Sayfa 810/1003 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku

Para basmaya devamke.. Fışkıriyeah...
    Bas bas paraları leylaya olmuş...

Böğün yediğinde hurmalar ....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku

Para basmaya devamke.. Fışkıriyeah...
    Grafik sanki, TL’den kurtul, fiziki varlıklara geç der gibi.
    TL’nin bu derece fışkırdığı bir ortamda mevduat faizleri de yükselmez sanırsam.

3. Aslında bakınca Eylül 2021 de 3.4 Tirilyondan 11.47 trilyona çıkmış.. Yani 8 kat artmış para arzı.. Ama her şey 8 kat artmadı.. O zamanlar 1 milyon olan ev(çok arttı denilen evlerden bahsediyorum) Şu an 5 milyon filan.. Demek ki daha çok yol var enflasyon da..

4. Ziraat te DDKKM yaptım, eve gelince hesap cüzdanını ve internet şubeden hesabımı incelediğimde bana söylenen prim in hiç bir yerde yazmadığını fark ettim. Verilen prim tezgah altı bir oran olduğu için mi yazmıyor? yoksa banka memuru beni mi kekledi ?
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Ziraat te DDKKM yaptım, eve gelince hesap cüzdanını ve internet şubeden hesabımı incelediğimde bana söylenen prim in hiç bir yerde yazmadığını fark ettim. Verilen prim tezgah altı bir oran olduğu için mi yazmıyor? yoksa banka memuru beni mi kekledi ?
    Pesinden sonra benim de ilk vade sonu TL Ddkkm di ben de suphelendim mail istedim direk hesaplama bilgi ekranini gonderdiler orda soylenen tutar kusuratina kadar yaziyordu bu yuzden icim rahat siz de cok rahatsizsaniz mt den mail isteyin zaten gizli bir durum degil yollarlar

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Pesinden sonra benim de ilk vade sonu TL Ddkkm di ben de suphelendim mail istedim direk hesaplama bilgi ekranini gonderdiler orda soylenen tutar kusuratina kadar yaziyordu bu yuzden icim rahat siz de cok rahatsizsaniz mt den mail isteyin zaten gizli bir durum degil yollarlar

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    teşekkürler

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Ziraat te DDKKM yaptım, eve gelince hesap cüzdanını ve internet şubeden hesabımı incelediğimde bana söylenen prim in hiç bir yerde yazmadığını fark ettim. Verilen prim tezgah altı bir oran olduğu için mi yazmıyor? yoksa banka memuru beni mi kekledi ?
    Prim cüzdanda yazmaz.
    Ek prim sisteme işleniyor. Vade bitiminde ek primi alıyorsunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Prim cüzdanda yazmaz.
    Ek prim sisteme işleniyor. Vade bitiminde ek primi alıyorsunuz.
    .....

Sayfa 810/1003 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •