5.9090 üstünde de kademe atlar
söylemedi olmasın
Printable View
5.9090 üstünde de kademe atlar
söylemedi olmasın
5.92,
23 kuruş var hala.
Yüksek Dolaylı verginin yan etkileri... Futbolcudan, Basketçiden, Antrenörden, Jokeyden, Sarı Taksi plakalarından, Doktordan, Dişçiden, Avukattan, vs vs doğru dürüst gelir vergisi alamazsan vergiyi Benzinden Mazottan dolaylı olarak alırsın. Üreten üretemez hale gelir!
sonuç üretemeyen Türkiye... sonuç kayıtdışı Türkiye...
Sırbistan dan sıfır gümrükle ithalatı kararı
https://www.bloomberght.com/sirbista...karari-2225053
S400 anketine katılabilirsiniz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...5889&p=3512171
Şuan ki gidişat alacağız gibi.
Oylama da yavaş yavaş o yöne kayıyor.
Hocam bunlar tamamen hikaye. Gündem değiştirme.
Türkiye ekonomisi Zenginlere çalışır. Zenginler gelir vergisi vermez.
Fakirler haberlere bakar; S400 der, Rahip der, seçim der.
İster AKP kazansın, ister CHP kazansın, ister İyi Parti kazansın, ister MHP kazansın, ister HDP kazansın. Hiç farketmez.
Gelir vergisi az kazanandan az çok kazanandan çok alınmadığı sürece kayıtlı ekonomiye geçiş olmadığı sürece DEVALÜASYON FOREVER, YÜKSEK FAİZ FOREVER...
aksini iddia eden İBN HALDUN un MUKADDİME sini okusun lütfen. Belki aydınlanır.
Laffer bunu matematiksel olarak ispatladı ve Nobel ödülü aldı.
Haberleri ziktir edin. O olmuş bu olmuş. Gündem değiştirme hikayeleri.
Vergi sistemi adaletli hale gelmediği sürece FAKİRLEŞME SÜREKLİ DEVAM EDER!
https://2.bp.blogspot.com/-TlK1qRgqZ...%25C4%25B1.PNG
453 milyar dolar abd parasıyla borc var, alınacak 166 adet rus füzesi ile ülke bağımsızlığını ilan edecekmiş 2003 de ırak a saldırıda sadece bagdat civarına 200 üzeri cruise tomahawk atmıştı 6. filo..Ya şunu ilkokul cocuguna sorsam konuyu anlar.Ama akp değişik bir yaratık tipi çıkardı ülkede mutant gibi, zeka seviyelerini ölçebilecek bir bilimsel metod henüz yok.
Çavuşoğlu, S-400 anlaşmasıyla ilgili olarak "Biz S-400'ü aldık. Başka bir şeyi yok bunun. Aldık" dedi. Çavuşoğlu hiçbir şekilde geri adım atılmayacağını da yineledi, "Bağımsız ve özgür millet olmak için kararlılığımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.
Canı gönülden destekliyorum alınan bu kararı.
Almanların uzun menzilli bombardıman uçağı yoktu. Özellikle rusya harekatında bunu zararını çok gördüler. Yinede amerika hepsinden üstündü. Donanması ile japonyayı, ordusu ve hava kuvvetleri ile almanyayı dize getirdi. Ama almanyayı ağır bedellerle yenen ruslardı.
Amerikayı dünyanın hakimi yapanın eşsiz lojistik yeteneği olduğunu söylerler. Japonyada yeterince kaynak yoktu. Alman ordusu rusyada dağıldı gitti. Ama amerikalılar bir şekilde tüm dünyadaki ordularına lojistik destek vermeyi başardılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6,20-6,30 Görse satıcak mısın sanmıyorum bende satımcam zaten :D
o bu değil bunlar içinde bulunduğumuz durumu abd ye yıkarak biz yapmadık yaptırımlar yaptı diyerek işin içinden çıkacak gibi duruyolar dolar tl ne olur bilemem bilende yok bence ama güvenli liman altın ve dolar ben full dolar alarak hata yaptım mı ? evet =)
Çavuşoğlu: Biz S-400'ü aldık, ABD olumsuz adımlar atarsa bizim de atacağımız adımlar var
Biz onlara ne yapabiliriz!?
453 milyar dolar borcumuz var o halde ülkeyi savunmayalım mı diyorsun?
Irak kendini savunamadıysa Türkiye de mi savunamaz diyorsun?
İktidara kızmakla ülkeyi savunmanın ne ilişkisi var ? Atatürk Vahidettin'e kızdı da İstanbul'a yerleşip emekliliğini mi istedi?
Irak'da kendini savunmaktan vazgeçen insanların evine önce ABD askeri girip ırzına geçti sonra Cihatçılar gelip ırzına geçti, bunları bilmiyormuydun?
turkey 5y cds: 484,31
Kur 5.93 değdi.
*TURKEY PREPARING MEASURES TO COUNTER U.S. SANCTIONS: OFFICIAL
Bloomberg
Usd 5.30 lardan beri viopta longluyorum. Ekim aralik aug vadelerde. 6.20 lerde guzel kar vardi Saladin. Sonra bayram zehir oldu. Niye 6.20 den satmadim diye kebdinme kizdim. Poz zarara gecti. 6.85 ile trkrar tapi oldu. Vadeden dolayi tapi noktasi her gun artiyor tabi.
Simdi 6.20 ye gitse gene satar miyim bilmiyorum. Subise hic bulasmama nlazim. Kazansan da kaybeysen de sikinti
Askerlik bedelsiz olsa daha iyi savunuruz demektesiniz anladığım kadarıyla...
Bu ülkede uzun dönem askerlik yapıp da, daha iyi silah kullanan, daha iyi döğüşen, daha organize, kaç kişi vardır acaba?
Benim dönemde M1 denen, ABD askerinin Kore'de kullanıp bize büyük cömertlikle bağışladıkları çakar almazlarla 3 ya da 4 bağ mermi kullandık okulun son günlerinde gösteriş olsun diye. Ve de nereye attığımızı bilmeden.
Asker sayımız olarak Natonun en önde gelen ülkelerindeniz diye aptalca övünür dururuz.