Sayfa 835/1002 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Baktım sabah memet abi masaya gelmiş, dedim bu geldiyse endekisi kızartır, maşallah bisttik yine iyi dayanıyor, henüz kızarmamış.
    bu memet abi çok tehlikeli bir oyuncu, balina gillerden olduğunu düşünmeye başladım başgan
    halkb 12 lerde idi bi girdi anasını belledi kağıdın halen belini doğrultamadı
    bir halt olacağı yok.

2. Ters manyelci gelgelci. Ne zaman gelse sn. Deniz43 e sarıyor ben de oradan uyanıyorum. Halkb hassasiyeti var. Hep yeni üye. Gelince de çakıyorlar bu sefer farklı olur inş.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Baktım sabah memet abi masaya gelmiş, dedim bu geldiyse endekisi kızartır, maşallah bisttik yine iyi dayanıyor, henüz kızarmamış.
    bu memet abi çok tehlikeli bir oyuncu, balina gillerden olduğunu düşünmeye başladım başgan
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

VereSiye Guest
    hacı bir gelişme olduğu anda üye oluyorum.. öyle boş beleş yazmııyoruz..

ekonomik program fos çıkarsa dayi anahtarları komple bırakırız..

bunun artık hüloğğ yapılacak bir tarafı kalmadı..

gerçek bir program gerçek reformlar. gerçek kaynak. özelleştirme gerekirse.. borç fonu nereye kadar dayi..

izliyoruz..

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Merkez bankası istatistikleri(5 Mart haftası)

-Merkez bankası -altın hariç -brüt döviz rezervleri 1.248 milyar dolar azaldı.

-Yabancılar geçen 10.1 hafta milyon dolarlık hisse senedi sattılar, 49.8 milyon dolarlık hazine tahvili aldılar.

-Geçen hafta TL mevduatlar %1.42(22.1 milyar TL) azaldı.

-Geçen hafta parite etkisinden ve altın ounce fiyat değişiminden arındırılmış DTH hesapları:

-Gerçek kişiler 143 milyon dolar arttı.
    -Şirketler 254 milyon dolar arttı.

-Toplam 397 milyon dolar arttı.
    dün reisdiyordu döviz hesapları toparlıyordu diye
    bende haberi yapıştırana sormuştum yerinde duran şey nasıl toparlıyor diye
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by VereSiye Yazıyı Oku
    hacı bir gelişme olduğu anda üye oluyorum.. öyle boş beleş yazmııyoruz..

ekonomik program fos çıkarsa dayi anahtarları komple bırakırız..

bunun artık hüloğğ yapılacak bir tarafı kalmadı..

gerçek bir program gerçek reformlar. gerçek kaynak. özelleştirme gerekirse.. borç fonu nereye kadar dayi..

izliyoruz..
    umutlusun yani neyse öyle tek yeşil güzel durmuyon 3 leyeyim yeşilinide acemi sanmasınlar
    bir halt olacağı yok.

VereSiye Guest
    hüloğğğ kervan geçmez yere havalimanı inşaası boş yere stad inşası dayı deniz bitti. ya reform ya anahtar..

asrın lideri net noktayı koyması gerekiyor.. eksi rezercilere gereği yapılması gerekiyor.. boş program ile kaynaksız olacak iş değil..

fikrimiz böyle..

yanlız buradan cort basan vatandaş bir sağlam gelişmede anahtarı bırakır dayi.. aksi zaten mokoko olmuşuz kağıtlar sürünüyor...

VereSiye Guest
    sağlam bir program bankacılık ta müthiş adımlar ile tavanda ağlamayın hahahahahaha

diğer seçenek dayi zaten bitmiş kağıtlar sıfırlamış.... kaybedecek birşeyimiz yok masa sandalyesi bankaların bu fiyat eder bankamatikleri satsak parası çıkar heralde...

Alıntı Originally Posted by VereSiye Yazıyı Oku
    sağlam bir program bankacılık ta müthiş adımlar ile tavanda ağlamayın hahahahahaha
    dur bi sakin ol gene klavyeye sağlam abandın kaptırdın kendini gidiyon yeni programa kadar sağlam kal kahkahalar atmaya başladınmı kopuyon
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 835/1002 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •