731 bın madenci Davut .
Öpüyorum
Printable View
731 bın madenci Davut .
Öpüyorum
TSPOR nihayet hedef neresi olur ustalarım. Bjk şampiyonluk yolunda 13leri gördü. Bu hissediyorum nerelere gider
SM-G973F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ne hisseler gördüm yok temelmiş yok bilmem neymiş.Hastirin leeeeeennnn.....!!!!
Emanukesinin HEKTAŞ ı,SASA sı yıllardır 5 sene sonrasının bilançolarını önden fiyatladı.Birçok temelci dedi ki ''Sağlam şirket ,geleceği olan şirket ,bilmem ne .''......Ulan bizde temelden anlıyoruz.F/k hesabını biz de biliyoruz.F/K sı 2-3 lerde olan bankalar,gyolar neden fiyatlanmadı yıllardır?Sasa en meşhur ralli yaptığı zamanlarda f7k sı 30-40 larda idi.....:kahkah:Ama sasa yı ADANALILAR,HEKTAŞ ı da BURSALILAR götürdü uzaya.Yani adamlar topladılar ve patronlarla anlaşarak çok güzel OPERASYON yaptılar hem de yıllar süren TERTEMİZ OPERASYON....!!!!
Borsa bir şirketin hisselerinde çoğunluğu sağlayığ o hisseleri EN YÜKSEĞE ÇIKARARAK elden çıkarma sanatıdır.....Sen ister beğen ister beğenme .İster spekülasyon de ,ister MANİPLASYON de buna....!!!!
Sen parayı kazanıyor musun buna bak.....!!!!
Eeeee ,yıllardır benim spor hisselerime ve bedelsiz hisselerime hep SPEKÜLATİF,MANİPLATİF OPERASYON HİSSELERİ damgası vuruldu......Ulan bunlar birer değerdir,değer......Az olan herşey değerlidir....Altın neden değerlidir?Gümüş,bronz neden değersizdir?Altın da bir taştır ama az bulunur.Beyaz ligorin neden ucuzdur?Çoktur piyasada fiyatı 50 tldir.Çok beyazlı porselen brahma tavuğu neden 5000 tl para ediyor?Çünkü sayısı dünya da çok azdır.....!!!!
Benim adım tatarramazan.Benim tarzım bu .Yaptığım voleleri yazarım yıllardır.Ulan bu tatarramazan ı tanıyan bir kişi var mı?Bir kişiye telefon vermiş miyim?Kime hava atacağım ben?Adımı yazsam sosyal medyada ,kendimi afişe etsem tamam,hava atıyor bu adam de.Ulan yıllar boyunca bir sosyal medya fenomeni oluşturdum.Şimdi de telegramda binbir türlü nicklerle beni birçok kişi farklı isimlerle tanıyor.Birçok hisseye damgamı vurdum .Adam burada hava atıyorsun diyor.Kwon3 geçen yıl da yaptın bunu .Beni arkadan vurdun hep.Ama hep alttan aldım.Senin yaptığın çok ayıp.Nasıl bir karaktere sahipsin sen?Senin normal hayatta bir insanla dostluğun böyle mi?Ulan ne paralar kazandın sen borsada.Bu kazandığın paraları hubvc gibi osuruktan hisselerle ,spor hisseleri ile kazanmadın mı?
Bak ulan benim tspor uma ,prkab ıma.Aslanlar gibi yine tavan kapattılar.Borsa budur işte.Tspor dan da kablodan da dobur dan da kazandığım paraların EGE EN den ,EGGÜB ten hiçbir farkı yoktur benim için......!!!!
Öpüyorum herkesi .....Kwon3 her zaman beni arkamdan hançerlesen de seni de seviyorum.Ben yokken yeotek forumunda beni andın okudum o yazıları.Haaaaa bu arada YEOTEK ten de güzel vurgun yaptım.Telegram yeotekçileri beni bilirler.Ama tatarramazan olarak değil.Orada farklı bir nick ile biliyorlar beni....!!!!
Bu arada yeotek le işimi 90 tllerde bitirdim ve yazdım telegram grubuna.Emanukeler attı beni.Neymiş yeni ege en olacakmış.Ulan 20 den halka arz olmuş hisse 100 olmuş ve çift tepe yapmış.Daha ne olsun?Yeotek te youtube da GENÇ BORSACI çocuk var.19 yaşında .O gün yayın yaptı ve ''YEOTEK in işi bitti,50 ye düşer ,geçmiş olsun.'' dedi.Beni linç ettikleri gibi GENÇ BORSACI yı da linç ettiler.....Sonuç ne oldu?Yeotek 100 ü kıramadı ve 50 ler ,60 larda geziniyor.....Haaaa yeotek kötü firma mı ?Hayır güzel ama voleyi vurmuşken geçeceksin başka hisselere.Başka hisse mi bulamayacağız?
Kwon3 ben böyle yazdım diye bana kızma.Hakettin.İlk defa arkamdan hançerlemedin beni çünkü .Bu 3. oldu .Ama ben seni yine seviyorum.Ben seni böyle sevdim.Hep bir düzelir dedim.Neyse üzdüysem özür diliyorum.Kafana da takma.Burası sosyal bir mecra.Bazıları gibi burasını kafaya takma.Önemli olan reel hayat.Hissenetmiş,twittermış,investingmiş,telgramm ış bunlar boş şeyler.İstediğin gibi yaz buralarda.....İnvesting,telegramda basıyorum küfürleri.Attırıyorum yöneticilere kendimi.Sonra yeni hesap açıp yeni bir isimle yine giriyorum ....O hissede işim bitince de bir daha o gruba girmiyorum :)
Neyse uzun oldu .Kusuruma bakmayın arkadaşlar.Kwon3 arkadaşımızı ben yıllardır böyle sevdim.O beni hiç sevemedi.Allah tan şunu yapmıyor SPK ya şikayet etmiyor.Telegramda onlarca kişi SPK ya şikayet etti.1 tanesinden ceza almadım çok şükür.Çünkü ekip değilim.Kimseyle bir bağlantım yok.....!!!!...İsim yazıyorlar soruşturma kağıdında .''Şu şu kişilerle bir bağlantın var mı?Para ilişkin tel görüşmen mesajlaşman oldu mu? '' diyorlar soruşturma kağıdında.Ben de bütün sorulara ^''Hiçbir bağlantım yoktur.Görüşmem olmamıştır,mesajlaşmam olmamıştır.'' diyorum.Şükür ki tertemiz çıktım hepsinden .
Sonuç olarak ben yıllardır VURDULU KIRDILI hisselere takılırım genelde.Bazen GLDTRF bazen de sağlam hisselere geçerim.Benim girdiğim hisselerde kazanan vole vurar,kaybeden de batabilir.Tehlilelidir.Beceremeyene gelmez bu hisseler....!!!
Ama bu spekülatif hisselerde benim gibi bu işi beceren çok çıkar yeni nesilde.....!!!
Vurduğum voleleri yazarak insan motive oluyor be.EGO TATMİNİ de gerekli şu NAM DÜNYASINDA .Sanalda da olsa insan bir NAMININ OLMASINI istiyor emanuke....!!!!:party:
Çeşme akarken doldurmaya bakın yeni gençlik .Siz ne yapacaksınız benim hava atmalarımı ,siz hisselere bakın ,HİSSELERLE DANS ETMEYİ ÖĞRENİN .BAĞCIYI DÖVMEKLE UĞRAŞMAYIN ,ÜZÜMÜ YEMEYE BAKIN .Daha ne diyeyim?...!!!!:party:
Öpüyorum ...!!!!:party:
Tatar ben hayatım boyunca kımseyi arkasından vurmadım vurmamda ..
Tarzın Benım için çok farklı ben farklı nıkler alıp orada burada yazmam onu bunu aldatma yoluna gıtmem.
Allah tan ve kul hakkından korkarım .
Benim kızdığım şurada üç beş kişi var burada farklı niklerle gelıp yazmanın ne getırısı olabılır sana ve başkalarına
Hisse nette 13/14 yıldan beri bu nıkle yazarım kural hatasından dolayı bjr kez ceza verdıler kWon 1 di nıkım sonra kWon 3 yaptım öyle Farklı nıklerle yazıp durmam .
Telegram ınsrtagram vs işi. Olmadı olmaz .sadece can sıkıntısından burada geyık yaparım baZen .
Senıde tanımam etmem senin benj tanımadığın gıbı .
Tek korkun bu sayfalarda bırılerını etkıleyıp te zararına sebep olmak .
Ama senı anlayamadım bjr türlü…
bjr gazla gjrersın foruma yaptım ettım aldım sattım sonra pır ve farklı nıkler hep neden ve nıcın
Birilerını etkılemeye çalışıyorsun desem zaten üç beş kışı var neden ve nıye uğraşacaksın kı değmez .
Yıne söyleyım ne kımseyı arkasından vurdum ne de vururum tarzımız farklı ben yaptığım hareketlerde kul hakkına girmemeye özen gösterıırm .
Sanada kötü sözümüz olmadı sadece gazcı paylaşımlar hoş değil dedım bunda da alınacak bırşey yok kanımca .
Bol şans dostum
Allah herkesın gönlüne göre versin eğer nıyeti iyiyse karşımdakının bana bir ona iki versın
Benım kimseyle ışım olmadı olmaZda bjr joker bır madencı olmanın o nıktenn yazıp diğer nıkten cevap vermennn manasını anlamadım
Pardon nam yapıyorsun eyvallah namın bahtın açık olsun
Yazsın Tatar ıyıdır fakır fukara dostudur .yazma dedık bız senın kadar zekı değiliz kafamız karışıyor dedık adam alındı
Yamanların demırım ben unuttun heralde hatıp :kahkah:
Yahu ne joker16 sı kwon3 tanımam etmem adamı.Yahu genelevdeki oprospuların birbiri ile kavgasına dönüştürmeyelim işi.Yahu senin şu özelliğin var.Bir hissede yazıyorsun ,veriyorsun gazı.Sonra satıyorsun ve ''Çok şişti ,yok şu oldu bu oldu.'' diye.Seni de bu yüzden birçok kişi bu hissenette suçladı.Yapma be gözüm.Senin benden hiç kalır yanın yok.Bırak bu edebiyatları....!!!!
Ben yıllardır burada yazarken hem motivasyon olsun hem de bazıları bir ders ,yöntem alır tarzımdan diye yazıyorum.Yani dünyada bütün insanlık SOSYAL MECRALARDA neden yazıyorsa ben de bu yüzden yazıyorum.Ama sahte kişiliklerle.Senin de benim de burada yazma nedenim aynı.Gerçekten de aynı.Birçok kişinin de aynı.İnsan boşalmak için yazıyor burada.Ben çevremde borsa ile alakalı çok nadir kişi ile o da ayda bir gibi konuşurum....Ama burada boşalıyorum yıllardır.Borsa stresi atıyoruz ,motive oluyoruz.
Ama sen geçen yıl da aynısını yaptın.Beni suçladın yahu.Kime yaranacaksın .Burada dediğin gibi 3-5 kişi var.Herkes telegram twitter investing de.Durduk yere dün niçin beni suçladın?
Ayıp be .Yaptığın ayıp .....Seni ilk defa bu konuda uyardım....Boşver yahu .Ben sana kendimi ifade edemeyeceğim de kime ifade edeceğim?En fazla hissenette seninle muhatap oldum ben 1.5 yıl önce....Yahu yine kendimi deşifre etmeyecektim ama yeotk sayfasında beni anmışsınız ''Dostlara bir selam vereyim .'' diye kendimi desifre ettim.Sonra da sen yine aynı huyunla beni arkamdan hançerledin.Kime kötülüyorsun beni burada?Eline ne geçecek?Ulan burası kerane ,bizler de bu keranenin ******larıyız.Ne hakkı hukuku diyorsun?Burada yazılanlarla kim etkileniyormuş?Kazanan senin sayende kazandım demez,kaybeden senin yüzünden kaybettim der.Burası borsa kim kime korsa diye boşuna mı demişler?
Ne güzel geyiğimizi yapıyorduk şurada içine ettin......Hadi bana eyvallah ......Telegram gruplarına devam edeyim ben.Hissenet aynı hissenet.....!!!!
Az önceki yazıyı ,bu kısa esprini okumadan yazmıştım.Neyse sen de benim gibi alttan almışsın.Kapatalım bu konuyu.....Yazmaya devam edelim Kwon3.....Yahu şu adını da değiştir.Anlamını söyle de öyle hitap edeyim.
Ank 11 dostum devam ederim yazmaya ....!!!!
Kwon3 de benim gibi alttan aldı ve kalbimi yumuşattı.Kwon3 dostum hakkını helal et.Gerçi çok kötü birşey demedim.Seni ben böyle sevdim gerçekten.Neyse kısa dünya .Hakkını helal et dostum.....Emanuke aynen hisselerdeki hızlı alsatlarım gibi çok hızlı bir DUYGU DÖNÜŞÜMÜ yaptım.Sen de aynı :kahkah:
Yazarım reis ara ara......Allaha emanet olasın.% 50 tspor ile devam ediyorum.Kablo da da BOMBALI SAATİ tutmaya devam ediyorum.Dobur da yarın bir miktar daha satacağım.Kademeli satıyorum.Bir türlü bitmedi.Birgün elimdekilerle tabanlara yakalanacağım ama artık bu lotlar sıfırlasa da beni etkilemez :kahkah:
Kwon3 dostum önceki ANAKARARGAHIMIZ HUBVC idi......Şimdi de ANAKARARGAHIMIZ tspor sayfası olsun....!!!!
Her hisseden yazarız kafamıza estiğinde.Ben de kablo ve dobur sayfasına yazmayayım da kimseyi etkilemeyeyim orada.Gerçi yükselişin maniplatif grup yükselişi ve bir SAADET ZİNCİRİ olduğunu az çok belli etmiştim orada.Gerçi bizim anlatmamıza da gerek yok.Tüm Türkiye de tüm borsacılar 10 gündür kablo ve dobur u konuşuyor .:kahkah:
Borsa da tatarı tek geçerim...Cesaretli,sözünü esirgemeyen eğlenceli birisi...Kimseye zararını görmedim..Aksine faydası olmuştur...Tatarın takıldığı hisseleri önceden bilsem gözü kapalı girerdim..Bende de biraz deli cesareti var...Geç öğrenmiş oldum...Tatarım kown 3 özleden de bi ara seni sormuştum...Sen kaybolma başkan...İnan stres atıyoruz sayende...Kralsın...kown3 de kral...
Ağalar sakin olun nasılsınız hal keyf nasıl vay arkadaş dobur benim eski hissem 2.45 ten almışlığım vardı o zamanlar çok acemiydim nasip değilmiş ama namıssız hergün up up Tatar yeni tahta oldu mu haber et
Aman arkadaşlar diyeyim çok dikkat Li olun durumlar karışık alan alır satan satar ama dikkati bırakmayın çok ters hareketler yapıyor üzülmeyin derim iyi akşamlar
Keyfimiz yerinde arkadaşlar.Tspor 8.00 üzeri kalıcı oldu.....Kablo tavan ,dobur tavan.....Ama kablo ve doburda SAADET ZİNCİRİ var kimseye alsat tavsiyesi vermem.....Ben kablo ve dobur da her %10 yükselişte mal satıyorum....Silah dayamıyorum satarken.Tahtadan alıyor kim alıyorsa....Ama mallarımı bitirmedim.....O taban serilerine çok az lotlarla yakalanmak istiyorum :kahkah:
Öpüyorum .....!!!!:party:
Özel mesaj kutusu dolmuş.Özelden yazmayın arkadaşlar.Artık özellere bakmıyorum.Twitter telegramdan da özelden arkadaşlara ''Özelden yazışmıyorum.'' diyorum hep.....!!!
Ben buralarda aldığımı sattığımı ve vurduğum voleleri yazıyorum.Gün gün de hissenet,twitter,telegramda da içinde bulunduğum ve işlem yaptığım hisselerin performansı ve benim performansım ortadadır....!!!!
Sizler benim yazılarımdan ancak nerede alınır nerede satılır ı çözmeye çalışın....Hisse ismi önemli değil.Bir hisseye aşık olmamayı öğrenin.Güzel karlar yaptığınızda kademeli satış yapmayı öğrenin......Tspor,kablo ,dobur önemli değil.....İleride başka hisseler yakalarsınız ,o hisselerde uygularsınız bunu....!!!!
Ben genellikle yatan hisse değil ,yürümeye başlamış hisseleri alırım,koşarken yarı yolda satıyorum.Az bir miktarını ise yolun sonuna kadar taşıyorum.....!!!!
Dediğim gibi burada benim yazılarımdan çıkarmanız gereken şey HİSSELER değil ,benim TRADERlığım yani HİSSE ALIŞ-SATIŞ TARZIMI öğrenmenizdir.....!!!!
Öpüyorum....!!!!:party:
Benim neyim eksik,,ben de öpüyorum :oleyo:
Hep beraber öpüyoruz.....!!!!:party:
Tspor da 8.30 larda hafta sonu maçlarını izliyoruz.....Fb-Gs maçında çıkacak her sonuç tspor a yarayacak.Bjkas ın puan kaybı da olursa pazartesi günü tspor iyi prim yapar.Pazartesi akşamı da antep i yenersek 9.00 üzerini görebiliriz salı günü tspor da....!!!
Tspor da daha yolumuz uzun....%50 malımızı taşımaya devam.Tspor da öpmelere devam ediyoruız....!!!!:party:
Kabloda bugün de tavandan mal sattım .Hala elimde 11300 lot kaldı.Öpmeye devam...!!!:party:
Doburda ise bugün 3700 lottan 1000 lota düştüm.....Sank igelecek hafta dobur SAATLİ BOMBASI bitecek gibi...1000 lotla öpmelere devam .....!!!!:party:
Normalde benim bildiğim brüt hisse sattığında o gün o parayı kullanamazsın.Ama ben aynı gün mal alabiliyorum.Kural mı değişti bilemiyorum.Gldtrf ALTIN FONU aldım kablo ve dobur sattıklarımın yerine bugün...Braz da ALTIN dan öpelim...!!!!:party:
Ayten (tspor) durmuyordu.Benim neyim eksik gemiden (kablo),dumbelekten (dobur) diyordu .....Ben de tavan olmak istiyorum diyordu Ayten (tspor)...!!!:party:
Öpüyorum....!!!:party:
16 Kasım günü 7.01 tabanda 3.8 milyon lot satışta iken bunu yazmışım.Ertesi gün 6.65 i görmüş ve bugün 8.54 u gorduk az önce. En kötü ihtimalle çift tepe yaparlar demiştim.Spor hisseleri candır. %50 tspor ile sonuna kadar devam.Insallah çift haneleri görüp üzerinde kalıcı oluruz .Benim lotlar tspordan kazandığım lotlar olduğu için benim için bir risk yok.Buradan girecekler kendi kararlarını kendileri versinler .Lig daha uzun .Bu tspor daha çok fiyatlamalar görür....Şampiyon tspor ...!!!
Dayan Ayten im ....8.55 üzeri kapat ...8.55 olsun bizim olsun....Antep i yenince 9.00 üzerine atarız nasıl olsa ...!!!
Öpüyorum...!!!:party:
8.58 kapattık.Tspor spegimiz görevini yaptı. Sıra önce Alanyaspor da .Bjkas a bir çelme takarsa bize ekstra yarar.Fener gsray maçından çıkan her sonuc bize olumlu yansıyacak.En az bir büyük puan kaybedecek ve tsporla puan farkı açılacak.Gsray fb beraberliğini ise iki büyük takım da puan kaybedeceği için puan farkı iyice artacak tsporumuz ile .
E bu sonuçlar ile güzel bir pazartesi bizi bekliyor. Pazartesi akşamı da Antep i yenersek salı günü belki de 10 TL üzerine atacağız...!!!
Alanyaspor da verilen görevi yerine getirdi ve BJKAS a 2 çaktı .Tspor Antep i yenerse Bjkas ile puan farkı 12 ye yükselecek...!!!:party:
Yarın ise gsray ve fb den en az birisi ile puan farkı açılacak.Maç berabere biterse gsray ile puan farkı 11 ,fenerbahçe ile 12 puana çıkacak.....!!!!
Bu yıl tspor speğinin isteyebileceği herşey son 4 haftada gerçekleşmiş olacak.Bu sonuçların ardından ben pazartesi tspor un antep i yenme ihtimalinin beklentisi ile tspor dan bir TAVAN bekliyorum.Açılış tavan olmaz ama kapanış tavan olabilir.Tavn olmasa dahi pazartesi en kötü ihtimalle 9.00 direnci test edilir tahminim .....!!!
Öpüyorum...!!!:party:
Yıl 1999-2000 ......Tarihin an kötü FB si (2 hafta önce antep ten 5 yemiş,bir hafta önce de yine farklı yenilmiş fener) ,tarihin en iyi Gsray ını (UEFA yı almış gsray) bile yenmiştir......Yani FENER in ölüsü bile Gsray a yeter....!!!
Şu 3-4 yılda biraz sendelemiş olabiliriz ama gerçekler değişmez......ŞAMPİYON FENERBAHÇE CUMHURİYETİ.....!!!!!
Taraftar olarak fanatik fenerbahçeliyim.Borsacı olarak ise 3 sonuç da tsporumuza yarayacaktır.Ama gsray fb beraberliği tspor hissesi için en iyi sonuçtur.İlla ki birisi yenecekse fenerbahçe yensin.Çünkü fenerbahçede istikrarsızlık var.Şimdi yense dahi haftaya lig sonuncusuna dahi yenilir.Ama gsray bugün yenerse morallenir ve lige asılmaya devam edebilir.....!!!!
Şampiyon FENERBAHÇEEEEEMMMMM......!!!!
Cincon a artık yıllardır uyguladığımız tarifelere geri döndük......!!!!
Neyse dönelim borsamıza......!!!
Dediğimiz üzere Gsray Fener maçının her sonucu tsporumuza yarayacaktı.....Gsray ile puan farkı 12 ye ,Bjkas ile yine 12 ye çıktı.....Fenerbahçe ile puan farkımız ise 10 olarak sabit kaldı ....Tabii ki yarın akşam Antep i tsporumuz yener ise.....Favoriyiz yeneceğizz inşallah....!!!!
Borsada yarın tsporumuz en az %3 yukarıdan açar tahminen......3 büyüklerle puan farkını her hafta artırıyoruz....!!!!
Yarın tspor tavan kapatırsa kimse şaşırmasın.....Yarın akşam Antep i yenersek salı günü 10.00 tl görülürse de kimse şaşırmasın.....!!!!
Yol uzun .Bu ligde ve tspor hissesi herşeye gebe.Herkesin alım satım kararı kendisine........!!!!
Öpüyorum ....!!!:party:
:party:....!!!
Altın satıp kablo saadet zincirinde lot artirdim.
Tspor dobur yola devam :party:
:party:....!!! mi
GM 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:party:
Tavana kitle de işimize bakak Tspor um.....!!!
Dobur 09:55 te ,kablo 14 civarı tavan kapatıp dükkanı kapattı.....Sen de tavan kapat da bugün eve erken gidelim...!!!!
:party:
Davut Antep çakarsa ıkı tabanın var .
Tahtacıda manyak neyine güveniyorsa top yuvarlak unutmuş olmalı .
Son malı tavana yazdım .
Ulen bundan sonra neyi fıyatlayacak bu manyak oldu on TL daha ilgin üçte bırı oynandı :kahkah:
Düzeltmelere fıyat aralığı ayarlıyor sanırım :kahkah:
Pınto ile görüştüm biz var bu maçı almak diyor .:kahkah:
Pinto da FB liymiş şampi Fener dıyor :bravo:
9.14 kapattık......Akşam Antep i yenelim hayırlısıyla......Yarın açılışta :party: kalan %50 tspor umun yarısını daha satacağım ve kalan karların da karıyla devam edeceğim......Kalanlar ister tavan olsun ,ister taban olsun yola devam....!!!