dinime allahıma bir de üstüne recebime küfür etti de, bak ne kadar indirim alıyorsun..!!
Printable View
tepeyi bulduk mu neeeee :oleyo:
:drunk::drunk:
Çok üzüldüm.21 ve 24 yaşında 2 genç öldürüldü.Bunlar çocuk sayılır. KARŞILARINDA MÜTEAHHİT-DEMİRCİ bozuntuları.
Yapacak bir şey yok...malesef.
Herif daha yakalanmadı siz ceza verme derdindesiniz.
çok kişi kendini öldürtür:)
esenler olayında olduğu gibi çekmecedeki silaha sarılınca , öndeki genç arkadakine baba derken arabadan aldığı silahla hepsine sıktı .
videoyu izlerken insanlar bakkala birileri geldi sıktı gibi görüyor sesini açıp dinlediklerinde olayın daha farklı ve altında geniş bir hikayesi olduğunu görüyor bakıyorsun birileri mezara birileri ceza evine
akba güncel starteji ne?
sisteme göre şort flat mı?
silahtan uzak durun bu kadar söyleyim , belinizden çıkardığınızda karşı taraftada silah varsa onu tetikler çok kişi korkutmak için belinden çıkardığı silahtan dolayı kendini vurdurmuştur.Eskiden herşeyin raconu vardı şimdi her yer kimyasal adam çekiyor veya içiyor sabaha ne yaptığını bilmiyor , uzak durun aileniz için.
sakin kalabilmeyi öğrenmeli ve o ortamdan uzaklaşabilmelisiniz. karışık vermeden. mesela örnek vereyim, ali desidero reklamında , kuzular vadisinde oynayan Yıldırım Memişoğlu iyi bir dövüşçüdür fakat git adamın karşısına tonla hakaret et, çeker gider oradan. Yani kendini o durumdan soyutlamayı bileceksin , biz pro -mma yaparken en dikkat ettiğimiz konu, ring dışında kendini göstermemek hünerine sahip olmaktı.... kendini savunmak için belinden tabancanı çıkarttığında , karşınki şahıs senden atik davranırsa üzerine atlarsa ne olacak ?
Arkadaşlar silah bulundurmakta riskli bişey..güvenip silahına sarılırsın mesela ama karşındakılerde silahlıysa basit bi dayakla kurtaraileceğin bir durumda esenyurttaki olay gibi canından da olabilirsin...
berkim bu kez buldu sanırım tepeyi :he:
adamın biri aday adayı.
dayı akp diyor.
diyolarkine öyle olmaz ak parti dicen.
tamam diyo, yine akp,
üjj bejj denemeden sonra adam pes ediyor.
dayı yalvar yakar bi daha deneyelim diyor.
gene başaramıyor. :he:
sistemin satta değil.
salt rakamdan gidemezsin.
bir %60 daha çakar ne olduğunu annayaman.
direkt adam öldürmeye teşebbüs... güreşçiler de öyle... geçen sene miydi neydi bi kendini bilmez güreşçi trafikte tartıştığı yurt paydaşını kucaklayıp asfalta yapıştırmıştı... bu olacak iş mi ? adam komaya girdi tabii sonra ne oldu hatırlamıyorum... sen bırak normal si..kleti , horoz si..klette bir boksörün bırak çeneni , eldivensiz eliyle karaciğerine bir yumruğunu ye bak bakalım ne oluyorsun, çenene... olacak iş mi ?
Akşam üzeri bankaları alıp sürtünmesiz bölgeye geçmesi gerekir.
https://i.hizliresim.com/2lqsat3.jpg
Peynir ekmek gibi silah ruhsatı dağıtılıyor bu yanlış bir çok şarti olmalı özellikle belli bir psikoloji ve eğitim düzeyi şart
Ülke kurlar vadisi dizisi gazı ile gezen adamlar ile dolu ateşli silahla ömru gecen biri olarak Allah ne kullanmayı nede gerek duyulacak ortama sokmasin.
Bu dünyada ya tek rakibim THY ya da bize her yer Trabzon mantığında yaşamak lazım. ikisinin arasında sorunlar bitmek bilmiyor.
emlakk,
kankii,
%10 ları sisteme dahil etmeyi düşünmüyormusun?
kötü patronlar gibin, hissetmiyor musun?
nihayetinde %10, %10 tırtıklıyon borzayı.
ne yapayım diye düşünürsen, ne desem bilemedim. asdasds. :he:
Vala ben BİST100 endeks 7.200 bekliyordum, bugün 7.256 gördü, cuma ve pazartesi bir çok forumda, gruplarda düşüş dillendiriliyordu, o yüzden shortçular çok cesaretli ve iştahlıydı, bunu bilen Herif düşüş günü olan Cuma sert aldı, bugün ki MC/Teminat tamamlama çağrısı sonrası düşüş yaşanıyor, bugün Pay Vadelilerin son günü, shortçu toplamışlarsa düzeltme olmaz, yarın daha mantıklı gibi, Tepeyi buldum mu emin değilim, alıştık nasıl olsa hep delmelerine!
Herkeste 7200 bekliyormuştu pıst 100 de neden acaba :)
Şu an yabancı bence yok, frontçular var.
https://i.hizliresim.com/3pb3qky.jpg
xbank.. kamular acik ara onde..
https://i.hizliresim.com/bn9hq3k.jpg
Herkes 7.200 bekliyorsa, shortçuların cesareti ve iştahı da yerindeyse, tabi paraları da kaldıysa! piyasa malını sattıysa o zaman burayı da delmesi kolay olacaktır! taki güzel bir haber gelene kadar, haberle beraber altın vuruş ve sonrası malum! herşey daha da güzel olacak deyip, gelene geçene veriş!
7200 neymiş.. 5 dolara gideceğiz Mehmet Abim ve Gaye ablam önderliğinde :)
Gece balkondan dışarı bakın,dolunay ne zaman?:)
Dün gece baktım hala tam YUVARLAK değildi.
yarın dolunay ... +- 72 saatte finansal enstrümanlara etkileri gözlemlenir .. dip tepe arayışı vs ... boğa piyasasında dip, ayı piyasasında tepe adayı ... falan ...
fourmcak tepeyi arıyoruz...
tahminimce hepimize girecek .. :he: