Originally Posted by
iyimser
Ben emekli oldum daha 5 ay oldu dünyanýn yarýsýný þirketler sayesinde gezdim. Þunu rahatlýkla söyleyebilirim bu gün özel bir bankada müdürlükten emekli olan veya bir þirkette orta kademe yönetici olan genel müdürün yardýmcýsýnýn bir altý pozisyon dan emekli olan bir kiþinin bu günkü emekli maaþý 10 000 TL den aþaðý deðildir. Bu kiþilerin esleri de çalýþýp emekli olmuþ da 15000 civarýnda emekli maaþlarý vardýr.bu insanlarýn evi ve arabasý ayrýca bankada en az 500 000 TL parasý vardýr. Bu insanlar bizim dengimiz deðil . Ne den mi ? Bizim emekli maaþlarýmizin düþük olmasindan bizler net 10 000 TL ve üzerinde bir gelire sahip olmamýz için mecburen enflasyonun üzerinde bir gelir kazanmamýz gerek onun için hala çalýþýyoruz. Bu sadece bana ait görüþ katýlmaya bilirsiniz saygýlar.
kayayý aþýndýran dalgalarýn gücü deðil sürekliliðidir.!!!
a river cuts through rock not because of its power but because of its persistence .!!!
Bu devirde önemli olan paranýn deðerini korumaktýr.!!!
BüyükResimde döviz ve gram altýn .!!
Yastýk altý.!!!
Daldaki 3 kuþtan.!!
Cepteki. Tek kuþ en saðlamý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri