Sayfa 76/313 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 601 - 608 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. abartmanın da ötesine geçiyor

2. 3. Çeyrekte iyi bir kar açıklamanın birinci şartı dolar, sterlin, ruble nin Euro'ya karşı güçlenmesi gerek. Tersi olursa naneyi yedik

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Gün sonu endex artıya geçecek gibi.ditaş için de aynı şeui söylemek isterdim ama bu gün için pek iyimser değilim.malesef..bize olumlu haber lazım yoksa daha bekleyecegiz gibi.

4. leybold sen hisseni satmadınmı? valla sen yoksun uzun zamandır kendini kurtardın diye düşünüyordum.
    garanti yatırım ilişkileriyle konuştum ditaş için endeks hissesi değil bist e göre ayak uydurmaz dedi birden %10 sonra %20 yapabilir dedi zararla satma dedi valla bende ekranı karartma kararı aldım psikolojimi bozdu yerin dibine batasıca hissesi.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

5. [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Nasıl satayım olumlu bilançoyu herkez gibi bende bekliyordum.bu gidişle bilanço beklemeye devam edecez herhalde.

7. oto sanayide toplanıp tepki olsun diye rot başımı yaksak yada ditaş fabrikanın önüne gidip kendimizi mi yakalım ne yapalım
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Vrd Yazıyı Oku
    bilançolara baktım ilk çeyrek 1.955.188 gelen kar esas faaliyetlerden diğer gelirler kısmında 1.927.195 den kaynaklı görünüyor. İkinci çeyrekte bu rakam 520.103 e inmiş karda 413.013 olmuş. Esas faaliyetlerden diğer gelirler kısmında kur farkından kaynaklı gelir ocak-Haziran'da 1.821.609 görünüyor, Nisan-Haziran'da 223.074 görünüyor. İlk çeyrekteki kar ile ikinci çeyrek karı farkı burdan kaynaklıdır. 31 Martta parite 1.06 30 Haziran'da 1.14 Anlaşılan parite düşük iken Ditaş için daha iyi ben tam tersi sanıyordum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yalnız paritenin yüksekliği ,biraz daha ciroyu olumlu yönde tetikliyor...Öyle ya da böyle ...Şirket bir şekilde cirosunu artırmak zorunda.
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

Sayfa 76/313 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •