Originally Posted by
emre faiz61
Keko hoşgeldin şimdi masa oluştu baralper de gelirse hissede dejavu olacak
Başkan kongrede kartalla ilgili Opet e bizim olmayan yeri 8 milyon dolara alıp 28 milyon dolara satmış Opet e borç filan kalmamış 4/5 milyon dolar da ts ye kalmış yani aslında 20 milyon dolar kalmış çünkü opetten 14 milyon dolar daha önce almışız
vay emre dostum...seni görmek sevindirici...geçmişte fiyat 1,50 lerde iken senin bana sorduğun keko trabzon 3 tl yi görür mü sorun hala aklımda...o soru ve cevaptan yaklaşık bir iki ay sonra 3 tl leri aşmış ve 3,76 lara kadar çıkmıştık...
baralper de değerli bir dostumuzdu...güzel teknik paylaşımları vardı...trabzondan sonra bir miktar beşiktaş ,afyon ,goodyear ,dohol, maceramız olmuştu...yakın zamanda da erbos,alka,kront,kilergyo gibi maceralarımız oldu...şu anda da gentaş,banvit,uluse ,jants hisseleri ile ilgileniyorum...teknik olarak da hürriyet ve trabzon u takip ediyorum...
sasadan ise geçmişte bir miktar kazandık orda da geçmişte bol bol yorumlarımız oldu...özelikle de orta ve uzun vadede gidebileceği yerleri yazmıştık...ama kısada fazla da sabır edemediğimiz için çıktık dostlar...sasadaki yükselişi tamamen kaçırdım...oysa o yükselişlerden bir veya iki hafta önce bile elimde sasa vardı...
Son düzenleme : keko; 23-12-2017 saat: 14:25.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri