Sadece 2.3 hafta bekleyin. Heybedeki turplar çıkmaya başlıyacak. Herşey halının altına süprülüyor. Halı kalkınca kirleri göreceğiz.
Printable View
Sadece 2.3 hafta bekleyin. Heybedeki turplar çıkmaya başlıyacak. Herşey halının altına süprülüyor. Halı kalkınca kirleri göreceğiz.
Rallicilerle-Çöküşçülerin uzun süredir böyle kapıştığını görmemiş idim. Miktiredin ekonomiyi, gerçekleri, haberleri vs vs. Ekrana bakın. Ekran ne diyor. Sistem ne diyor. Gerisi bizi aşar. Ekran ne derse ona uyacaz doğru yanlış.
haaahhh.. dürüst olması gereken sensin.. bir kaç ay once 150 binlerdeki goygoylarını unutuyorsun..sürekli ralli ralli çığlıklarını.. bir sonraki endeks hedefi revizyonunu 10 milyon olarak bekliyoruz senden.. elini korkak alıştırma.. dolar hedefini de 1 tl ye çek.. çok gerçekçi olur senin nhayal aleminde..
Tekalif-i milliye riskinde kurtulmanın tek yolu sağlam şirket hissesine saklanmak.
Bir gece tüm döviz alacak ve borçlar sabitlenmiştir denir ortada kalınır.
Bir tanıdığım İmar Bankası'nda parası vardı kuru sabitlediler, dedim bu işde hayır vardır, kur yükseldi sonra sabitlenen kurun da altına geldi. Bu sefer ne olur bilinemez ama böyle bir ihtimal sıfır "0" diyemeyiz.
bence kımse kımseden etkılenmesın etkılenıyorsa hısse almadan vob yapanlardır....o iş orda olmaz.....önce hıssede kaybedecen sonra buraya geleceksın.....hıssede oynamadan voba gelen batmaya mahkumdur....burası vob ama hıssecı geyıkcı vobcudan fazla sıkıntı burda bız bı harekette 2bın yıyınce felegıgımz sasıyor...adamlar masallah 20 bın yıyor hala kazanıo....:kahkah:
Bugün bankalardan iyi sinyaller gelmiyor...
Kredi borcu olanlar kendi hisselerini yükseltiyor da olabilir.
dünya borsaları bir kaç güne kalmaz gerçekler ile yüzlesmeye baslayacaktir diye dusunuyorum.
yatırım tavsiyesi degildir
borsanın yukarı bist 100 ün 108 binlere kadar yolu var .. fakat 98 direncini ilk seferde geçmesi zor 93-95 aralığından güç toplaması gerekir.. ytd...
What is truth
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Şöyle bir replik yapayım...
Ben size demiştim demeyi sevmiyorum. :) Ama 120 altında şort olmak yerine uygun yerlerden long açılabilirdii..
İlk longumu 119,7 açmıştım. Son longuda 98,5 den. Elimde 5 tane bedava long var.
Adamların düzeni bizm paramıza almaya yönelik tuzaklarla dolu. Şimdi PGSUSTA spotla vadeli arası neden böyle açık açıklayabilecek var mı? Ya da 6 ay 5. aydan neden düşük. Temettüde yok diye biliyorum.
Abd de bilancolar aciklanacak. Tahribati gorebilecegiz. Ilerisi icin fikir verecek. Zira bunlar daha 1. Ceyrek bilancolar. Asil tahribat 2. Ceyrekte
Çin örneği ortada
Milleti evden çıkarmadılar
3 ay da zor düzlüğe çıktılar
Cumartesi pazar evden çıkarma yasağı ile kaç ay sürer siz hesaplayın
Havayolları 1 aya açılacak diyen hayal görüyor
Tabi aşı varsa bilemem o zaman
Bazı piyasalarda fiziksel altın eksikliğinden dolayı vadeli fiyat ile spot fiyat farkı oluşmuş.
Altını fiziksel olarak vermezler ama alacağın altın diyebilirler, yokdan var edecek değiller. Altın hukuken mal kabul ediliyor muadili de pek yok. Ama altın alım satımına yüklü bir KDV ÖTV gelir devlet bir şekilde sonradan zararını çıkarır.
Öte yandan döviz için bir şey diyemem, önce bankalar çok fazla döviz alamaz dendi, sonra bireyler döviz kredisi alamaz dendi, sonra ihracatçı alamaz dendi, sonra mülk sahipleri döviz ile kiralama yapamaz dendi, sonra yabancılar vadeli döviz alamaz dendi, trend bu şekilde gidiyor.
https://youtu.be/8EUy_82IChY
Altyazı türkçe mevcut...
Şurada güzel video var..
Ulen 116.450 den short pozum var ama shortcu topluyor diyede korkmuyor değilim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarım bir hal çaresi bulunur bir an önce. İnsanlık zor durumda gerçekten. İş yerinde koca koca binaların, kafelerin, restoranların terkedilmiş gibi bomboş olması canımı sıkıyor artık. Tabi insanlar ölüyor bizimkisi can sıkıntısıyla kalsın. Ama cidden zor. Tabi bir sürede normalleşme için geçmeli. En az salgın süresi kadar. Allah yardımcımız olsun. Karun kadar paran olsun şu vaziyette harcayacak yerin yok. Çekilmez böyle hayat.
x30 spot
https://i.hizliresim.com/kSyHjh.png
Bir maske 2 Tl olsa, 50 milyon günde 1 maske harcasa günde 100 milyon TL.
Maske işine malzeme verenler de şanslı.
Ben buna alma felan demem dayı kimse kusura bakmasın
Gapla alım olmaz kitleme olur
Alacak olan 0/0 açar yapıştıra yapıştıra alır
Bak seyredin Anadolu çocuğu pala gelsin
Kademe kademe nasıl çakıyor dün ki görün
Yedire yedire sindire sindire bilmem anlata bildim mi
Hesap kitap belli ortada bir nane yoktu
Xu100 : 124 lerde idi
Şimdi nane var götü değil yedi ceddi sağlam olması lazım buraya gelmesi için
Ancak aşı tedavi gerçeği varsa o zaman iş değişir
Geçen yumurta işi ile ilgili video seyrettim. Adam 1000 tavuk ile başlamayın, 500 tavuk yeter diyor, ya da en az 2000 tavuk olmalı diyor, adam zarar etmiş.
1000 tavuk olunca yumurtayı toptancıya vermek zorundasın adam 50 kuruş teklif ediyor gezen tavuğa, maliyetim zaten o kadar diyor, ama 500 tavuğun yumurtasını kendin perakende 1 TL den satabiliyorsun diyor.
Bir şekilde üreticinin daha fazla kazanabilmesi için organize perakende, haller vs disiplin altına alınmalı. Ticaret yapmak isteyen için yurt dışına satış için destek verilmeli. Zaten dijital para en çok aracıları etkiler diye düşünüyorum.
Koronavirüs krizi tarihin en büyük piyasa dolandırıcılığı olma yolunda :)
Dolar şortları kapadım.
Bu zıtırez bana göre değil. asdas. :he:
flat... Allah bereket versin yeter demeyi bilmek lazım giderse bizden alan da kazansın hisseden gelen geliyor zaten.
Evet varmı alan
Varsa şöyle sağlam alsın
Bizde ona göre zımbalayalım
Ütmek için masada olduğumu hatırlatırım