Sayfa 825/1006 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Husiler, Aden Körfezi'nde ABD Donanması'na ait bir gemiyi füzelerle hedef aldı.
    bi amerikan destroyeri vurulmuş, askeri uzmanlar şaşkın nasıl vurmuşlar diye, gemilerdeki koruma kalkanları işe yaramamış.. yemenliler dağa taşa kağıttan roket rampaları koymuşlar, amerikalı salaklar 5-10 milyon dolarlık füzelerle bu maketleri vuruyor

insanlığın onuru oldu yemenliler, bütün devletler suskun bi yemen ayağa kalktı soykırıma karşı- bebek katliamına karşı

Nuri Sevgen e piyasa kurdu diyordum ama oda cıvıttı ben söyledim çıktı havasına girdi...o da ortaya karışık söyledi.........buradan yatay ve satış gelir.....kimi kandırıyor Nuri.......buralar tepe olması muhtemel.....hisseler için mal yedirme bölgesi....şu dakikalrdan sonra......neden ortada saldırı var amarika ne yapacak onu görmek isterler......ben böyle düşünüyorum.....bunu yazdığımda endeks 8500.....civarı.....

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    tabgd bekle bilanço çok iyi gelcek derim...
    Sag ol Sayın tarkank..Orta vade bekleme niyetim var. Diğer hisselerden çıktıkça takviye yapayım.

4. Bist 100 de hacim güzel.

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    insanlığın onuru oldu yemenliler, bütün devletler suskun bi yemen ayağa kalktı soykırıma karşı- bebek katliamına karşı
    Bütün devletler suskun derken sen ne demek istiyorsun devletimize????????

Çin emlak krizinde yeni gelişme: Evergrande için tasfiye kararı

Çin'in borç batağındaki emlak devi Evergrande'nin tasfiye edilmesine karar verildi. 330 milyar doların üzerinde yükümlülüğü bulunan şirketin yapılandırma görüşmelerinden sonuç çıkmadı. Kararın ardından Evergrande hisseleri yüzde 20 düşüş kaydetti....

sabah işlemler sürerken bu haberle birlikte borsadaki işlemleri Evergrande hissesi için durdurdular .....bakalım ne olacak bundan sonra....

7. Bugunde güzel hacim geleceğe benziyor doldur boşalt çalıştığı sürece
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bi amerikan destroyeri vurulmuş, askeri uzmanlar şaşkın nasıl vurmuşlar diye, gemilerdeki koruma kalkanları işe yaramamış.. yemenliler dağa taşa kağıttan roket rampaları koymuşlar, amerikalı salaklar 5-10 milyon dolarlık füzelerle bu maketleri vuruyor

Vurulmuş derken var mı resim? Nasıl vurulmuş.? Ben kıyıda demirli duran destroyer e taş atsam vurmuş olur muyum mesela?

Sayfa 825/1006 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •