İlla teyit etmek istiyorsanız;
Bir gün Müşteri temsilcisinin yanına uğrayın, şu bizim DDKKM’ye kaç ek puan uygulanmıştı ekrandan bakabilir misin diye sorabilirsiniz.
Cuma gunu Vakıf 28, odea 25, garanti 17.50 ve halk 29 oran verdi. Hsbc otomatik yenileme şeklinde hesap açmış, kapatmaya çok uğraştım yapamadım. Müşteri temsilcisi yaptı. Zaten faiz verilmiyor getiri aynı diye %17.50 önerdi. Kasmadim nkolayda bıraktım bakalim, p.tesi aynı oran olursa baglayacagim.
İlk kez eft yapılacak hesapta birkaç bankada sıkıntı yasadim.. Bu nedenle ben önce 1tl eft yaptım, kaydettim. Tutar dusuk olunca sorun olmuyor. Sonra tamamını yaptım 5dk sürdü..SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verdiler yetkiyi, gorduler etkiyi
Kkm mart sonuna kadar gider. Bu arada yurtdışından para gelmezse. Başka bir ürün çıkarsa ben faize değil de borsaya endeksli bir ürün bekliyorum, o zaman da kkm den çıkış fırsatı olabilir ekonomi yönetimi için.
Grafik, TC de fiyatlanan mal ve hizmetler yönüyle bir aykırılık taşımıyor.
Emisyon 5 kat artmış, ancak o dönemdeki tüm ve mal ve hizmetlerde 5 kat arttı.
2 yıl önce 300 TL ye marketten aldığım akü 1800 e çıkmış.
Eski akü bende kalmıştım. Dün ondan kurtulayım dedim.
Hurdacı 10 TL verdi.
Akücüye götürdüm, 250 TL ye aldı.
Ülkede aynı oranda artmaya tek şey DOLAR.
Bu anamoli mutlak düzelir.
Marttan sonra kaç sıfır atarız?
Premier müşteriyim.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yargıtay 19.H.D. 25.10.1994 T., 94/1038 E. 94/9954 K. sayılı Kararı:
Özet:
Bankalar, devletin ve yasaların güvencesinde kurulmuş bir ticari müessese olup, bu kuruluşa mevduat yatırdığını iddia eden müşterinin bu iddiasını usulüne uygun delillerle kanıtlaması gerekir. Bankanın imza yetkililerinden birisinin imzasını içeren banka cüzdanının, /içerdiği para tutarı banka kayıtlarında kayıtlı bulunmasa dahi/ kanıt olarak kabulü gerekir
1994 tarihli.. e-imza, dijital onay vs yoktu o zamanlar. Cuzdan olsa bile 5dk sonra değişiklik yapabilirsiniz. Bu arada isterseniz bazı bankalar dijital cuzdan dokumu verebiliyor ve çıktı alabilirsiniz.
Aslında bankacılık sistemi çökerse hersey yerle bir olabilir. Yedekleme yapıyorlardır ama böyle kurgular da var. SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu durum imar bankasında önemliydi. Çifte kayıt yapmis ve gerçekte para bankaya girmedi gorunuyor. Bir de normal hesap actin ama adam off shore olarak kaydetti, banka batti guvence yok. Ama sen kanitlayabilirsen sonrası yargısal süreç için önemli.. SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bi sorum olucaktı
Para piyasası fonlarında günlük işleyen faiz mesela 100 bin yatırdık ertesi gün 101 bin oldu. Bi sonraki gün 101 bin üzerinden mi işlemeye devam ediyor. Yani hergün faizin faizi alınıyor mu bunu anlamak istiyorum
Kaçırmış olabilirim aktif xl bono alan var mı. Nkolay 30 a düşmüş. Xl 31 sanırım.
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nkolaydan farki var mi
CRASH cı nerede. Ortadan kaybolursa borsada durmamak lazım kısa bir süreliğine 2018 den beri hiç ıskalamadı
Ne zaman crash edebiyatı yapsa borsada ralli oldu ne zaman sustu borsa düzeltmeye girdi. ahahahahah
Fon o aynı döviz gibi düşün
Faiz değil
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler arkadaşlar
Bu şartlar Altun’da tl ateşten gömlek. Giymeye yürek ister.
Yoldaş neden bu kadar basite indirgiyorsun benjoda olsa artarmis aynı benjoymus vs .yahu adam TL sini 3 ay önce yatırmış yüzde 35 net faiz ile ...benjo artmış artmamis umrunda değil....benjo hiç artmayabiliirdi .o zaman net 35 yıllık faiz hesabına yyatacaakti...ama vade sonunda yüzde 35 ten 4 tane faiz almış.olay bu...onunda keyfini sürüyor..zaten sizi hariç tutarak piyasada iki kesim var biri ABd enflasyonuna parayı ezdirmemek için aman yandık bittik doları arttiramadim diyenler .ikincisi borsada 2 ye katlayıp hala dolar bazında zarardayim diyenler .e dolar bazlı kazanc istiyorsan kafayı yormadan eurobon al ..al 100 bin dolar seneye 105 bin dolar bir daha ki sene 110.000 dolar.al sana dolar bazlı kazanc. YOK teknik analiz yok bilanço 50 günlük ema aşağı kesti yukardan çıktı ofo bofo fobi..yada dolar bazlı kazanç deyiince neyi anlıyorlar 100,000 bin dolar 2 senede 300 bin dolar olunca mı dolar bazlı kazanç sayılıyor .100,000 dolar iki sene sonra 120,000 dolar olunca dolar bazlı sayılmıyor mu ?
Dolar dipteyken TL kkm ,dolar zirvedeyken DDKKM yapmak avantajlı.
Hocam kur korumalı mevduatta elime geçen faiz gelirine bakıyorum 3 aylık yapmış olduğum tl kkm geçen ay yıllık bazda % 150 üstünde kazandırdı tam hesaplamadım ama neti % 40'a yakın.iki çocuğum var her ikisinin de bir yıllık okul masraflarını (devlet okulu değil özel okullar içerisinde en iyi eğitimi veren okullardan) 3 aylık kkm faiziyle ile çıkarmış oldum hatta üstü kaldı.Çocukların eğitimine harcıyorum kazandıklarımı.İyi bir eğitim alsınlar iyi insanlar olsunlar on tane tarla arsa almaktan daha iyidir benim için.Çevreme bakıyorum bomboş bir nesil yetişiyor ellerinde cep telefonları starbucklar ağzına kadar dolu bizim ilkokul,ortaokul sıralarında okuduğumuz klasikleri bırak okumayı yazarlarından bi haberler.Benim ve eşimin tek uğraşı çabası çocuklarımız okusun kendilerini yetiştirsinler diyedir.Konu biraz farklı yerlere gitti sanırım :)
Aynen bizimde derdimiz o yoldaş yaş 55 olmuş hepimizin ailesi var gelecek çekincesi var malüm düzende anca böyle idare ediyoruz,eski forumdan beri beni tanıyanlar bilir sıkı mevduatcıydık borsaya geçseydik zaten katlardık.yazlıkta oldugum için pek takılamıyorum foruma botla balık peşindeyim ayvalıkta adalarda ;)
Dolar dipte mi zirvede mi?? Bilen var mı
3 günlük getirirlerde en iyi nrg en kotu ijv geçen haftaya göre düşüş devam ediyor.
28,53’ün altı olursa kazanç var.
Üstü olursa aynı dövizimi geri alırım.
Ya nasip.