevcut durum itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği" gereğince kamuya açıklanmamış yeni bir özel durum bulunmamaktadır.
Bu açıklama Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Tebliğ'nin 8'inci maddesi ve Borsa İstanbul A.Ş. Başkanlığı'nın 16.08.2017 tarih ve BİAŞ-4-7668 sayılı yazısına istinaden yapılmaktadır.
Bu geri bildirimden sonra yapacakları varsada bir müddet yapmazlar.
Ses verin....ne olacak bu halimiz.....?
Son 4-5 seneye bakınca en yüksek ciro bu sene olmuş 38 milyon ile gördüğüm kadarıyla en yüksek ciro 3. Çeyrekte oluyor 2.çeyrek 21 milyon 3.çeyrek 24 milyon olabilir (inşallah daha yüksek gelsin). Finalde yıl sonu 80 milyon ile en yüksek ciro olur diye düşünüyorum. İnşallah daha yüksek cirolar olur.
her durumda hissenin gidişatına bakılırsa sene sonuna kadar rehin kaldık.
Hiç beklemediğiniz bir zamanda savunma sanayisine veya havacılık sektörüne yönelik üretime başlayacağını bildirdiğinde, bugün 6,50 den satanlar yarın 13,00 TL den almaya çalışırlar. Ayrıca 2016/6 aylıkta -850.000 TL zarar eden şirket 2017/6 aylıkta yaklaşık 2.400.000.-TL kar yazmış. Ciro %16 artmış. Sıkıntı yok.
Evet buradayım. 2008 ve 2009 yılarında bende Ege Endüstri (EGEEN) vardı, taşıyamadık. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Ditaşın da yakın gelecekte farklı noktalara geleceğini (mevcut verilerden hareketle) düşünüyorum. Egeen de aynı yollardan geçti.Tek eksiğimiz Türk yatırımcısında olmayan sabretmek. Biraz sabır, sabır, sabır.
hissede ufak bir harekette hacim artıyor bugün ilk kez %3 gibi bi yüzünü gösterdi dibini gördümü dersiniz 6.40 ile?
Dipsiz kuyu gibidir bu ne olacağı belli olmaz
Kademe - kademe girmek en iyisi,dikkatli olmakta fayda var...
[emoji106]
http://666kb.com/i/dlx0cvk6o3osqcsl9.png
hissemiz rekorlarına rekor eklemiş haftanın en çok düşen hissesi sıralamasında 1. sırada bunu bir ara kutlayalım!!!
Yatırımcısını cezalandırıyor resmen...Trade edeni değil,yatırım yapanı...Ne yazıkki...
Hisse dibi gördü anlaşilan
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu insanoğlu herşeye her ortama alışıyor.Nitekim 8.80'leri gördük 8.10''lara alıştık.7.00'leri gördük ertesinde 6.50'lere alıştık hatta o kadar alıştıkki 6.83'ü görünce sevindik bile.
arkadaşlar günaydın turkishbulls bugün bizim hissemizi satın almak için yıldız hisse olarak göstermiş ana sayfada ilk biz çıkıyoruz :)
https://www.turkishbulls.com/Default.aspx?lang=tr
Hisse sahipsiz kaldı ortaklar hepiniz mi gittiniz ;)
Ben bu hissede şunu çözemedim: (2.çeyrek için konuşmak gerekirse) Faaliyet karı iyi ,bu bir gerçek...Hatta diyelimki salt net kar marjından yola çıkarak konuşursak,şirket kara geçmiş...Bunun lami-cimi yok.Peki fiyat 8 liranın üzerindeyken kim niye basar?Şu anda yaklaşık % 25 civarında bir geri çekilme söz konusu ...Bazı şeyleri algılamak çok güç...Endeks ver coşkuyu modunda...Endekste de bir bozulma yok.Yani esasen bu şirket ikinci çeyrekte zarar etmiş olsa dahi...7,60'ın altını haketmiyordu.Bana göre...
Arsasının ederi olsun,daha önce dolar ve euro bazlı zirvelerinin tl bazında günümüzdeki karşılıkları olsun...Hala oldukça ucuz olduğunun göstergesi...
Demekki birileri baskılıyor.Ben çok açık ve net şöyle düşünüyorum.Bu benim değişmez fikrim...Bu hisse bir thy değil.Hisse sığ...Patron çok rahat isterse fiyatı tutardı.Anladık 10 yapmasında...Yani sahip çıkması gerekenlerin ,artık elini taşın altına koyma zamanı geldi...Önceden,şirket zarar yazıyor,yatırımlarını bir tamamlasın diye sabrediyorduk...Artık bahaneleri bence pek kalmadı...
Silkeleme desen,kimi silkeleyecek?Sen,ben,o...Aynı kişiler...Bir kaç kişi aramıza katıldıysa anca...SONUÇ...Bence asıl hisseyi sahiplenmesi gerekenlerin piste inme sırası geldi...
Bu,hisse geri alımıyla mı olur?Başka şekilde mi olur?Bilemem...
Bugün - % 3'ü görünce dayanamadım,yorum yapmayayım biraz dedim,ama kendimi tutamadım...
iyice sinir bozucu bir hal aldı.
Patron hisse alımı yapsa, bedelsiz 3 e 4 de bölse kağıt A grubu olsa yatırımcısı bilse bizi koruyor şirketin değerini düşürmüyor şirket hızla büyüyor büyüyecek bu kadar sığ olmaz hisse. Hisse bi başladı yükselmeye beklenti çok arttı, bilanço iki hafta geç açıklansa hisse 10 lira olacaktı galiba 5 lerden 8.80 e kadar çıktı. Beklentinin yarısı kadar bile net kar gelmeyince satanlar karlı çıktı, belki birazda patron sattı. Sanki şirket bizim kar bizim cebe giriyor da bütün servetimizi Ditaş a yatırdık. Umutla bekliyoruz belki patron hisseye sahip çıkar, artarak karlar gelir. Diyecek başka bişey yok Allah sabır versin 8 üstünden alanlara özellikle.
Yerli otomobil için ücretsiz arsa tahsisi
"Yerli otomobili yapacak babayiğidi Aksaray'a davet ediyoruz"
http://www.milliyet.com.tr/-yerli-ot...onomi-2505878/
Tek işlemde 6.71'den 6.41'e adamın kimyasını bozar bu kağıt.
Asansör gibi maaşallah
hissede hacim 0 denebilecek kadar az ama dansöz gibi yerinde durmuyor.
10 milyoncuk sermayen, 250 dönüm arazi üzerine kurulmuş, bütün teçhizat ve makinaları yenilenmiş, 26.000 m2 kapalı alana sahip fabrikan olsun, Savunma, havacılık alanına ürün tedariki yap.. Hala piyasa değerin 66 milyon olsun.. Arazisini alamazlar bu fiyatlara... Tıpkı kareldeki gibi dübür sıkma hareketleri görüyorum.. Ey spek sıçta rahatla..:)
Bi Hayır sever arada şuraya pasta börek Paylaşsa da yesek ;)