Sayfa 851/1002 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Sadece 2.3 hafta bekleyin. Heybedeki turplar çıkmaya başlıyacak. Herşey halının altına süprülüyor. Halı kalkınca kirleri göreceğiz.

2. Rallicilerle-Çöküşçülerin uzun süredir böyle kapıştığını görmemiş idim. Miktiredin ekonomiyi, gerçekleri, haberleri vs vs. Ekrana bakın. Ekran ne diyor. Sistem ne diyor. Gerisi bizi aşar. Ekran ne derse ona uyacaz doğru yanlış.

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Negatif etkilenen varsa aç 19 martta 81900 dip demişim ondanda pozitif etkilensin 15 bin puan aldı.. 92 bin endekste ekimde etkilensin 30 bin puan aldı.. Madem benden etkilenen var bunlardan etkilensin.. Dürüst ol dürüst
    haaahhh.. dürüst olması gereken sensin.. bir kaç ay once 150 binlerdeki goygoylarını unutuyorsun..sürekli ralli ralli çığlıklarını.. bir sonraki endeks hedefi revizyonunu 10 milyon olarak bekliyoruz senden.. elini korkak alıştırma.. dolar hedefini de 1 tl ye çek.. çok gerçekçi olur senin nhayal aleminde..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,218
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Rallicilerle-Çöküşçülerin uzun süredir böyle kapıştığını görmemiş idim. Miktiredin ekonomiyi, gerçekleri, haberleri vs vs. Ekrana bakın. Ekran ne diyor. Sistem ne diyor. Gerisi bizi aşar. Ekran ne derse ona uyacaz doğru yanlış.
    Sistem ne diyor şu an...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sistem ne diyor şu an...
    Neredeyse tüm periyotlar 105-106 binden beri alda abi. Yeni birşey yok henüz.

Genel resim endeks en az 500 üssele çarpacak diyor yani kaç zamandır. Üzerine gider bilemem. Ama bir süre bir kaç ay zig zag yapar gibi.

6. Tekalif-i milliye riskinde kurtulmanın tek yolu sağlam şirket hissesine saklanmak.

Bir gece tüm döviz alacak ve borçlar sabitlenmiştir denir ortada kalınır.

Bir tanıdığım İmar Bankası'nda parası vardı kuru sabitlediler, dedim bu işde hayır vardır, kur yükseldi sonra sabitlenen kurun da altına geldi. Bu sefer ne olur bilinemez ama böyle bir ihtimal sıfır "0" diyemeyiz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,218
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Neredeyse tüm periyotlar 105-106 binden beri alda abi. Yeni birşey yok henüz.
    Teşekkürler...[emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Rallicilerle-Çöküşçülerin uzun süredir böyle kapıştığını görmemiş idim. Miktiredin ekonomiyi, gerçekleri, haberleri vs vs. Ekrana bakın. Ekran ne diyor. Sistem ne diyor. Gerisi bizi aşar. Ekran ne derse ona uyacaz doğru yanlış.
    Dolar duruyor mu tekalifiye milliye olabilir mi

Sayfa 851/1002 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •