Başgan bende bi dişini çıkartabilümüyüm, senin kadar güçlü vuruşum olmaz ama bi deneyim
Printable View
Reform dediğin ney ağabey
Ötv artışı kdv artışı sıkı para politikasının yanına daraltıcı maliye politikası. Gerçi öyle cancanlı isime gerek yok ERP felan diye. Cumartesi sabahı bir kararname ile işi bitirirlerdi. Herhalde power pointte kayan yıldızlar ile animasyon yapmayı öğrendiler onu gösterecekler. :)
New York İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi’nde süren Halkbank’ın temyiz davasında, üç hakimden oluşan mahkeme heyeti, dava dosyasını Nisan ayının ilk haftasında yapılacak ara duruşmada ele alacak.
Turbulsnnsss....sıkı tutunun...dar bant hareketi...aşağıda 165...yukarda 166500...yapamamış...ya 167..ya 165..500p bana cazip..
diyelim hiçbirşey yapmiyorlar. peki.. iyi dayi o vakit.. erken seçime gidelim.. hiçbirşey yapmıyorlarsa seçime gidelim..
reis bugün en yukseği not ettin mi?suan 1652 olduda..
ben çok fena vergiler bekliyorum umarım olmaz
yoksa reform dedikleri şeyleri gördük.
başarılı olsa 2 sene de bi reform paketi açılmaz ki
her bakan değiştiğinde her doalr tavan yaptığında her ekonomik sıkıntı arttığında reform diye bişey çıkarıyorlar
ama ben beraat albayrak zamanında açıklanan ve Türkiyenin saygın işadamalrı işkadınları dediğimiz kimselerin YEp sonrası yalakalıklarını görünce üzülmüştüm
helede o Türkiyenin 2 büyük holdinginden irinin başındaki bayanın konuşmasına yaltaklanmasına kahroldum
onun yerine ben yerin dibine girdim
hani ne oldu o YEP nerede o bayan çıksın o günkü konuşmalarının sonucunda ne olduğunu anlatsın yazık katrilyonluk kadın kendini 5 paralık etti
10 dakka dolmadan verecek 600p..yavaş oğlum
abi neyi verecek ne düşecek vakıfbank bak şaka değil 4.23...
4.98 tahsisli yaptılar nerdeyse 1 sene olacak...
hacı kağıtlar büyük sıfırladı ralli malli yok dayi..
1 milyar dolar koydular şirkete.. 4.23 ne dayi. 200 milyon dolar zarar var.. böyle iş mi olur. faiz giderini ekle..
dayii ne yaşanıyor nedir bu...
neyse baya uyardık karambole milletin gazına gelip hayatınızı hiç etmeyin kağıtlar sürünüyor der ben gayar..
Shortlara günahlarını vermiyor adamlar. Bit kadar kazandırmıyorlar. Çok ilginç gerçekten. Nasıl bi kafa yaşıyorlar acaba. 600-700 puan basıp anında 400ünü geri alıyor. Boş bulunup lavaboya gitsen telefona gitsen bi kahve yapsan adam ettiğin karı 2-3 dkda iç ediyor. Spotta 2-3 tane soytarı kağıdı almışlar evirip çeviriyor yön veriyorlar. Ülkenin en büyükleri dev şirketleri kıpırdamıyor bile
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kırdığı takoza pull back yapıyorsa viob 1720 ler görünüyor sanırım.
Bakalım
. Kazanamayacak mi şortlar...görelim.. longcu tayfa 165.500 sort
Garan ı 9.00 a kadar mükecekler herhalde. Çok ilginç sanayi demek badem demek bankalara bas sanayiyi tut. Ytd
Boşalt mali
164750 flat...kolay para
Enflasyonla mücadele edeceğiz diyorlar. Sıkı para politakası bir yere kadar. Daraltıcı maliye politikaları gelmeli başkanım. Bu düzen hep böyle oldu biz yedik Allah artırsın sofrayida kuran kaldırsın. Benim düşünceme göre malı disiplin adi altında dolaylı vergileri kitlerler. Hatta tefecileri memnun etmek icin mevduat stopajlarinin süresini uzatırlar. Arkasinada merkez bankası 100 puan patlattı mi oldu bitti gitti.
164100 long
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/FZ1Qha.png
1644 lonk de benden çuvala mi giriyoruz acaba reisssSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıp,satan kazandı.. piyasa dengesiz..
şimdi de eksi makas.....
bakalım yine yukarı dönecek mi?
genelde artı gap ile açar...sonra -20 puan düşüyor...sonra tekrar yukarı...
kardeş 32 bin 33 bine gelmiş dow jones da niye cort açma aşkınız olmuyor tarihi dibini sıyırmış sıfıra düşmüş hisselerde garip gureba bistte cort açmaya çalışıyorsunuz geçen 158 binde de aynısını yazmıştım..
164 750 flat.....1500 p 1 saat..bekleyelum
peşinden gitme gibi bir alışkanlığı var mı ?
https://i.hizliresim.com/Ski7iL.png