Şu an şekerbankta hesap açtırıyorum bankadayım
Saat 14.20 de gece gündüz 19.75 olmuş..
Ve bu bankada oran güncellenmiormuş asla.
Sabah gelsem 19 du..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Şu an şekerbankta hesap açtırıyorum bankadayım
Saat 14.20 de gece gündüz 19.75 olmuş..
Ve bu bankada oran güncellenmiormuş asla.
Sabah gelsem 19 du..
Enpara da iş yok. Zamanında mevduat iyi diye girdik, çok geride kaldı ********
Takasbankta paralar 20.50 den bağlanıyor...Aracı kurum hesabı olanların bilgisine.........
Referans olarak 2016 son ceyrekte yollari ayirdigimiz JPM EMCI endeksini alirsaniz su an USD max 3.50 olurdu.
JPM EMCI endeksine gore kotu giden BRL bile su an 3.90. Hatirlarsaniz BRL ile TRY uzun yillar deger olarak cok yakindi.
Sonuc: USD icin 4TL uzerindeki her kurus hirsiz eseridir ve arada 200+ kurus var.
Şekerbankta Masaya karşıma 60 yaşlarında bir kadın oturdu 4 m parayı en son 13 ten bağladınız bugün kaç olacak dedi 15 diyor temsilci şaka gibi . Kadında allah razı olsun dedi ahah :)
Kanatının biri kopmuş.!!:kahkah:
https://m.tr.investing.com/equities/turk-hava-yollari
Takasbank P.P.
1 gün....min 18..........max 21.........ort 19.05
12 gün.........................................ort 23.05
https://www.odeabank.com.tr/tr-tr/sayfalar/default.aspx
31 Ağustos’a kadar, bankamızda ilk kez müşteri olacak kişilere özel ve sadece şubelerimiz aracılığıyla sunulan Hoş Geldin Kampanyalı Oksijen Hesap ile 5.000 TL’den sonraki birikimlerinizi 100.000 TL’ye kadar %20,25; Hoş Geldin Kampanyalı Oksijen Plus Hesap ile 12.500 TL’den sonraki birikimlerinizi 250.000 TL’ye kadar %20,50 faiz ile 31 Ekim 2018 tarihine kadar birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz.
Ek 19927
Garanti bankasının oranlar 13 ken 8 den bağladığını bild gördüm
Yaşlılar genelde kaybetme korkusu ile ayağının alıştığı bankayı değişmiyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karbondioksit gazını .!!
Oksijen diye yutturuyorlar.!!!
Way be.!!!
Aracı kurum değiştirmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Bu sabah verdiğim emir iletilmedi uyarısı alıyorum diye 3 kere alış girdim almadı sanıyordum sonra baktığımda tüm lotları hesapta görünce şok oldum anlık ufak al-sat ile maliyet yükseltecekken düşüşle maliyet yükseltmiş olduk haliyle lot olmadığından satışta girmedim sonra ziraatyatırımı en az 10 kere aradım normalde çalmadan telefon açan kurum telefonlara cevap vermedi sinirimi bozdu bu da benim.. O yüzden Sordum genelde günlükte aracı kurumda değerlendiriyorum boştaki parayı sakıncası yoksa sizin kurumu öğrenebilirmiyim?
E-turuncu, arı, marifetli süresi doldu. Alternatif'te TL için VOV hesap açtım, 19%. Maksimum 500.000 TL. x/100 şeklinde boşta bakiye var. Örneğin 500.000 TL için 495.000 TL gibi. İnternet bankacılığında eft-havale ücretsiz, maksimum limit 100.000 TL. Eft artışı için dilekçede versenizde onay için şube-banka merkezi arasındaki görüşme sonrası onay çıkıyormuş. Süre 90 gün ve açıldığı oran sabit değişmiyor.
Ayrıca Alternatif yeni 300.000 TL için 32-45 gün oranı 20,5%.
Dipnot: Enpara eft yapılan parayı göndermedi, askıda bekletiyor. MT ile görüştüm. Onay için merkezden arama olacakmış.
odeobank saat 16.00 ya kadar %24 50 günlük bonosu var. min 100 bin şimdi eft yapsam yetişmez .
Boştaki para için repo sözleşmesi var ise adam takasbank piyasasındaki ortalamadan sizin parayı bağlaması lazım...Hatta bazı FX ve borsa yapanlar (azeriler) 10K üzerini çok yüksek mevduata bağlıyorlardı...
Aracı kurum pazarlamadığımdan dolayı banka olmayan kurumlarla gecelik oran ve diğer masraflar konusunda telefonla bilgi alabilirsiniz...Hatta belirli bir hacim yaratıyorsanız ekran falan bedava olan birçok kurum var...
Birazda araştırmak lazım...Sonuçta paraız pul olmadan ksımende olsa biraz faiz vs alabilmek de önemli....
bono, tahvil işlemini benim gibi hiç yapmamış kişiler için faydalı bir video...izlemenizi tavsiye ederim...videoyu hazırlayan aracı kurumu ilk defa duydum..bulunduğum şehirde şubesi yok...günahımı almayın.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=OFPfkOvlpbU
Arkadaşlar 5 yıl vadeli tahvil öneriniz var mı? Yani hangi banka ve faiz oranı. Tşk.
Bugün BİM ve A101'i ziyaret ettim. Amacım muhtemel zam yağmurundan korunmak amacıyla dayanıklı tüketim malı stoklarımı artırmaktı. Yaklaşık 1 haftadır alımlarım devam ediyor.
Bugün BİM'e uğradığımda ilk dikkatimi çeken bir çok malın fiyatının artırılmış olduğuydu. Değişikliğin tarihini sorduğum kasiyer "abi, ekip evvelsi akşam geldi, fiyatları değiştirdi." dedi. Kabaca hesapladığımda zam oranının % 8-10 civarında olduğunu söyleyebilir.
A101 şu ana kadar fiyatlarda genel bir değişikliğe gitmiş değil ama onların da elleri kulağında, her an güncelleme (!) yapabilirler.
"Ünlü yatırımcı Marc Faber: "Bir miktar Türk hissesi alacağım. Bence Türk varlıklarına yatırım yapma zamanı" açıklamasında bulundu."
Hürriyet gazetesinde manşetten verildiğine göre durum vahim
yok ya sn heval..
öyle bir genelleme acımasız olur. okumuş etmiş akıllı ve fazlasıyla entellektüel kayınpeder bile o kadar başının etini yesem de, bakın bu başlığı takip edin desem de.. geçen hafta ykb vade dönüşünde %16,75'e 'tamam siz en iyisini vermişsinizdir' deyip kapattı telefonu yanımda.. ben de pes ettim artık, zerre akıl vermem.. yılların alın terinin parası bu arada.
anladığım kadarıyla.. özellikle ufak yerlerde eş dost haline geliyorlar bankacılarla ve pazarlık etmeye çekiniyorlar..
burgan temdit..
TL 19,75.. USD 5
odea temdit
TL 150K ya 19,25.. USD 4,80
odea tl de 20,50 yi M üstüne veriyormuş.. 21 i ise çok yüksek meblağlara. mt'nın yalancısıyım