Sayfa 850/1002 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Bırakın tartışmayı artık...
    Halikaten insanın okuyası gelmiyor artık...
    Herkes kendi cebine girene baksın...
    Kimse kimseyi yanlış pozisyondan korumakla görevli değil...
    Aklı olan sadece burada yazılanlara göre pozisyon almaz...

2.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ulen gece gündüz hükümete giydiyorsun.. Ülkeyi battı gösteriyosunuz.. Bu yazılardan etkilenip short açan yok mu? Nasıl bi yaratıksın sen
    Valla ben bu arkadaşı engelledim tek bir pencereden bakıyor olaylara hep. Aşırı siyasi bir arkadaş. Ama sen alıntılayınca bendede çıkıyor ne yazdığı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Havayollarinin faaliyetlerine ne zaman donecegi belli degil. Yurtici mayista baslasa da yurtdisi temmuzdan once mumkun gorunmuyor ama ralli yapiyorlar. Sektore toplu bir alim var. Neyi satin aliyorlar kimsenin bir fikri yok. Maske mi uretmeye basladilar acaba.

Bir grup hareketi gibi duruyor
    Thy 6.5 lira olsa alınır. Pegasus 1 tl olsa almam. 10.52 den biraz thy short fakir olduğumuz icin fakir gibi düşünelim. 10 kademe yeter de artar bile.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Havayollarinin faaliyetlerine ne zaman donecegi belli degil. Yurtici mayista baslasa da yurtdisi temmuzdan once mumkun gorunmuyor ama ralli yapiyorlar. Sektore toplu bir alim var. Neyi satin aliyorlar kimsenin bir fikri yok. Maske mi uretmeye basladilar acaba.

Bir grup hareketi gibi duruyor
    aaa mayısta her şey normale dönecek sizin haberini yok mu..uçaklar da yer bulunmayacak ekonomi şaha kalkacak virüs unutulacak konusu bile olmayacak..lütfen gündemi takip edin çok geride kalmıssşınız endeks de 250 bine çıkacak sene sonunda...
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Ariston Egelinin söylediği gibi Porsche VW yi alacak diye söylenti çıkmıştı. Birileri sortlama ya başladı diger taraf longlamaya. Senin dediğin gibi longcunün kazanma ihtimali herdaim %51 ile onde

6. x30 spot

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Pgsus hala tavana gitmemis. Aciga satista yok, yani baski da yok. Tavana kitleyip alim firsati vermesene. Bildiklerimizi unutturdu bu isler
    Kasti yapıyorlar.

7 bşn fark var neredeyse spot vadeli..

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    laflarını iade ediyorum..
    benim yazdıklarımdan negatif etkilenen yoktur..

ama senin yazdıklarından negatif etkilenen çoktur.. komedi ve ötesisisin.. dolar ve endekste yaptığın söylemler forum yönetimi tarafından takip edilmeli.. 2 kontratla algı yönetimi yapıyorsun..
    Negatif etkilenen varsa aç 19 martta 81900 dip demişim ondanda pozitif etkilensin 15 bin puan aldı.. 92 bin endekste ekimde etkilensin 30 bin puan aldı.. Madem benden etkilenen var bunlardan etkilensin.. Dürüst ol dürüst

Sayfa 850/1002 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •