....!!! mi
GM 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
....!!! mi
GM 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavana kitle de işimize bakak Tspor um.....!!!
Dobur 09:55 te ,kablo 14 civarı tavan kapatıp dükkanı kapattı.....Sen de tavan kapat da bugün eve erken gidelim...!!!!
![]()
Davut Antep çakarsa ıkı tabanın var .
Tahtacıda manyak neyine güveniyorsa top yuvarlak unutmuş olmalı .
Son malı tavana yazdım .
Ulen bundan sonra neyi fıyatlayacak bu manyak oldu on TL daha ilgin üçte bırı oynandı![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Düzeltmelere fıyat aralığı ayarlıyor sanırım![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Pınto ile görüştüm biz var bu maçı almak diyor .![]()
Pinto da FB liymiş şampi Fener dıyor![]()
9.14 kapattık......Akşam Antep i yenelim hayırlısıyla......Yarın açılıştakalan %50 tspor umun yarısını daha satacağım ve kalan karların da karıyla devam edeceğim......Kalanlar ister tavan olsun ,ister taban olsun yola devam....!!!
Yer İmleri