Sayfa 816/1009 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,521 - 6,528 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Esnaf zararını halktan çıkaracak ama çok bekler 84 milyonun 10 milyonu alışveriş yaparsa yapar diğerleri aç ve muhtaç
    Sosyal adalet dağıtmayan sistem
    Fakirden alıp zengine dağıtan bu çürümüş sistem
    Batmaya mahkumdur.!!
    Ne kadar çabuk batarsa.!!
    Hasar o kadar az olur.!!
    Kartlar yeniden karıştırılır.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

bugunku konumuz teknede hayat ve ızgarada ahtopod.

3. Emeklinin maasi yillar icinde eriyor maalesef...
    Ben emekli olali 6 yil oldu, maaşım dolar bazinda 34% azaldi....
    Bundan 10-15 yil sonrasini dusunmek istemiyorum...
    Yalanciların acikladigi enflasyon rakamina gire zam aldigimiz icin alim gucumuz surekli azaliyor....
    Butun kötulerin !!!!
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Ben emekli oldum daha 5 ay oldu dünyanın yarısını şirketler sayesinde gezdim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim bu gün özel bir bankada müdürlükten emekli olan veya bir şirkette orta kademe yönetici olan genel müdürün yardımcısının bir altı pozisyon dan emekli olan bir kişinin bu günkü emekli maaşı 10 000 TL den aşağı değildir. Bu kişilerin esleri de çalışıp emekli olmuş da 15000 civarında emekli maaşları vardır.bu insanların evi ve arabası ayrıca bankada en az 500 000 TL parası vardır. Bu insanlar bizim dengimiz değil . Ne den mi ? Bizim emekli maaşlarımizin düşük olmasindan bizler net 10 000 TL ve üzerinde bir gelire sahip olmamız için mecburen enflasyonun üzerinde bir gelir kazanmamız gerek onun için hala çalışıyoruz. Bu sadece bana ait görüş katılmaya bilirsiniz saygılar.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Ben emekli oldum daha 5 ay oldu dünyanın yarısını şirketler sayesinde gezdim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim bu gün özel bir bankada müdürlükten emekli olan veya bir şirkette orta kademe yönetici olan genel müdürün yardımcısının bir altı pozisyon dan emekli olan bir kişinin bu günkü emekli maaşı 10 000 TL den aşağı değildir. Bu kişilerin esleri de çalışıp emekli olmuş da 15000 civarında emekli maaşları vardır.bu insanların evi ve arabası ayrıca bankada en az 500 000 TL parası vardır. Bu insanlar bizim dengimiz değil . Ne den mi ? Bizim emekli maaşlarımizin düşük olmasindan bizler net 10 000 TL ve üzerinde bir gelire sahip olmamız için mecburen enflasyonun üzerinde bir gelir kazanmamız gerek onun için hala çalışıyoruz. Bu sadece bana ait görüş katılmaya bilirsiniz saygılar.
    Emeklilikte rahat yaşayabilmek için mutlaka pasif gelirler şart günümüzde. Yani temettü geliri, eurobond faizi, kira geliri vb
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sn thron inanın hiç sgk bağkur vb şeyleri düşünmedim dışarıdan prim vb yatırılabilir belki ama ben pek özel sektörde çalışmadım. alaylı olarak kendi kendime traderlık yaparak birikimlerimi elde ettim biraz şanslıydım sonra da trading yapmayı bıraktım. Uzunca bir süredir birikimlerimi anlattığım gibi minimum zararla yönetme çabasındayım Yani emekli trader sayılırım. Şuan yazlıktayım ama kendi evim değil kiracıyım. Dünya turu da yaptım. ama sanıldığı gibi dünya turu yapmak çok para harcanan bir durum değil. Minimalist yaşayıp ucuz bir karavanla dünya turu yapan da var, Yollarda bileklik satarak da...
    Ben öyle değildim tabii ki sonuçta ailemle dünya turu yaptım. Airbnb evlerinde kiralık kalarak dünya turu yaptım ailemle.
    Tebirikler gerçekten. Bunu başarabilen, hatta cesaret edebilen kişi o kadar az ki.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Fötr şapkali biri vardi benim emeklim,benim memurum.benim çiftcim derdi.şapkayi gaptirmam derdi.gapı da gaptirmadi.bize oyle biri lazım [emoji39]

Big reset çokça söyleniyor ama açılım maddeleri yok , ben 1. maddeyi belirtyeyim sermaye piyasaları bitecek ,oturduguhn yerden al-sat yok artık

41 bende basladım ,ama sadece sermaye piyasalarında olmaz ,meslek ile ilgili keyfe keder işde yapıyorum ,işiniz ne diye sorduklarında emekliyim yada trader im demek cok iyi karşılanmıyor

Sayfa 816/1009 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •