Originally Posted by
ABKA
Vallah arkadaşlar, bazen silah alayım diyorum(yasal yolla).Eşim karşı çıkmasa alacağım.
Ankaranın merkezinde TOFAŞA binmiş 4 çakal yolumu kesmişti..Arabada 10 yaşın altında 3 çocuk vardı ve eşim...Trafikte sebebin ne olduğunu ben bile bilmiyorum..Hakaretler ,küfürler ,arabandan inip üzerime yürümeler...Allahtan diğer vatandaşlar araya girdi...
İş yerinde-oturduğunuz sitede vs. muhatap olduğunuz insanlar belli..Ama trafiğe çıkınca her nevi insanla muhatapsınız..Yok yol vermedin,yok yandan baktın diyen ve çeteleşen(3-4 kişi oldu mu bu ruh peyda oluyor) kişiler tesadüfen bulaştın mı,Allah yardımcın olsun.
Bu gördüklerimizden sonra bu toplumda çok temkinli olmamız gerektiğini düşünüyorum.
sakin kalabilmeyi öğrenmeli ve o ortamdan uzaklaşabilmelisiniz. karışık vermeden. mesela örnek vereyim, ali desidero reklamında , kuzular vadisinde oynayan Yıldırım Memişoğlu iyi bir dövüşçüdür fakat git adamın karşısına tonla hakaret et, çeker gider oradan. Yani kendini o durumdan soyutlamayı bileceksin , biz pro -mma yaparken en dikkat ettiğimiz konu, ring dışında kendini göstermemek hünerine sahip olmaktı.... kendini savunmak için belinden tabancanı çıkarttığında , karşınki şahıs senden atik davranırsa üzerine atlarsa ne olacak ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri