Reform dediğin ney ağabey
Ötv artışı kdv artışı sıkı para politikasının yanına daraltıcı maliye politikası. Gerçi öyle cancanlı isime gerek yok ERP felan diye. Cumartesi sabahı bir kararname ile işi bitirirlerdi. Herhalde power pointte kayan yıldızlar ile animasyon yapmayı öğrendiler onu gösterecekler.![]()
New York İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi’nde süren Halkbank’ın temyiz davasında, üç hakimden oluşan mahkeme heyeti, dava dosyasını Nisan ayının ilk haftasında yapılacak ara duruşmada ele alacak.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Turbulsnnsss....sıkı tutunun...dar bant hareketi...aşağıda 165...yukarda 166500...yapamamış...ya 167..ya 165..500p bana cazip..
diyelim hiçbirşey yapmiyorlar. peki.. iyi dayi o vakit.. erken seçime gidelim.. hiçbirşey yapmıyorlarsa seçime gidelim..
reis bugün en yukseği not ettin mi?suan 1652 olduda..
ben çok fena vergiler bekliyorum umarım olmaz
yoksa reform dedikleri şeyleri gördük.
başarılı olsa 2 sene de bi reform paketi açılmaz ki
her bakan değiştiğinde her doalr tavan yaptığında her ekonomik sıkıntı arttığında reform diye bişey çıkarıyorlar
ama ben beraat albayrak zamanında açıklanan ve Türkiyenin saygın işadamalrı işkadınları dediğimiz kimselerin YEp sonrası yalakalıklarını görünce üzülmüştüm
helede o Türkiyenin 2 büyük holdinginden irinin başındaki bayanın konuşmasına yaltaklanmasına kahroldum
onun yerine ben yerin dibine girdim
hani ne oldu o YEP nerede o bayan çıksın o günkü konuşmalarının sonucunda ne olduğunu anlatsın yazık katrilyonluk kadın kendini 5 paralık etti
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri