Sayfa 823/1000 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında 23 kuruştan fazla var zira faiz etkisini katmak gerekli, günlük kabaca 0.0042 TL olarak

Yani 38 gün önceki 6.15TL aslında bugünün 6.15TL+38gün*0.0042TL = 6.15TL+0.1596TL= 6.3096TL'si

Yani aradaki fark şu an 39 kuruş civarında.
    Biliyorum zaten önceki mesajlarımda 6.32'den bozulursa benim için kar bırakır dedim.
    38 gün önce almadım.
    Alalı 21 gün olmuş.
    Ayrıca 32 günlük mevduatta döviz de.
    Azda olsa onun da düşülmesi gerekir .

2.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Biliyorum zaten önceki mesajlarımda 6.32'den bozulursa benim için kar bırakır dedim.
    38 gün önce almadım.
    Alalı 21 gün olmuş.
    6,20-6,30 Görse satıcak mısın sanmıyorum bende satımcam zaten :D

o bu değil bunlar içinde bulunduğumuz durumu abd ye yıkarak biz yapmadık yaptırımlar yaptı diyerek işin içinden çıkacak gibi duruyolar dolar tl ne olur bilemem bilende yok bence ama güvenli liman altın ve dolar ben full dolar alarak hata yaptım mı ? evet =)

3.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Bu noktadan sonra geri atılır ise ne itibar kalır ne bir şey.
    Daha önce de dedim rahip meselesi gibi değil bu çift taraflı.
    Rusya'ya saksı muamelesi edenler var.
    Dünya'da beş güç var ise biri kuşkusuz Rusya'dır.
    Geri dönüş mümkün değil 2 aydır burda bunu savunuyorum S-400 ler gelecek diye. Rahip olayı mantardı bu iş beka ve özgürlük meselesine döndü.

Başka boyutuda var tabi kötü giden ekonomimize bir çıpa lazımdı.😉

4.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    38 gün önce almadım.
    Alalı 21 gün olmuş.
    O nedenle merkez bankası faizi indirirse döviz spekleri için daha uzun vade aralığında ve meblağlarda işlem yapmak mümkün olacak.

Şu an için bu faiz alım satım kazançlarını ciddi ölçüde etkiliyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Olsun okçuluk dernegimiz var.Gerisini güvenlik nedeniyle yazamıyorum.
    "güvenlik" değil "gülmekten katılmam" olsa daha vurgulamış olurdunuz olguyu...

-------------

İran üzerinde cezalandırma düşüncesiyle batı ittifakı bir araya gelirse işte o zaman doğunun kenetlenmesinden sonraki olacaklardan korkarım.

6. Çavuşoğlu: Biz S-400'ü aldık, ABD olumsuz adımlar atarsa bizim de atacağımız adımlar var

Biz onlara ne yapabiliriz!?

7.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    453 milyar dolar abd parasıyla borc var, alınacak 166 adet rus füzesi ile ülke bağımsızlığını ilan edecekmiş 2003 de ırak a saldırıda sadece bagdat civarına 200 üzeri cruise tomahawk atmıştı 6. filo..Ya şunu ilkokul cocuguna sorsam konuyu anlar.Ama akp değişik bir yaratık tipi çıkardı ülkede mutant gibi, zeka seviyelerini ölçebilecek bir bilimsel metod henüz yok.
    453 milyar dolar borcumuz var o halde ülkeyi savunmayalım mı diyorsun?
    Irak kendini savunamadıysa Türkiye de mi savunamaz diyorsun?
    İktidara kızmakla ülkeyi savunmanın ne ilişkisi var ? Atatürk Vahidettin'e kızdı da İstanbul'a yerleşip emekliliğini mi istedi?
    Irak'da kendini savunmaktan vazgeçen insanların evine önce ABD askeri girip ırzına geçti sonra Cihatçılar gelip ırzına geçti, bunları bilmiyormuydun?

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Çavuşoğlu: Biz S-400'ü aldık, ABD olumsuz adımlar atarsa bizim de atacağımız adımlar var

Biz onlara ne yapabiliriz!?
    Emekleriz başka koşarız zıplarız :D adam boş konuşuyor altında şunu yaparız diyeceği birşey yok zaten :D

Sayfa 823/1000 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •