arkadaþlar artýk bana maçlarý izleteceksiniz yahu....:kahkah: oysa yýllardýr izlemiyordum...futbol heyecanýmý çoktan kayýp etmiþtim..
Printable View
vay emre dostum...seni görmek sevindirici...geçmiþte fiyat 1,50 lerde iken senin bana sorduðun keko trabzon 3 tl yi görür mü sorun hala aklýmda...o soru ve cevaptan yaklaþýk bir iki ay sonra 3 tl leri aþmýþ ve 3,76 lara kadar çýkmýþtýk...:)
baralper de deðerli bir dostumuzdu...güzel teknik paylaþýmlarý vardý...trabzondan sonra bir miktar beþiktaþ ,afyon ,goodyear ,dohol, maceramýz olmuþtu...yakýn zamanda da erbos,alka,kront,kilergyo gibi maceralarýmýz oldu...þu anda da gentaþ,banvit,uluse ,jants hisseleri ile ilgileniyorum...teknik olarak da hürriyet ve trabzon u takip ediyorum...
sasadan ise geçmiþte bir miktar kazandýk orda da geçmiþte bol bol yorumlarýmýz oldu...özelikle de orta ve uzun vadede gidebileceði yerleri yazmýþtýk...ama kýsada fazla da sabýr edemediðimiz için çýktýk dostlar...sasadaki yükseliþi tamamen kaçýrdým...oysa o yükseliþlerden bir veya iki hafta önce bile elimde sasa vardý...
SN. Keko anlattýklarýnýz masal gibi geldi zevkle okudum yazdýklarýnýzý Afyon la ilgili düþüncelerinizi alabilirmiyim burda sormasý hoþ deðil belki ama ☺
Teknik e bakýnca 2.31 üstünde 50 günlük bollingerin üstünde kapattýk bugün baþkanýn konuþmalarýndan sonra bjk ve fenerin oyunlarý önem kazandý fener yada bjk puan kaybeder se yarýn biz yenersek 2.45 direnç ine doðru pazartesi hareket baþlayabilir önemli olan kýsým günlük te ki bollingerin yukarý doðru hareketidir ligin 2 yarýsý spor hisseleri çok farklý olacak gibi hadi hayýrlýsý tspor suan ligin içinde en ucuz hisse 4 büyüklere göre bjk nin Þampiyonlar liginde oynadýðý için suan hisse o fiyatlarda Þampiyonlar Ligi giderse 3.50 lere gelir belki daha aþaðýsýna fener suan ligimizde en pahalý gibi duruyor yani geriye 2 hisse kalýyor ya gs ya ts gs nin De bedelli olayý var geriye biz kalýyoruz allah yar ve yardýmcýmýz olsun yanlýsým varsa düzeltin ytd
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Teþekkürler iyi haftasonlarý
uygun yerden alýp uygun yerden verebilmek lazým...yoksa kazanmak çok zor....ha temel verileri çok iyi bir hisseyi senin yaptýðýn gibi uzun yýllar dokunmadan tutabilirsiniz ve bu sýrada temetü ve bedelsizinden de faydalanabilirsiniz ama spor hisseleri o tip hisseler deðil...muhakak gireceðiniz ve çýkacaðýnýz yeri iyi belirlemeniz lazým..
Bu hissede günlük bakmak çok yanýltýr tahta yapýcý çok tehlikeli aylýk bakmaný öneririm yol uzun aylýk ta bollinger üst bandý yükseliþ baþlatmýþ gibi ama çok cýlýz
Baþkan çok güçlendi siyaset desteðini gösterdi ve Kartal iþini çözdü þampiyonluða oynayan bir takým için 3,50 az
Bu hissede demirbaþ dollars a sor iyi bilir adam aslýnda tarihi vermiþti ama uyanamadýk 2018 demiþti vadem 2016 da bu kadar da bilinmez ki!!!
Aynen hissedasim günlük teki yükseliþ aylýðý çok cýlýz yansýdý bir kaç yeþil ve hacimli yükseliþ le aylýk ta da yükseliþ baþlamýþ olacak tir böyle çýkýþlar da sinsile yöntemi kullanýlýr yani günlük yeþil kapatma haftalik yeþil kapatma eþittir aylýk yeþile döner burda önemli olan konu bu hafta Karabük u bizim yenip diðerlerinin puan yada puanlar kaybetmesi ballý kadayýf olur ama puan kaybetmeseler bile bizim muhakkak ve muhakkak yenmemiz lazým ki 1. Yarý biterken hisseden zýplama olsun bu orada ocak ve Þubat aylarý sportifler hareketli oluyor 4 senedir de böyle bakarým inþ yanlitmaz bizi ytd
-Hepimiz az ya da çok egolarý olan insanlarýz zira bu insanýn yaradýlýþýnda var, bu mesajý ve bu cümleyi kurma nedenim bu mesajda ben demiþtim demek deðil asýl olan mevzu...
-2.8xlerden Zarraf davasýnýn ciddiyetini gören spekcik/ler önce 2.6x ardýndan 2.5xler ve ani þekilde de 2.2x 1.97 aralýðýna taþýmýþtý hisseyi ve piyasada karar alýndý dönüþ olacaktý 1.74-84 aralýðýna deðdirmedi hisseyi burasý da borsanýn 98binlerine tekabül ediyordu ve 1.97'den dönüþ maçlarýn da kazanýlmasý ve baþkanýn da stresi atmasý sonrasý toplanan mallarýn daha rahat piyasada döndürülmesine ortam saðladý 2.24 direnci kýrýlýp 2.38 deðip 2.35 direncine 1 týk altta kapadýk ÞÝMDÝ SAYFA DAHA DA ÞENLENDÝ !!! neden mi bundan sonra kýsa vadede gerçekci bir arguman yok hep beraber malý toplayan spekcik/ler mal çevirerek deðerini artýrarak 2.61lere taþýma gayretinde bu güzel ama buralarda spekcik/ler hamallýðýný yapmamak lazým dirençleri iyi görüp bu tayfaya Volkan Konak'tan elumuze verdiler þarkýsýný söyletmektir asýl olan...spekcik ve tayfasýnýn hoþuna gitmediyse mesajým affola yine yazarým :yahoo: saygý ve sevgilerimle
Yanlýþ yönlendirme kimseyi bilmeyerek olay þudur tsporun 15 dönüm ve 2.5 dönüm üst kullaným hakký olan 2 arsa var bu Opet iþi 2.5 dönüm içindi kulüp burdan 80 milyondan kurtuldu
2.kýsým 15 dönüm ve oraya konut ve ticari proje yapýlacak dedi onunla ilgili uðraþýyoruz dedi
Bence o iþi de bitirmiþtir ama gene en son biz duyarýz
Ýstanbulda imarsiz arsan olsun hallederler o isi sikinti yok ytddddddddd
Sivas atti bir tsne. Ytdddddd gerisi gelirmi
Sivas attý golu valla geliyor trabzon 4. Olacak 😃
Ýkinci yari 15 dakka dayandin sivas sonra one gecer bjk bastirirken kontira gol ama ilk 15-20 dakka onemli ytdddddd
katar haberi dalga dalga yayýlýyor.
https://i.hizliresim.com/POLdk8.png
Syn dolars bende diyorum bu hisseler neden borsa 110 binlere geldiðinde neden yükseliþ yerine sportiflere düþüþ olarak yansýdý acaba diyorum bu haber yayilmadan önce sinsire yöntemiyle düþürürken toplamýþ olabilirler mi çünkü hiç bir sportif hikayesi olduðunda bile bu sene yükselme di büyük ihtimal bundan kaynaklanýyor olabilir mi ytd
Hagi ne diyorsa o 2-1
Kardesim bu rasi tehlikeli ondan ytdddd yaziyom herseye
Benim tahminim berabere aksam ytddddd hafta ici yazdim rakiplerin maclari zor bizimkine nazaran
Vurdular beþiktaþý güzel baþlangýç hayýrlý olur umarým
Þimdide büyük ve 3. senaryo
Fenerbahçe Trabzona gelecek,
Beþiktaþ Trabzona gelecek,
Baþakþehir Trabzona gelecek,
Kayserispor Trabzona geliecek,
Göztepe Trabzona gelecek...
Bu maçlarý aldýk mý Trabzonsporu kimse tutamaz!
kaliteli bir stoper aldýkmý neden olmasýn.
konya- fener maçý bizim için heyacanlý olacak.
Fener zor Yener konya yi konya can derdinde kazanacak iki takým varsa biri yarýn ts biri Cimbom cimbomun da terim etkisi var denerim iþi coooooook zorrrr
Ben fenerbahçenin yenileceðini düþünüyorum nedense hislerim öyle diyor
Konya basti
Cem kardes yarin trabzon yenzin gozunu seven ytdddddd
Eðer maçlar böyle biterse ts Yener se pazartesi burada Cümbüþ olur demedi demeyin ama Karabük u yenmemiz lazým He Gönüllerin þampiyonu neden bu sezon þampiyon olmasýn ytd
Erkenmi sevindik ne ytdddddd
Birsey olmaz Aykut eski Konyalý uzmezler birbirlerini [emoji16]
Konya kaldýrdý sokamadý ama
Hagi ne dediyse o ytddd ozaman benim dedigim olcak trabzon yarin rahat alir korkmayin
Ýcinden gecen 1-4 yusuf 2 burak 1 obur golu siz yazin