Sayfa 814/1003 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Nerde net getiri var yoldaşım beninde bugün döndü benjo bazında aynı para 30bin benjo tl de yine aynı kar vs yok,primli yapsaydık azda olsa benjomuz artardı.
    Yoldaş neden bu kadar basite indirgiyorsun benjoda olsa artarmis aynı benjoymus vs .yahu adam TL sini 3 ay önce yatırmış yüzde 35 net faiz ile ...benjo artmış artmamis umrunda değil....benjo hiç artmayabiliirdi .o zaman net 35 yıllık faiz hesabına yyatacaakti...ama vade sonunda yüzde 35 ten 4 tane faiz almış.olay bu...onunda keyfini sürüyor..zaten sizi hariç tutarak piyasada iki kesim var biri ABd enflasyonuna parayı ezdirmemek için aman yandık bittik doları arttiramadim diyenler .ikincisi borsada 2 ye katlayıp hala dolar bazında zarardayim diyenler .e dolar bazlı kazanc istiyorsan kafayı yormadan eurobon al ..al 100 bin dolar seneye 105 bin dolar bir daha ki sene 110.000 dolar.al sana dolar bazlı kazanc. YOK teknik analiz yok bilanço 50 günlük ema aşağı kesti yukardan çıktı ofo bofo fobi..yada dolar bazlı kazanç deyiince neyi anlıyorlar 100,000 bin dolar 2 senede 300 bin dolar olunca mı dolar bazlı kazanç sayılıyor .100,000 dolar iki sene sonra 120,000 dolar olunca dolar bazlı sayılmıyor mu ?

Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Kaçırmış olabilirim aktif xl bono alan var mı. Nkolay 30 a düşmüş. Xl 31 sanırım.

SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bana nitelikli yatırımcı ol öyle gel diyor sank%50 faizli bono verecek gider ppf alırım daha iyi.

Dolar dipteyken TL kkm ,dolar zirvedeyken DDKKM yapmak avantajlı.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Dolar dipteyken TL kkm ,dolar zirvedeyken DDKKM yapmak avantajlı.
    neden üstat zirvedeykende tl kkm yap...dolar yerinde saysın ..3 ay tlden aldığın yüzde faiz kadar doların artmış olacak .

5.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Nerde net getiri var yoldaşım beninde bugün döndü benjo bazında aynı para 30bin benjo tl de yine aynı kar vs yok,primli yapsaydık azda olsa benjomuz artardı.
    Hocam kur korumalı mevduatta elime geçen faiz gelirine bakıyorum 3 aylık yapmış olduğum tl kkm geçen ay yıllık bazda % 150 üstünde kazandırdı tam hesaplamadım ama neti % 40'a yakın.iki çocuğum var her ikisinin de bir yıllık okul masraflarını (devlet okulu değil özel okullar içerisinde en iyi eğitimi veren okullardan) 3 aylık kkm faiziyle ile çıkarmış oldum hatta üstü kaldı.Çocukların eğitimine harcıyorum kazandıklarımı.İyi bir eğitim alsınlar iyi insanlar olsunlar on tane tarla arsa almaktan daha iyidir benim için.Çevreme bakıyorum bomboş bir nesil yetişiyor ellerinde cep telefonları starbucklar ağzına kadar dolu bizim ilkokul,ortaokul sıralarında okuduğumuz klasikleri bırak okumayı yazarlarından bi haberler.Benim ve eşimin tek uğraşı çabası çocuklarımız okusun kendilerini yetiştirsinler diyedir.Konu biraz farklı yerlere gitti sanırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    30bin benjo’yu ek getiri olmaksızın bağladınız yani.
    Bu durumda kur artışı, alacağınız faizi geçerse el elde baş başta.
    Aynen bende bunu diyorum zaten eger 19.60 dan bagladıgımda dolar sabit kalıp %38 faiz alsaydım o zaman 10 numara olurdu şimdi kar yok hatta azda olsa dolar enflansyon zararı var kkm de.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Hocam kur korumalı mevduatta elime geçen faiz gelirine bakıyorum 3 aylık yapmış olduğum tl kkm geçen ay yıllık bazda % 150 üstünde kazandırdı tam hesaplamadım ama neti % 40'a yakın.iki çocuğum var her ikisinin de bir yıllık okul masraflarını (devlet okulu değil özel okullar içerisinde en iyi eğitimi veren okullardan) 3 aylık kkm faiziyle ile çıkarmış oldum hatta üstü kaldı.Çocukların eğitimine harcıyorum kazandıklarımı.İyi bir eğitim alsınlar iyi insanlar olsunlar on tane tarla arsa almaktan daha iyidir benim için.Çevreme bakıyorum bomboş bir nesil yetişiyor ellerinde cep telefonları starbucklar ağzına kadar dolu bizim ilkokul,ortaokul sıralarında okuduğumuz klasikleri bırak okumayı yazarlarından bi haberler.Benim ve eşimin tek uğraşı çabası çocuklarımız okusun kendilerini yetiştirsinler diyedir.Konu biraz farklı yerlere gitti sanırım
    Aynen bizimde derdimiz o yoldaş yaş 55 olmuş hepimizin ailesi var gelecek çekincesi var malüm düzende anca böyle idare ediyoruz,eski forumdan beri beni tanıyanlar bilir sıkı mevduatcıydık borsaya geçseydik zaten katlardık.yazlıkta oldugum için pek takılamıyorum foruma botla balık peşindeyim ayvalıkta adalarda ;)

8.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Aynen bende bunu diyorum zaten eger 19.60 dan bagladıgımda dolar sabit kalıp %38 faiz alsaydım o zaman 10 numara olurdu şimdi kar yok hatta azda olsa dolar enflansyon zararı var kkm de.
    al dolarını koy faize her zaman kkm'den %5 daha fazla kazan, dolar düşecek diyorsan kkm'deki opsiyona devam derim..

Sayfa 814/1003 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •