Yatırımcısını cezalandırıyor resmen...Trade edeni değil,yatırım yapanı...Ne yazıkki...
Yatırımcısını cezalandırıyor resmen...Trade edeni değil,yatırım yapanı...Ne yazıkki...
Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
Hayat Hoş,Gerisi Boş .
Hisse dibi gördü anlaşilan
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
Şu insanoğlu herşeye her ortama alışıyor.Nitekim 8.80'leri gördük 8.10''lara alıştık.7.00'leri gördük ertesinde 6.50'lere alıştık hatta o kadar alıştıkki 6.83'ü görünce sevindik bile.
arkadaşlar günaydın turkishbulls bugün bizim hissemizi satın almak için yıldız hisse olarak göstermiş ana sayfada ilk biz çıkıyoruz![]()
https://www.turkishbulls.com/Default.aspx?lang=tr
Hisse sahipsiz kaldı ortaklar hepiniz mi gittiniz ;)
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu hissede şunu çözemedim: (2.çeyrek için konuşmak gerekirse) Faaliyet karı iyi ,bu bir gerçek...Hatta diyelimki salt net kar marjından yola çıkarak konuşursak,şirket kara geçmiş...Bunun lami-cimi yok.Peki fiyat 8 liranın üzerindeyken kim niye basar?Şu anda yaklaşık % 25 civarında bir geri çekilme söz konusu ...Bazı şeyleri algılamak çok güç...Endeks ver coşkuyu modunda...Endekste de bir bozulma yok.Yani esasen bu şirket ikinci çeyrekte zarar etmiş olsa dahi...7,60'ın altını haketmiyordu.Bana göre...
Arsasının ederi olsun,daha önce dolar ve euro bazlı zirvelerinin tl bazında günümüzdeki karşılıkları olsun...Hala oldukça ucuz olduğunun göstergesi...
Demekki birileri baskılıyor.Ben çok açık ve net şöyle düşünüyorum.Bu benim değişmez fikrim...Bu hisse bir thy değil.Hisse sığ...Patron çok rahat isterse fiyatı tutardı.Anladık 10 yapmasında...Yani sahip çıkması gerekenlerin ,artık elini taşın altına koyma zamanı geldi...Önceden,şirket zarar yazıyor,yatırımlarını bir tamamlasın diye sabrediyorduk...Artık bahaneleri bence pek kalmadı...
Silkeleme desen,kimi silkeleyecek?Sen,ben,o...Aynı kişiler...Bir kaç kişi aramıza katıldıysa anca...SONUÇ...Bence asıl hisseyi sahiplenmesi gerekenlerin piste inme sırası geldi...
Bu,hisse geri alımıyla mı olur?Başka şekilde mi olur?Bilemem...
Bugün - % 3'ü görünce dayanamadım,yorum yapmayayım biraz dedim,ama kendimi tutamadım...
Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
Hayat Hoş,Gerisi Boş .
Yer İmleri