Sayfa 795/1005 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Viop LII

1. Böyle düşünme sistemine sahip olmak gerekir. Adaleti nasıl iyileştirir diye bakmak gerekiyor. Memleket çete dolu ve itibarlilar. Boşver kısasi falan polisleri ve hukuku düzelt. Milletvekili hala içeride ne konuşuyoruz.
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yapılacak tek şey, hakim verdiği zararı tazminle mükelleftir kanunu geri getirin bakalım iktidarı kim sallar..?

maddi manevi tazminatın yanında aihm'den gelen tazminatı da hakim öder kuralını getirin bakalım keyfiyetler ne olacak..?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kuran öyle bir sistem vadederki tüm insanlığın mutluluğu için...ama biz neyi biliyoruz Sia ve Sünni dinlerde anlatılanları Kur'an zan ediyoruz..
    Neyse formu meşgul etmeyeyim...herkes aklını kullansın doğruyu bulmak zor değil

3. sabıkasız herkese silah verecen.
    esnafları zorunlu tutacan.
    bişey oldumu direk tekzas
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Böyle düşünme sistemine sahip olmak gerekir. Adaleti nasıl iyileştirir diye bakmak gerekiyor. Memleket çete dolu ve itibarlilar. Boşver kısasi falan polisleri ve hukuku düzelt.

fetöcü hakimleri korumak için hakimin şahsi tazminat sorumluluğunu kaldırdılar, pislikler devam edeceği için tekrar yerine koymuyorlar..

5. Güzel kardeşim dünyada bir buçuk milyar müslüman var. Geri kalanı 6.5 milyar insan başka düşünüyor. Evrensel hukuk diye birşey var lokal düşünme. Avrupa Birliği yapmış biraz empati yeter
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Kuran öyle bir sistem vadederki tüm insanlığın mutluluğu için...ama biz neyi biliyoruz Sia ve Sünni dinlerde anlatılanları Kur'an zan ediyoruz..
    Neyse formu meşgul etmeyeyim...herkes aklını kullansın doğruyu bulmak zor değil

bankaya borcun varsa evine donuna kadar alıyor af var mı yok.

adam girmiş büfeye sıkıp duruyor

sonra çık mahkemeye takım elbiseli. yok şeytana uydum yok alkollüydüm ne oldu hatılamıyom yok iyi hal.

verecen küsküyü acımayacan.

sıkmayı bırak çocuğna su tabancası alırken 5 kere düşünecek bundan sonra.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vallah arkadaşlar, bazen silah alayım diyorum(yasal yolla).Eşim karşı çıkmasa alacağım.

Ankaranın merkezinde TOFAŞA binmiş 4 çakal yolumu kesmişti..Arabada 10 yaşın altında 3 çocuk vardı ve eşim...Trafikte sebebin ne olduğunu ben bile bilmiyorum..Hakaretler ,küfürler ,arabandan inip üzerime yürümeler...Allahtan diğer vatandaşlar araya girdi...

İş yerinde-oturduğunuz sitede vs. muhatap olduğunuz insanlar belli..Ama trafiğe çıkınca her nevi insanla muhatapsınız..

Bu gördüklerimizden sonra bu toplumda çok temkinli olmamız gerektiğini düşünüyorum.
    Bununa gerek yok...benim trafik müfettişliği yapıyorum...hatalara müsamaha Yok...anında cezasını yazıyorum...
    Sana da tavsiye tavsiye ederim git o belgeyi al... trafik magandalarına acıma... cezayı yaz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sabıkasız herkese silah verecen.
    esnafları zorunlu tutacan.
    bişey oldumu direk tekzas
    Aynen ..DENKLİK OLMALI...

Ya ABD gibi silahlanma anayasal haktır,diyerek herkese tam otomatik silah vereceksin...

ya da kolluk kuv. dışında kimsede silah olmayacak..Silah taşıyanı yakaladın mı çok sert cezası olacak...

Ama birilerinde bir şekilde var ama sen de yoksa bunlar oluyor...

Sayfa 795/1005 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •