Sistemim 1569'dan AL verdi. Sisteme uyduk shortları kapattık, bugün de 1 milyarı kaptırdık makineye :)
Printable View
Sistemim 1569'dan AL verdi. Sisteme uyduk shortları kapattık, bugün de 1 milyarı kaptırdık makineye :)
hulk a giriyorlar yavaştan vakıf a girerler tez vakte....
VurAk mı az daha ).. Gerçi daha zırwasal furduklarımız mevcut malum..
benden de tüpraş long,garanti long....
ne kadar yaptığı sormayın:bravo:
belki 1 tane belki 1.000 kontrat
havam olsun....LONGGGGGGGGGGG
Boş muhabbet
Consensus 143 ten 152 ye long idi
153.5 ten sonra short
Sıkıntı olmaz
Parite pozunda olursa belki
acıkcası piste inekler girmişse olabilir o bilgi bizde yok tv den o kadar anlayamıyorum :kahkah:
1600 e doğru son hamle hazırlığı yapılıyor. Oradan satışlar beklenebilir.
KOÇHOL. LONG,HALKBNK LONG....:oleyo:
millet burayı deşarj alanı yapmış bizde konuşuyoruz.eller havada modu.
belki bir belki 1.000
Önce sen gönlünün içindeki pislikleri akıtıp yazmayı öğren bende sana normal bir gönül yorumu yaparım.
Sen sanıyorsunki topiğe ortaya laf sokmalı yazdığımda , yazdığın kişi anlamaz .
Bak consen efendi yazdıklarına çoğu kişi cvp vermiyor neden seni yok saydığı için .
Şimdi sen diyeceksin ki sen neden cvp veriyorsun bende ayrı modelim bam bam teline vura vura oynarım burada seninle.
Ha ne zaman biter bu gönül hikayemiz ben sana RED listesine al dediğim halde almadın , hala laf çakmalar yapıyorsun , al RED listesine tamam:)
Aralık toplantısında 8 (sekiz) puan faiz artırımı bekliyorum.
Biraz önce TV de yabancı bir analist konuştu.
Aralık toplantısında 2.5 puan artış beklediklerini, Ocak'ta 1 puan beklediklerini
Şubat ve devamında da her ay birer puan artırım beklediklerini açıkladı.
Ancak TV kanalı adamın dediklerini anlamadı. Alt yazı olarak ''Falanca şahıs 1 puan
faiz artışı bekliyor'' şeklinde alt yazı ile verdiler.
TV kanalı faiz artışı bekleniyor demekten bile korkuyor anlaşılan.
bizim yüzümüzden dow'da düşemiyor. amerikalılar şaşkın, endişeli, melül melül bakıyorlar
aynen forumu chat ekranı gibi kullanan bir gram elde tutulur bir veri paylaşmayan adamı atmayacak bizi atacak demi..
benden bile sonra üye olmuş sadece chat ekranı gibi kullanarak entry girip mesaj sayısı artıran adam dikkate alınır olmuş...
maalesef bu forumda da akılcılık bitmiş..alayına yalana dolana demo hesaba dönmüş..!!!
bir de nasıl batacak diye eski olupta anlam veremeyen adamlarla da dolmuş..!!
neden ayılara ters konuşuyoruz durum bu..!!
bakalım o kavurmaıkları stop ettim diye yazacak mısın buraya sırf bu yüzden takip..!!!
ayrıca inandırıcı değilsin..bunu bil..!!
sn Bozkurt siz onlara bakmayın beni tek bırakmayın. batarsak şorttan batalım
inekler geldi galiba gidemiyoruz gene vay arkadaş ya :oleyo:
Abi bu ******** yonca 9.80 gecen gün yazmıştım birde brokura giydiriyordum 9.60 şort acacaktım brokur yükselir demişti ordan 9.30 düşmüştü almamıştım brokuru dinledim diye kızmıştım kendime ama görüyorumki adam haklıymış şimdi şöyle düşünülem 9.60 şort acsaydım yoncada 2 kaldırac 100 KONTRAT şimdi 9.80 dan zararına satsaydım zararım ne olurdu ? YTD