Sayfa 81/935 ÝlkÝlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 641 - 648 arasý.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alýntý Originally Posted by $DOLLARS$ Yazýyý Oku
    Fenerbahçe ve Beþiktaþaýn yenilmesi bizim yenmemiz durumunda oluþacak puan durumu

âFenerbahçe 32
    •Trabzonspor 31
    •Beþiktaþ 30

Fenerbahçe ve Beþiktaþ’ýn berabere bizim yenmemiz durumunda oluþacak puan durumu

•Fenerbahçe 33
    •Trabzonspor 31
    •Beþiktaþ 31

heyacanlý bir gün
    arkadaþlar artýk bana maçlarý izleteceksiniz yahu.... oysa yýllardýr izlemiyordum...futbol heyecanýmý çoktan kayýp etmiþtim..
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alýntý Originally Posted by emre faiz61 Yazýyý Oku
    Keko hoþgeldin þimdi masa oluþtu baralper de gelirse hissede dejavu olacak
    Baþkan kongrede kartalla ilgili Opet e bizim olmayan yeri 8 milyon dolara alýp 28 milyon dolara satmýþ Opet e borç filan kalmamýþ 4/5 milyon dolar da ts ye kalmýþ yani aslýnda 20 milyon dolar kalmýþ çünkü opetten 14 milyon dolar daha önce almýþýz
    vay emre dostum...seni görmek sevindirici...geçmiþte fiyat 1,50 lerde iken senin bana sorduðun keko trabzon 3 tl yi görür mü sorun hala aklýmda...o soru ve cevaptan yaklaþýk bir iki ay sonra 3 tl leri aþmýþ ve 3,76 lara kadar çýkmýþtýk...

baralper de deðerli bir dostumuzdu...güzel teknik paylaþýmlarý vardý...trabzondan sonra bir miktar beþiktaþ ,afyon ,goodyear ,dohol, maceramýz olmuþtu...yakýn zamanda da erbos,alka,kront,kilergyo gibi maceralarýmýz oldu...þu anda da gentaþ,banvit,uluse ,jants hisseleri ile ilgileniyorum...teknik olarak da hürriyet ve trabzon u takip ediyorum...

sasadan ise geçmiþte bir miktar kazandýk orda da geçmiþte bol bol yorumlarýmýz oldu...özelikle de orta ve uzun vadede gidebileceði yerleri yazmýþtýk...ama kýsada fazla da sabýr edemediðimiz için çýktýk dostlar...sasadaki yükseliþi tamamen kaçýrdým...oysa o yükseliþlerden bir veya iki hafta önce bile elimde sasa vardý...
    Son düzenleme : keko; 23-12-2017 saat: 14:25.
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

3. SN. Keko anlattýklarýnýz masal gibi geldi zevkle okudum yazdýklarýnýzý Afyon la ilgili düþüncelerinizi alabilirmiyim burda sormasý hoþ deðil belki ama ☺

4.  Alýntý Originally Posted by Cnr1209 Yazýyý Oku
    SN. Keko anlattýklarýnýz masal gibi geldi zevkle okudum yazdýklarýnýzý Afyon la ilgili düþüncelerinizi alabilirmiyim burda sormasý hoþ deðil belki ama ☺
    dostum yeri pek burasý deðil ama kýsa olarak oda olumludur diyebilirim...ben þu anda o hisseye pozitif bakýyorum..daha geniþ bir yorum yapmak istemiyorum....

5. Teknik e bakýnca 2.31 üstünde 50 günlük bollingerin üstünde kapattýk bugün baþkanýn konuþmalarýndan sonra bjk ve fenerin oyunlarý önem kazandý fener yada bjk puan kaybeder se yarýn biz yenersek 2.45 direnç ine doðru pazartesi hareket baþlayabilir önemli olan kýsým günlük te ki bollingerin yukarý doðru hareketidir ligin 2 yarýsý spor hisseleri çok farklý olacak gibi hadi hayýrlýsý tspor suan ligin içinde en ucuz hisse 4 büyüklere göre bjk nin Þampiyonlar liginde oynadýðý için suan hisse o fiyatlarda Þampiyonlar Ligi giderse 3.50 lere gelir belki daha aþaðýsýna fener suan ligimizde en pahalý gibi duruyor yani geriye 2 hisse kalýyor ya gs ya ts gs nin De bedelli olayý var geriye biz kalýyoruz allah yar ve yardýmcýmýz olsun yanlýsým varsa düzeltin ytd

SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

6.  Alýntý Originally Posted by keko Yazýyý Oku
    vay emre dostum...seni görmek sevindirici...geçmiþte fiyat 1,50 lerde iken senin bana sorduðun keko trabzon 3 tl yi görür mü sorun hala aklýmda...o soru ve cevaptan yaklaþýk bir iki ay sonra 3 tl leri aþmýþ ve 3,76 lara kadar çýkmýþtýk...

baralper de deðerli bir dostumuzdu...güzel teknik paylaþýmlarý vardý...trabzondan sonra bir miktar beþiktaþ ,afyon ,goodyear ,dohol, maceramýz olmuþtu...yakýn zamanda da erbos,alka,kront,kilergyo gibi maceralarýmýz oldu...þu anda da gentaþ,banvit,uluse ,jants hisseleri ile ilgileniyorum...teknik olarak da hürriyet ve trabzon u takip ediyorum...

sasadan ise geçmiþte bir miktar kazandýk orda da geçmiþte bol bol yorumlarýmýz oldu...özelikle de orta ve uzun vadede gidebileceði yerleri yazmýþtýk...ama kýsada fazla da sabýr edemediðimiz için çýktýk dostlar...sasadaki yükseliþi tamamen kaçýrdým...oysa o yükseliþlerden iki hafta önce bile elimde sasa vardý...
    Evet güzel dostluklar olmuþtu ve iyi kazanmýþtýk sonra geri verdik ama burasý borsa bu arada sataþanlara bu hissede kaçtan beri olduðumu teyit ettiðin için tþk
    TSPor tarladýr Birgün imar gelecek

7. Teþekkürler iyi haftasonlarý

8.  Alýntý Originally Posted by emre faiz61 Yazýyý Oku
    Evet güzel dostluklar olmuþtu ve iyi kazanmýþtýk sonra geri verdik ama burasý borsa bu arada sataþanlara bu hissede kaçtan beri olduðumu teyit ettiðin için tþk
    TSPor tarladýr Birgün imar gelecek
    uygun yerden alýp uygun yerden verebilmek lazým...yoksa kazanmak çok zor....ha temel verileri çok iyi bir hisseyi senin yaptýðýn gibi uzun yýllar dokunmadan tutabilirsiniz ve bu sýrada temetü ve bedelsizinden de faydalanabilirsiniz ama spor hisseleri o tip hisseler deðil...muhakak gireceðiniz ve çýkacaðýnýz yeri iyi belirlemeniz lazým..

Sayfa 81/935 ÝlkÝlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •