Sayfa 800/1252 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Arkadaşlar 5 yıl vadeli tahvil öneriniz var mı? Yani hangi banka ve faiz oranı. Tşk.

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Şansınızı deneyin bence, belki saati esnetebilirler
    yok anladım ki uzun vade parayı yatırmak saçmamış. kötü tecrübeler yaşıyoruz deneyerek

3. Bugün BİM ve A101'i ziyaret ettim. Amacım muhtemel zam yağmurundan korunmak amacıyla dayanıklı tüketim malı stoklarımı artırmaktı. Yaklaşık 1 haftadır alımlarım devam ediyor.

Bugün BİM'e uğradığımda ilk dikkatimi çeken bir çok malın fiyatının artırılmış olduğuydu. Değişikliğin tarihini sorduğum kasiyer "abi, ekip evvelsi akşam geldi, fiyatları değiştirdi." dedi. Kabaca hesapladığımda zam oranının % 8-10 civarında olduğunu söyleyebilir.

A101 şu ana kadar fiyatlarda genel bir değişikliğe gitmiş değil ama onların da elleri kulağında, her an güncelleme (!) yapabilirler.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

4. "Ünlü yatırımcı Marc Faber: "Bir miktar Türk hissesi alacağım. Bence Türk varlıklarına yatırım yapma zamanı" açıklamasında bulundu."

Hürriyet gazetesinde manşetten verildiğine göre durum vahim

5.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bugün BİM ve A101'i ziyaret ettim. Amacım muhtemel zam yağmurundan korunmak amacıyla dayanıklı tüketim malı stoklarımı artırmaktı. Yaklaşık 1 haftadır alımlarım devam ediyor.

Bugün BİM'e uğradığımda ilk dikkatimi çeken bir çok malın fiyatının artırılmış olduğuydu. Değişikliğin tarihini sorduğum kasiyer "abi, ekip evvelsi akşam geldi, fiyatları değiştirdi." dedi. Kabaca hesapladığımda zam oranının % 8-10 civarında olduğunu söyleyebilir.

A101 şu ana kadar fiyatlarda genel bir değişikliğe gitmiş değil ama onların da elleri kulağında, her an güncelleme (!) yapabilirler.
    böyle durumlarda ne alınır ki? aklıma temizlik ürünleri, bakliyat ve bebeğiniz varsa bebek bezi, mama vb geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben parası olanı akıllı adam sanırdım ama demek ki öyle değilmiş...O para kesin emeksiz kazanıldığı için hiç bir yerden fiyat almadan bağlıyor!!!!!
    yok ya sn heval..

öyle bir genelleme acımasız olur. okumuş etmiş akıllı ve fazlasıyla entellektüel kayınpeder bile o kadar başının etini yesem de, bakın bu başlığı takip edin desem de.. geçen hafta ykb vade dönüşünde %16,75'e 'tamam siz en iyisini vermişsinizdir' deyip kapattı telefonu yanımda.. ben de pes ettim artık, zerre akıl vermem.. yılların alın terinin parası bu arada.

anladığım kadarıyla.. özellikle ufak yerlerde eş dost haline geliyorlar bankacılarla ve pazarlık etmeye çekiniyorlar..

7.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    "Ünlü yatırımcı Marc Faber: "Bir miktar Türk hissesi alacağım. Bence Türk varlıklarına yatırım yapma zamanı" açıklamasında bulundu."

Hürriyet gazetesinde manşetten verildiğine göre durum vahim
    Mark Mobius da şöyle demişti,

Ünlü yatırımcı Mobius'tan tavsiye: Türk Lirası ucuz, satın alın

şimdi o da zararda
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. burgan temdit..
    TL 19,75.. USD 5

odea temdit
    TL 150K ya 19,25.. USD 4,80

odea tl de 20,50 yi M üstüne veriyormuş.. 21 i ise çok yüksek meblağlara. mt'nın yalancısıyım

Sayfa 800/1252 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •