Sosyal adalet dağıtmayan sistem
Fakirden alıp zengine dağıtan bu çürümüş sistem
Batmaya mahkumdur.!!
Ne kadar çabuk batarsa.!!
Hasar o kadar az olur.!!
Kartlar yeniden karıştırılır.!!
bugunku konumuz teknede hayat ve ızgarada ahtopod.:halay:
Emeklinin maasi yillar icinde eriyor maalesef...
Ben emekli olali 6 yil oldu, maaşım dolar bazinda 34% azaldi....
Bundan 10-15 yil sonrasini dusunmek istemiyorum...
Yalanciların acikladigi enflasyon rakamina gire zam aldigimiz icin alim gucumuz surekli azaliyor....
Butun kötulerin !!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fötr şapkali biri vardi benim emeklim,benim memurum.benim çiftcim derdi.şapkayi gaptirmam derdi.gapı da gaptirmadi.bize oyle biri lazım [emoji39]
Big reset çokça söyleniyor ama açılım maddeleri yok , ben 1. maddeyi belirtyeyim sermaye piyasaları bitecek ,oturduguhn yerden al-sat yok artık
41 bende basladım ,ama sadece sermaye piyasalarında olmaz ,meslek ile ilgili keyfe keder işde yapıyorum ,işiniz ne diye sorduklarında emekliyim yada trader im demek cok iyi karşılanmıyor:cool:
Aynen con vaynen reis !
Yerliye %1, yabancıya %7, bi de üstüne utanmadan stopajı artırıp cezalandır !
Yetmedi zorunlu karşılıkla yatırdığın paranın bir kısmını babalar gibi sana karşı kullansınlar !
Bu şartlarda git bankaya binlerce dolarını emanet et keriz gibi.
Yağma Hasan'ın böreği mi la bu ? Zıkkımın karekökünü yesinler. :)
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE REİS !!! İZİNDEYİZ REİS...
Ek 27427
Kapitalizm her şeyi kontrolü altında tutmak istiyor. Kim ne kadar harcadı. Vergiyi tam verdimi? Ne kadar kazanıyor. Mal mülk var mı.
Bu bir nevi komünizm zaten.
Nasıl yaşayacağımızı bile kontrol altında tutmak istiyorlar.
Komünizmin ağa babası bu olsa gerek.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bir erkeğin emeklilik yaşı 55 kadının ki 50 olmalı minimum çünkü bunun altı genç olur ve
o yaşa kadar en az 1 evi 1arabası ,bankada 1 milyon TL si ve aylık kazancı 10 000 TL olmalı o zaman emeklilik güzel .
Bunlar bende var mı hayır yok onun için hala çalışıyoruz. Bakalım ömrümüz ne kadar izin verecek
2011 de 51 yasinda emekli oldum.
Ilk maasim 1100 TL idi.
Simdi 2500 TL..
Dolar bazinda erimeyi hesap edin artik.
Bi emekli maasina kalsak bitmistik.
Calisanlara tavsiyem cok calisin, az harcayin, geri kalanini biriktirip akilli yatirimlar yapin.
Yoksa surunursunuz.
Syg,
Kazancı dolarla hesaplamak bence yanlış önemli olan alım gücüyle ölçmek.
Çünkü dolar 10 lirada olsa bir kaç sene sonra düşerek gerçek değerine gelir. Örnek 2001 kirizi 1750 e kadar çıktı sonra bir kaç sene sonra 1200 e düştü. Şu anki dövizde biryere kadar çıkıp sonra kriz bitince düşecek ama ne zaman.
Sayın dudu ya katıldığım taraf yatırımımız 55 e kadar tamamlanması yoksa sürünürsünüz ben kendime göre hala çalışmak zorundayım
Eskiden fitbolculuk bile meslekten sayilmiyordu.
Biraz nostalji. Twitter'da gezinirken denk geldim. Dudu ustadin eski yazilarindan sene 2016.
https://twitter.com/alperunsalg/stat...32303320502277
Dudu mu almis Q7 yi.macerasini anlatsın bizede .
banka Vakıfbank şubede de aynı oranı teklif ediyorlar zorlarsanız daha üstü meblağa göre alabiliyor sunuz
Reis söyledi çin le swap anlaşması yapmış yarın dolar 8,35 in altına düşer mi göreceğiz
Zaten bu dolar için köprüden son çıkış aldın aldın bir daha bu fiyatlar çok zor
Dolar alacaklar için son çağrı an itibariyle 8,33 batan geminin malları bunlar sonra bulamazsın
#EURTRY #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06141024356210
Evro 10,10 TL gosteriyor benim Matriks...
6-7 hafta evvel birisi 100K evro aldim 10.01 den deyip iddiali yazilar yazarak fayiscileri ezikliyordu. :)
Ne oldu?
Para piyasasi fonu aylik %1.45 getirerek ona yetisip gecti.
Yillardir yaziyorum.
Cok kasmaya gerek yok kim nerede rahat ediyorsa onu alsin ama sonra da kiprasmasin..
Cunku:
Uzun vadede hepsi biribirine yakinsar...
Kisa vadede karsilastirma yapmak pek anlamli olmaz.
Syg,
Mesela 2018 ağustosunda da 6.70 dan dolara gömülen birisi faize yenilmiş durumda..
Dolar 11 tl falan olmalı ki başa baş olsun..
Ki oturup kalkıp reise dua etsin 3 ay önce 7 tl de idi dolar..
Neyse görevden alma etme falan indir şu faizler yawwww lar falan 8.40 a getirildi dolar ..
Uzun vade herşey yakınsar ama maliyetlenme yeri çok önemlidir..
https://pbs.twimg.com/media/E3YRM9wX...png&name=large
Vatandaş mutlu azınlığı fonlamaya devam ediyor.!!
Halk hızla fakirleşiyor.!!