Sayfa 834/940 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    8.58 kapattık.Tspor spegimiz görevini yaptı. Sıra önce Alanyaspor da .Bjkas a bir çelme takarsa bize ekstra yarar.Fener gsray maçından çıkan her sonuc bize olumlu yansıyacak.En az bir büyük puan kaybedecek ve tsporla puan farkı açılacak.Gsray fb beraberliğini ise iki büyük takım da puan kaybedeceği için puan farkı iyice artacak tsporumuz ile .

E bu sonuçlar ile güzel bir pazartesi bizi bekliyor. Pazartesi akşamı da Antep i yenersek salı günü belki de 10 TL üzerine atacağız...!!!

Öpüyorum....!!!!
    Alanyaspor da verilen görevi yerine getirdi ve BJKAS a 2 çaktı .Tspor Antep i yenerse Bjkas ile puan farkı 12 ye yükselecek...!!!

Yarın ise gsray ve fb den en az birisi ile puan farkı açılacak.Maç berabere biterse gsray ile puan farkı 11 ,fenerbahçe ile 12 puana çıkacak.....!!!!

Bu yıl tspor speğinin isteyebileceği herşey son 4 haftada gerçekleşmiş olacak.Bu sonuçların ardından ben pazartesi tspor un antep i yenme ihtimalinin beklentisi ile tspor dan bir TAVAN bekliyorum.Açılış tavan olmaz ama kapanış tavan olabilir.Tavn olmasa dahi pazartesi en kötü ihtimalle 9.00 direnci test edilir tahminim .....!!!

Öpüyorum...!!!

2. Yıl 1999-2000 ......Tarihin an kötü FB si (2 hafta önce antep ten 5 yemiş,bir hafta önce de yine farklı yenilmiş fener) ,tarihin en iyi Gsray ını (UEFA yı almış gsray) bile yenmiştir......Yani FENER in ölüsü bile Gsray a yeter....!!!

Şu 3-4 yılda biraz sendelemiş olabiliriz ama gerçekler değişmez......ŞAMPİYON FENERBAHÇE CUMHURİYETİ.....!!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Yıl 1999-2000 ......Tarihin an kötü FB si (2 hafta önce antep ten 5 yemiş,bir hafta önce de yine farklı yenilmiş fener) ,tarihin en iyi Gsray ını (UEFA yı almış gsray) bile yenmiştir......Yani FENER in ölüsü bile Gsray a yeter....!!!

Şu 3-4 yılda biraz sendelemiş olabiliriz ama gerçekler değişmez......ŞAMPİYON FENERBAHÇE CUMHURİYETİ.....!!!!!
    Taraftar olarak fanatik fenerbahçeliyim.Borsacı olarak ise 3 sonuç da tsporumuza yarayacaktır.Ama gsray fb beraberliği tspor hissesi için en iyi sonuçtur.İlla ki birisi yenecekse fenerbahçe yensin.Çünkü fenerbahçede istikrarsızlık var.Şimdi yense dahi haftaya lig sonuncusuna dahi yenilir.Ama gsray bugün yenerse morallenir ve lige asılmaya devam edebilir.....!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Yıl 1999-2000 ......Tarihin an kötü FB si (2 hafta önce antep ten 5 yemiş,bir hafta önce de yine farklı yenilmiş fener) ,tarihin en iyi Gsray ını (UEFA yı almış gsray) bile yenmiştir......Yani FENER in ölüsü bile Gsray a yeter....!!!

Goooooollllllll........Ölümüz bile yeter,ölümüz bile yeteeeeeerrrrrr.....!!!!!

90 CRESPOOOOOO.......!!!!

Fenerbahçem 2-Gsray 1 .......Dpelasmanda Gsray ı 2-1 yenmek üzereyiz.....!!!!

5. Şampiyon FENERBAHÇEEEEEMMMMM......!!!!

Cincon a artık yıllardır uyguladığımız tarifelere geri döndük......!!!!

6. Neyse dönelim borsamıza......!!!

Dediğimiz üzere Gsray Fener maçının her sonucu tsporumuza yarayacaktı.....Gsray ile puan farkı 12 ye ,Bjkas ile yine 12 ye çıktı.....Fenerbahçe ile puan farkımız ise 10 olarak sabit kaldı ....Tabii ki yarın akşam Antep i tsporumuz yener ise.....Favoriyiz yeneceğizz inşallah....!!!!

7. Borsada yarın tsporumuz en az %3 yukarıdan açar tahminen......3 büyüklerle puan farkını her hafta artırıyoruz....!!!!

Yarın tspor tavan kapatırsa kimse şaşırmasın.....Yarın akşam Antep i yenersek salı günü 10.00 tl görülürse de kimse şaşırmasın.....!!!!

Yol uzun .Bu ligde ve tspor hissesi herşeye gebe.Herkesin alım satım kararı kendisine........!!!!

Öpüyorum ....!!!

8. ....!!!

Altın satıp kablo saadet zincirinde lot artirdim.

Tspor dobur yola devam

Sayfa 834/940 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •