Sayfa 836/1002 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    umutlusun yani neyse öyle tek yeşil güzel durmuyon 3 leyeyim yeşilinide acemi sanmasınlar
    Başgan bende bi dişini çıkartabilümüyüm, senin kadar güçlü vuruşum olmaz ama bi deneyim
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by VereSiye Yazıyı Oku
    hüloğğğ kervan geçmez yere havalimanı inşaası boş yere stad inşası dayı deniz bitti. ya reform ya anahtar..

asrın lideri net noktayı koyması gerekiyor.. eksi rezercilere gereği yapılması gerekiyor.. boş program ile kaynaksız olacak iş değil..

fikrimiz böyle..

yanlız buradan cort basan vatandaş bir sağlam gelişmede anahtarı bırakır dayi.. aksi zaten mokoko olmuşuz kağıtlar sürünüyor...
    Reform dediğin ney ağabey
    Ötv artışı kdv artışı sıkı para politikasının yanına daraltıcı maliye politikası. Gerçi öyle cancanlı isime gerek yok ERP felan diye. Cumartesi sabahı bir kararname ile işi bitirirlerdi. Herhalde power pointte kayan yıldızlar ile animasyon yapmayı öğrendiler onu gösterecekler.

New York İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi’nde süren Halkbank’ın temyiz davasında, üç hakimden oluşan mahkeme heyeti, dava dosyasını Nisan ayının ilk haftasında yapılacak ara duruşmada ele alacak.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

VereSiye Guest
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ötv artışı kdv artışı sıkı para politikasının yanına daraltıcı maliye politikası. Gerçi öyle cancanlı isime gerek yok ERP felan diye. Cumartesi sabahı bir kararname ile işi bitirirlerdi. Herhalde power pointte kayan yıldızlar ile animasyon yapmayı öğrendiler onu gösterecekler.
    hee o vakit dayı 10 tele bu eksi rezervciler bayrağı açar.. olmamalı... artık olmamalı dayi..

bak başbakan gitti müdürler teker teker istifa görevden alınıyor bunlar boşa olmamalı.. dayi birşeyler yapması gerekiyor.. yani bu şekilde olmaz....

5. Turbulsnnsss....sıkı tutunun...dar bant hareketi...aşağıda 165...yukarda 166500...yapamamış...ya 167..ya 165..500p bana cazip..

VereSiye Guest
    diyelim hiçbirşey yapmiyorlar. peki.. iyi dayi o vakit.. erken seçime gidelim.. hiçbirşey yapmıyorlarsa seçime gidelim..

reis bugün en yukseği not ettin mi?suan 1652 olduda..

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    ben çok fena vergiler bekliyorum umarım olmaz
    yoksa reform dedikleri şeyleri gördük.
    başarılı olsa 2 sene de bi reform paketi açılmaz ki
    her bakan değiştiğinde her doalr tavan yaptığında her ekonomik sıkıntı arttığında reform diye bişey çıkarıyorlar
    ama ben beraat albayrak zamanında açıklanan ve Türkiyenin saygın işadamalrı işkadınları dediğimiz kimselerin YEp sonrası yalakalıklarını görünce üzülmüştüm
    helede o Türkiyenin 2 büyük holdinginden irinin başındaki bayanın konuşmasına yaltaklanmasına kahroldum
    onun yerine ben yerin dibine girdim
    hani ne oldu o YEP nerede o bayan çıksın o günkü konuşmalarının sonucunda ne olduğunu anlatsın yazık katrilyonluk kadın kendini 5 paralık etti
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 836/1002 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •