TombuL Gu$ goLden grossing.. breakout + itki +abc + itki... mazut alıyor +
bayım bir haber geliyorteknik analizzzzzzzzzzzzzzzz puhahahahhahahahahaha
TombuL Gu$ goLden grossing.. breakout + itki +abc + itki... mazut alıyor +
bayım bir haber geliyorteknik analizzzzzzzzzzzzzzzz puhahahahhahahahahaha
İşine geldigi gibi herkez, ben yarı kumarbaz oldugumu kabul ediyorum mesela, eskiden tam kumarbazdım nitekim battım 2 sefer :D Çok kazandım çok kaybettim :D şimdi sadece kazanma odaklı oynuyorum.Kumarı bıraktım :D
Bu piyasalarda bir taraf kazanırken digeri kaybeder sonuçta gelip şirket para ödemiyor kimseye onun senedini vs. aldın diye :D öyle zannedenler zaten çok komigime gidiyor. :D Bence tüm piyasalarda oynayanlar özellikle vadeli fx gibi Qumarbazlardır :D Yatırımcı dedigin alır üstüne birşeyler katar vs.Biz napıyoruz kar gördükmü dk sında yapıştırıp geçiyoruz güzelse. :D
arkadaslar burası chat sayfası degil.herkes fıkrını yazmakta ozgur ricam sızlerden sevıyeye dikkat sonuç bende baskalarıda dogru yada yanlıs okuyoruz.basarı yada basarısızlık varsa herkes bıreysel kıbır asalama gıbı durumlar vs...
abi bir ky olarak bu grafiklerin 140 binde oluşması tüm ezberimi sorgulattı. kuzu gurallarına bakıyorum bele bi madde yok.. puahahahahha![]()
benim anlamadığım aralık ayı başından beri short basan adam her tepe de bassa stop olmadan pozu nasıl korur...!!!
bu bayımın yaptığı işin için de bir iş var ama hayırlısı..
ismail özyar hocanın inidikatörü ile benim vadeli beş dakka robot..!!!
intihar yaw short..
özyar hocanın sistemine göre de 1563 altında cılızlaşır asıl ayılık 1545 altına inişte bu ay için konuşabiliriz demiş..beyaz üstü zaten long temelli1569 piyasa daha da boğalaşır..!!
robot mu baba adam rahat ol hala al da 1484 1516 da verdiği sinyaller bir fake dışında çalışıoyr
aklım almadı bu adam bu ay iinde ki her zirveden bir kontrat short asılsa öfffff çok sıkıntı...eğer bunu kasımdan başlayarak yapmış olsa .....daha da sıkıntı ...
alayına sıkıntı ya da demo hesaptan kendini avutuyor ya da ben bu olayı çok ciddiye aldım...
[IMG]bulk picture[/IMG]
Yer İmleri