Bende bu durumu yazacaktım siz benden erken davranmışsınız. Sayın MiniYatırimcı.
Reis'imizi de dolaylı olarak laf etmiş ben bunu kabullenemem!!!!
Printable View
3 saatte 58-60 milyar TL lik işlem hacmine doğru gidiyoruz...
Süper [emoji106]
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tup sorulmuş 20 gün önce yorumladım 2019 daki kapatmada ne olmuş sonra ne olmuş bunu anlatmaya çalıştım.
kapanma olacak diye mal çıkanın malını aldılar hafta sonu temettü haberleri dolaştı önümüzdeki dönem bu katalizör çalışır.
yukarki grafta belirttiğim gibi kapanma olacağı zaman doğru 2019 da aşağı basmışlar .Aynısı olurmu bilmiyorum maliyete göre takip eden eder.
Bankaları belli bir süre yataya bağlayacaklar gibi yonca nın bilançosuna göre bir tur ayar yapabilirler bankalara.
Banka karları önceki çeyreğe göre daha iyi gelmeyecek.
Akşam Garanti nin bilançosu var.
Pozisyonu olanlar tekrar gözden geçirirse faydası olabilir.
Ytd...
Vatandaş banka long endeks short.
Herif milletin aklı ile alay ediyor.
Elektrik fiyatları son çeyrekte düştü, üreticilerin ciroları ve karları düşük gelecek bence.
Hisse vadelilerde taşıma var
Faiz farkına göre sıralama
https://i.hizliresim.com/nldd6gc.jpg
Bazen diyecek bir şey bulamıyor insan..5 senedir ay kolonisinde yaşayınca insan özlüyor demek...
...................
Astronot Alper Gezeravcı: "En çok özlediğim yemek güveç."
Akbanka bi sövsem alırlar bence:he:
devlet olarak nasıl bi yaptırım uygulayabiliriz sence ? leş tayfa diyor ki, madem o kadar rahatsızsın çoluk çocuk katliamından israile ihracatı- demir çelik bazı kimyasallar vs- durdur.. eeee, ne olacak durdursan, israil o malları başka yerden alamayacak da zora mı girecek ? insan geri zekalı olur da bu kadarı fazla biraz.. ticareti durdursan, sadece senin üç kuruş satış karın değil, uluslararası zeminde kaybedeceklerin de olacak, küllün TR zararlı çıkacak israil değil
vakti zamanı geldiğinde yaparsın yapacak olduğunu, israile zarar verecek olanı yaparsın kendine zarar verecek olanı değil
--gel gel gel
## usta lüfer var mı lüfer
-- yok, uskumru var norveç uskumrusu. veriym mi efendi
## koy koy. koy bi yarım. yeşillik de koy. elini korkak alıştırma, doldur doldur. hah. çevir balığı, çevir. ahhh norveç ha. 20 senede bu kadar mı değişir bi şehir, ha
-- yaaa
## nereye gitti bizim istanbul ha
-- nerdeydin dayı, dışarda mıydın
## içerideydim
-- nereye abi
## sen sür hele yeğen. alışıcan yeğen. ben arkada oturunca, gideceğimiz yeri varınca öğreneceksin
## hesap görmek hesap etmekten zordur yeğen !
Ne kadar acı. Siyaseti dünyadan silmek gerek.
https://twitter.com/ConflictTR/statu...tbvHnknQQ&s=19
Ps: Emre abi yorumun için teşekkürler.
şu 100 endeksi... 850600--850800 e bi yitikleyin az hele
Yaklaşık 313 milyon MC vardı.
Tamamlayan tamamladı.
Yarım saat izleyerek görüntüye bir bakalım.
Gevşeme-Yorgunluk şimdilik yok, hacim iyi.
ne long olmaya cesaret var ne de şort. şöyle harala gürele 9.700 lere veya 10.200 lere gelse şort denicez de yavaş yavaş gidecek herhal. yukarıda 11.000 lere kadar yolu var ve longa izin vermiyor. bizde de buralardan girecek maça yok. bekleyelim gari 3-5 gün hele. 168 puan içerdeyiz 3 günde. biraz mola. bol şans kalanlara
BAdemspor dayanışması ile endeks iyi gidiyor..maşallah!
bazılarına göre omurga vs olmadığı için dediklerin mantıken doğru.
izrayile neden yaptırım uygulayıp filistine savaş açmışken buna engel olalım.. vizyon . duruş .. diye bir şey var.
hayır mermi de satalım.. nede olsa ucuz işçilik var. sıkarken maliyeti düşünmesin israil.
sükük tayfanın mantığına göre ee ne olcak kardeşim senden almazsa başkasından alacaktı diye savurunuz.
eee omurga bunu gerektirir... duruş bunu gerektirir.. vizyon bunu gerektirir.
islamı içine bile katmıyom :he:
:drunk:
$ ALTIN'ın ( troy ounce ) sert süüüpriz yapma ihtimali deruni ilmi çalışmaların ışığında % 73 ü geçiyoreee
ha escobar ha picasso
hepsi tekten aynı pablo
Ulen akkız gibi ben senin cibilliyetini.
Endeksin pili bitti mi yani verdiklerine göre şu aralar...
Short mu açalım ?
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPOT da BofA ve yancı Y/F en iyi satıcı oldu!
https://i.hizliresim.com/b9zww54.PNG
BİST100 zirveye de bir şey kalmadı!
https://i.hizliresim.com/at2u0q2.PNG
Bunlar işine geldiği gibi konuşur. O zaman kimse kimseye yaptırım,ambargo filan uygulamasin nasıl olsa bi başkasından alır. Şu an Akp değil bir başka parti olsa her cuma çıkışı eylem vs olurdu. Bunların derdi İslam değil sahipleri susun der susar.
Nerden aklıma geldi?2011 mi ne Reis haftaya Gazze'ye gideceğim demişti. Gitti mi?
Erdoğan: Er ya da geç Gazze'ye gideceğim
Başbakan Erdoğan'ın bugünkü Mısır ziyaretinde merak edilen konulardan biri de Gazze'ye gidip gitmeyeceği; Erdoğan bu ziyaretin er ya da geç gerçekleşeceğini söyledi.
11.09.2011 - 21:23
Avpgy 'de hareketlendi ve ilk kez arz fiyatının üzerine çıktı.