Originally Posted by cumartesi71 Ülkemizdeki Nato silahlarını çıkarırsak kaçıncı sırada oluruz acaba? Olsun okçuluk dernegimiz var.Gerisini güvenlik nedeniyle yazamıyorum.
Originally Posted by boschyatirim Olsun okçuluk dernegimiz var.Gerisini güvenlik nedeniyle yazamıyorum. "güvenlik" değil "gülmekten katılmam" olsa daha vurgulamış olurdunuz olguyu... ------------- İran üzerinde cezalandırma düşüncesiyle batı ittifakı bir araya gelirse işte o zaman doğunun kenetlenmesinden sonraki olacaklardan korkarım.
Originally Posted by BORA YAŞAR "güvenlik" değil "gülmekten katılmam" olsa daha vurgulamış olurdunuz olguyu... ------------- İran üzerinde cezalandırma düşüncesiyle batı ittifakı bir araya gelirse işte o zaman doğunun kenetlenmesinden sonraki olacaklardan korkarım. Sn.Bora Bey kendi guvenligimi kastettim. Malum bunlar hakkında ileri geri konuşmaya gelmiyor.
Originally Posted by boschyatirim Sn.Bora Bey kendi guvenligimi kastettim. Malum bunlar hakkında ileri geri konuşmaya gelmiyor. "Sıfırlıyamıyorum bıbıcım"ın başkanlığını yaptığı bir kuruma gülersem "güvenlik" durumum nicedir sizce?
Originally Posted by BORA YAŞAR "Sıfırlıyamıyorum bıbıcım"ın başkanlığını yaptığı bir kuruma gülersem "güvenlik" durumum nicedir sizce? Gülme şekline göre değişebilir.
Forum Rules
Yer İmleri