Eğer 1 tane olumsuz açıklama olursa ya da Cuma ya kadar burlarda olursa S&P not düşürümü olası, bununla kötü seviyeler gelebilir. 7 üstü 8 leri bir kaç günde getirir , aynı mı düşünüyoruz?
Printable View
Sayın ozziem,s&p not değerlendirmesi ne zaman?sağolunuz
Haftaya cuma. Ama bu seviyelerden kimseye dolar al sat diyemem ben. 7 de olur 8 de olur 5.30 a da düşebilir. Bilinmez ama ben ilişkilerin iyileşme ihtimalinin olmayacağını düşünüyorumiü, RTE kendi itibarını 0 laması gerek ekonominin düzelmesi için.Rahibi serbest bırakması demek , boyun eğmesi demek alenen. Bu bağlamda bu zor bence artık, buralar görülünce.
Sayın ozziem çok teşekkür ederim.Ytd
Bir bankacı teyit ediyor ama ücretsiz izin verilmiş sanırım .
Ne olacağı belli değil sanırım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi hafta sonu dinlensin biraz daha o da can çok yoruldu ama iyi iş çıkardı pazartesi fişekler 8 de gözümüzü açarız. Birde bankalar müthiş makas aralığı koymuşlar kimse yanaşmıyor hele mesai saatleri bittikten sonra yanına yaklasilmiyor işlem bile yaptırımiyorlar yoksa şimdi 7 nin üzerindeydi dolares. .
Yok bu Saray’ları yapan değil mi idi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rönesans 50`den fazla AVM projesi gerçekleştirdi
https://www.yenisafak.com/yenisafakp...estirdi-258492
Bu o değilmi?
sevgili bahri, bunların faiz konusundaki takıntıları bir yana, ilk defa türkiye de çok uzun vadeli "sabit ve çok düşük faizli" krediler verildi..
bunu umutabi ve dolarcılar önceden gördü.. faizin artması uzun vadeli kredi verenlere inanılmaz zararlar yazar..
türkiye de tasarruflar 1ay bilemedğin 3 ay vadeli , verilen krediler 10 yıllık .. neyse geçti gitti artık.
Geçenlerde yastık altını istediklerinde hanım eldeki TL si ile hemen kuyumcuya koşmuştu ..Bu gün öğrendim ki benim lisedeki delikanlı da elde ne var ne yok altına gömmüş "amma para yaptım" diye hava atıyor evde :kahkah:
Banklar kısa vadeli kredi konusunda sorun çıkarıyorlarmış....Adam orta ölçekli bir fabrikanın YK üyesi ...Bu gün acil toplantı yapmışlar....Bankalar şirketlere bu şekilde sorun çıkarırlarsa çoğu şirket nakit akış probleminden dolayı batar....
Bankadan dövizini çekerek fizikiye geçenlere duyurudur ; dövizlerinizin üzerindeki terör izlerini sildirmek isteyenler için yeni makina geliştirdik. İsteyenlerin dövizlerine temizlik yapılarak , dualanır ve garantili teslimat yapılır.
yukarıdaki gibi bir çağrıya sakın kapılmayınız. Bu yeni bir dolandırıcılık çeşididir.
Film kaçarı yok yakında bitecek ama sonu çok acıklı olacak LAYIKLARIN çığlık ve haykırışları bir birine karışacak. Beter görülmeye başlanmıştı Dolarda günlük %20 yukarı çıkış BETERİN başlangıcıdır ama BETERİN BETERİ vardır o nu biraz daha bekleyeceğiz. To be continued...
Fiziki dolar çekebilen var mı .
Bugün çekemeyenler olmuş bankadan diye duydum sizin de başınıza geldi mi bu durum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
2001 de dolar serbest uçuşa geçtiği dönemden kısa bir zaman sonra Kurban bayramı gelmişti...Kurban pazarına bir arkadaşla gitmiştik adama 900.000 tl den dolar vermeye çalıştığımızda adam bunun ne olacağı belli olmaz bana TL verin demişti...
2018 yine kurban bayramı geliyor ve dolar serbest uçuşta....Tarih tekerrür mü ediyor!!!!
Durum çok ciddi çarpacak şirketleri ve bankaları
Hele sanayinin yoğun olduğu bölgeleri.!!
İstanbul,Kocaeli, Adapazarı, bursa, Antep,Denizli
Ve digerleri.!!
Türkiye daha tarihinde böyle işşizlik görmedi.!!
Aynı olayı iki gündür yaşıyorum ben.
Ben daha önce isyatirimda idim.
Iscep te benzer sorunlar yaşadım.
Sonra ziraat yatirima geçtim.İlk başlarda iyidi.
Dün bugün piyasanın volatil olduğu dönemde aynı sorunları bende yaşadım.
Demekki bunların teknolojileri yazılımları tırt.
Yani bu programlara guvenipte borsada risk almaya değmez.
O yüzden az bir miktarda parayla borsada eğleniyoruz işte.
Mesela bugün taban olan hisselerin hiç bir tanesini yakalayamadım.
Neden..! Çünkü borsa programı çöktü.
Ziraat yatırımı aradım defalarca
Araki ulasasin bir insan evladına.
2000-2003 arası aşırı volatil piyasada o zamanlar euroline denen borsa yazlım şirketi istanbulda dataları TV kanallarının text kısmından yayınlarken Anadoluda yayınlamıyorladı veya geç yayınlıyordu...O dönemde dial-up bağlantı ile internete bağlanılıyordu istanbulda sorun yaşanmaz iken anadoluda sorun oluyordu....Anadoludan arkadaşlar arayıp sorar bilgiyi alırlardı....
Demekki değişen pek birşey yok ...Hamur aynı ....yapacak birşey yok....
Beton likit değildir bunu betona yatırım yapanlara, absürt fiyatlardan beton alıp 100 verdim seneye elini öpene 200 e okuturum diyenlere beton topiğinde anlattık ama yukarıdaki örnekteki gibi üretim yapan sözde firmalar dahi gidip onlarca beton yatırımı yaptı . Şimdi ağlıyorlar , hadi o betonları alıp münasip yerlerine koysunlar, bakalım satmaya çalışsalar 5-6 sene önce verdikleri Tl cinsinden parayı dahi veren olacak mı değil ki Dolar cinsinden. Beton ekonomisi çöktü, bunun olacağını görmek için ne ekonomi uzmanı olmaya nede müneccim olmaya gerek yoktu sıradan bir umutabi olsanız yeterdi. Beter olacaklar ki yeter olsun .
ABD ile ilişkiler açıklamalara göre kopacak gibi görünüyor ama ben hala ABD ile anlaşılabilecegi kanaatindeyim.Trump'in twitter diplomasisi çok spekülatif hareketlere yol açabiliyor.
Mesela kuzey kore ile ne oldu sonuç? Nükleer savaş atom bombası derken el sıkıştı Trump...
Kriz sadece TR değil AB de de kısmen etkili olabilir....Zaten yeni toparlayan AB de işin içine girebilir....Deutsche için işler daha karışık....Kendi dertleri yanısıra bir de TR de ki riskleri var.
https://www.cnbc.com/2018/08/10/if-t...e=twitter|main
Bu arada farkında misiniz % 28 geçen haftaya göre fakirleştik......
Para harekatları olacaktır ülkeler arası. Trump denen zevzeklere gerek yok bunun için benim kızdığım konu bir yetkili konuşmaz mı.....Ne için maaş alır bu herifler.....
Aksiyon planı açıklanmaz mı ? Dertleri başka ise bilemem......
Kontrollü kriz mi isteniyor ? Sonra zordaki şirketlere el koyup yandaşlara verelim....Paralar ne de olsa isimsiz adalarda...Dolar olarak çakı gibi duruyor...Bu günler için....
Bu filmi bir yerden hatırlıyor gibiyim..... Allahın lütfu......
Amma yanıldık şu dıolar tahmininde. Nisan ayında bu başlıkta dolar kasım-aralık gibi 7 lirayı görebilir diye tahmin yürüttük, ohaa falan dediler. Adımız 7 ciye çıktı, düne kadar hala o fikirdeydim kışın 7 yi göreceğiz diye gel gör ki bugün 6.80 gördük iyi mi. Ben buna ters köşe olmak derim. Millet tam tatilde yakalandı bu devalüasyona.
Güler Sabancı'dan Berat Albayrak'a tam destek
Bu kadını iyi tanıyın sonra gidin bunun bankası veya holdinginin yahut enerji şirketinin hissesini alın ama sonrada sakın ağlamayın. Beteri görmeden ne bu ne başkaları akıllanmayacak , benim Dolarım var ama bunların Dolar borcu bu durumda kim yalaka olmak zorundadır ?