tavan olmayan hisselerde.. 2 kademe yukarý satýþ yazdým.
bu endekste gitmedi.
% 10 yazdým hepsine.
tavan olmayan hisselerde.. 2 kademe yukarý satýþ yazdým.
bu endekste gitmedi.
% 10 yazdým hepsine.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Agabey bu ülke kanunlarý esnete esnete adaletin içine edilen bir yönetime sahiptir. Ergenekon dan yatanlara kanun yapicimiz der ki ya bunlar camileri bombalayacaklardi bir sürü insan ölecekti o yüzden yeniden yapabilirler hop idam edelim bunlarý .. Ortadoðu adalet sistemi olarak rezildir adaleti hikayedir. Adalet konusunda bize çoban lazýmdýr biz beceremiyoruz Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þortlarý kapadým.... tekrar 8065..... Long....
bizim ülkede boþuna konuþuyoruz bence adaleti.
adam yatmýþ çýkmýþ yatmýþ çýkmýþ..
son yakalandýðýnda bakýorsun 17 suçtan yine geri aranýyo
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Vallah arkadaþlar, bazen silah alayým diyorum(yasal yolla).Eþim karþý çýkmasa alacaðým.
Ankaranýn merkezinde TOFAÞA binmiþ 4 çakal yolumu kesmiþti..Arabada 10 yaþýn altýnda 3 çocuk vardý ve eþim...Trafikte sebebin ne olduðunu ben bile bilmiyorum..Hakaretler ,küfürler ,arabandan inip üzerime yürümeler...Allahtan diðer vatandaþlar araya girdi...
Ýþ yerinde-oturduðunuz sitede vs. muhatap olduðunuz insanlar belli..Ama trafiðe çýkýnca her nevi insanla muhatapsýnýz..Yok yol vermedin,yok yandan baktýn diyen ve çeteleþen(3-4 kiþi oldu mu bu ruh peyda oluyor) kiþiler tesadüfen bulaþtýn mý,Allah yardýmcýn olsun.
Bu gördüklerimizden sonra bu toplumda çok temkinli olmamýz gerektiðini düþünüyorum.
Ruhsatsýz tasisan altý ay fazladan yatarsýn infazý herhalde üç saattir þimdi þahane ülkemizde Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri