Senin tuz baya kuru. Ben kendimce fule yakýn ts deyim. Uugun biyerden Kaçabilecek miyiz toksa devam mý bakalým yarýn ola hayrola. Bu arada hem hemþeri hem renkdaþýz ben de fb liyim. Ama ts yürüsün biraz daha
Senin tuz baya kuru. Ben kendimce fule yakýn ts deyim. Uugun biyerden Kaçabilecek miyiz toksa devam mý bakalým yarýn ola hayrola. Bu arada hem hemþeri hem renkdaþýz ben de fb liyim. Ama ts yürüsün biraz daha
Telegram grubunda yarýn açýlýþta tavanda 3 milyon 5 milyon alýcý bekliyor olur diyorlar tsporlu ortaklarým.Ama ben zannetmiyorum....Zaten günlerdir Antep galibiyeti fiyatlanýyor.......Ama inþallah onlarýn dedikleri gibi olur ve benim satýþ tavandan gider.Kalanlarla yola devam ederim....Hayýrlýsý bakalým.Ýkinci yarý 5-0 olsun yarýn açýlýþý daha da yukarýda yapar bu inþallah ....!!!
Dostum yarýn kar satýþý gelýr bu senede
Tahtacýnýn arayýp bulamayacaðý bir fýrsat .
Þampýyon gýbi fýyatlama yaptý .
Ancak kalecý satýlsa bu denli salak olamaz .
Hadi onu anladým Erol nasýl bu adamý kaleye koyar .
Sokaktan býrýný al koy saða sola yatar býrþey yapar .
Evet bu yýl þansta ts dan yana .
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Her geldiklerý gol oldu .
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Baþkaným memleketimi yazmadým.Ben ADANAlýyým.Ama þu sýralar ZONGULDAKlýyým.Benim dizi ZONGULDAKta çekiliyor.Her çarþamba FOX TV de KANUNSUZ TOPRAKLAR dizisinde oynuyorum .Memleketin neresi senin?
Better15 kardeþim.Benim yazýmdan yarýn tspor batacak gibi bir sonuç çýkarma.Açýlýþ çok güzel olacak....Ben zaten çok kar ettiðim için malýmý bitiriyorum.%25 ile devam edeceðim....Sonuçta yarýn yukarýda açýp taban biter gibi NET DÜÞÜNCEM olsa tüm malýmý satarým....Ben garantici bir borsacýyým.....Mallarýmý kademeleli olarak yükseldikçe satýp bitiririm....!!!
Günlerce tavandan dobur sattým.Hala 1000 lotum var.Satmýyorum....Kablo var sata sata bitiremedim ama bugün ilk defa mal artýrýdým kabloda.Ama yarýn yine mal satacaðým kabloda...Ama bitirmeyeceðim kabloda.....Tsporda da böyle.Yarýn mal stacaðým ama bitirmeyeceðim.....Hala yüksek seviyeler için ümidim devam ediyor....!!!
Yarýn sattýðým mallar yerine ALTIN FONU olan GLDTRF den lotlarýmý artýracaðým tekrar....!!!
Kwon3 dostum 1 aydýr Allahým verdikçe veriyor dostum.....Gündüz demiþtin garantisi yok diye.O riske girdim.Yarýn açýlýþta satarým bir bölümünü dedim ve öyle yapacaðým....Zannýmca senin dediðin gibi olacak.....Ama her ihtimale göre bir miktar lotumu satmayacaðým tspor hisselerimin.....!!!
TSPOR,KABLO ve DOBUR un tek rakibi DOLAR kaldý....
Yeter be nereye kadar yükselecek dolar?11.50 ye dayandý...!!!!
Dostlar Konaðý NIN Onur Hocasý TSPOR lu..Ara ara TSPOR u anýyor....Bir ara ulan tspor hissesini de mi bunlar yapýyor diyordum kendi kendime..Ama zannetmiyorum..!!!
Yer Ýmleri