Originally Posted by
iyimser
Ben emekli oldum daha 5 ay oldu dünyanın yarısını şirketler sayesinde gezdim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim bu gün özel bir bankada müdürlükten emekli olan veya bir şirkette orta kademe yönetici olan genel müdürün yardımcısının bir altı pozisyon dan emekli olan bir kişinin bu günkü emekli maaşı 10 000 TL den aşağı değildir. Bu kişilerin esleri de çalışıp emekli olmuş da 15000 civarında emekli maaşları vardır.bu insanların evi ve arabası ayrıca bankada en az 500 000 TL parası vardır. Bu insanlar bizim dengimiz değil . Ne den mi ? Bizim emekli maaşlarımizin düşük olmasindan bizler net 10 000 TL ve üzerinde bir gelire sahip olmamız için mecburen enflasyonun üzerinde bir gelir kazanmamız gerek onun için hala çalışıyoruz. Bu sadece bana ait görüş katılmaya bilirsiniz saygılar.
kayayı aşındıran dalgaların gücü değil sürekliliğidir.!!!
a river cuts through rock not because of its power but because of its persistence .!!!
Bu devirde önemli olan paranın değerini korumaktır.!!!
BüyükResimde döviz ve gram altın .!!
Yastık altı.!!!
Daldaki 3 kuştan.!!
Cepteki. Tek kuş en sağlamı.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri