Arkadaşlar 5 yıl vadeli tahvil öneriniz var mı? Yani hangi banka ve faiz oranı. Tşk.
Arkadaşlar 5 yıl vadeli tahvil öneriniz var mı? Yani hangi banka ve faiz oranı. Tşk.
Bugün BİM ve A101'i ziyaret ettim. Amacım muhtemel zam yağmurundan korunmak amacıyla dayanıklı tüketim malı stoklarımı artırmaktı. Yaklaşık 1 haftadır alımlarım devam ediyor.
Bugün BİM'e uğradığımda ilk dikkatimi çeken bir çok malın fiyatının artırılmış olduğuydu. Değişikliğin tarihini sorduğum kasiyer "abi, ekip evvelsi akşam geldi, fiyatları değiştirdi." dedi. Kabaca hesapladığımda zam oranının % 8-10 civarında olduğunu söyleyebilir.
A101 şu ana kadar fiyatlarda genel bir değişikliğe gitmiş değil ama onların da elleri kulağında, her an güncelleme (!) yapabilirler.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
"Ünlü yatırımcı Marc Faber: "Bir miktar Türk hissesi alacağım. Bence Türk varlıklarına yatırım yapma zamanı" açıklamasında bulundu."
Hürriyet gazetesinde manşetten verildiğine göre durum vahim
yok ya sn heval..
öyle bir genelleme acımasız olur. okumuş etmiş akıllı ve fazlasıyla entellektüel kayınpeder bile o kadar başının etini yesem de, bakın bu başlığı takip edin desem de.. geçen hafta ykb vade dönüşünde %16,75'e 'tamam siz en iyisini vermişsinizdir' deyip kapattı telefonu yanımda.. ben de pes ettim artık, zerre akıl vermem.. yılların alın terinin parası bu arada.
anladığım kadarıyla.. özellikle ufak yerlerde eş dost haline geliyorlar bankacılarla ve pazarlık etmeye çekiniyorlar..
burgan temdit..
TL 19,75.. USD 5
odea temdit
TL 150K ya 19,25.. USD 4,80
odea tl de 20,50 yi M üstüne veriyormuş.. 21 i ise çok yüksek meblağlara. mt'nın yalancısıyım
Yer İmleri