Sayfa 857/1023 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    AKP nin betoncularının hepsi bir gün BETERİ görüp topu dikeceklerdir bu ne kadar çabuk ve hızlı olur domino taşları gibi üst üste yıkılırlarsa başımızdaki büyük musibetlerden kurtululuşumuzda o kadar çabuk olacaktır.
    Bir bankacı teyit ediyor ama ücretsiz izin verilmiş sanırım .

Ne olacağı belli değil sanırım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Haftaya cuma. Ama bu seviyelerden kimseye dolar al sat diyemem ben. 7 de olur 8 de olur 5.30 a da düşebilir. Bilinmez ama ben ilişkilerin iyileşme ihtimalinin olmayacağını düşünüyorumiü, RTE kendi itibarını 0 laması gerek ekonominin düzelmesi için.Rahibi serbest bırakması demek , boyun eğmesi demek alenen. Bu bağlamda bu zor bence artık, buralar görülünce.
    Rahip bahane Dolarda yükseliş şahane, biz bu gibi durumlara `kendim ettim kendim buldum` diyoruz dış mihraklar palavrasına inanmıyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolardaki bu 6.30 kusurlardaki dolanma sanki aşağı gidecekmiş hareketi beni kıllandırıyor her an depara kalkacak gibime geliyor umarım hislerim beni yanıltıyordur.
    Abi hafta sonu dinlensin biraz daha o da can çok yoruldu ama iyi iş çıkardı pazartesi fişekler 8 de gözümüzü açarız. Birde bankalar müthiş makas aralığı koymuşlar kimse yanaşmıyor hele mesai saatleri bittikten sonra yanına yaklasilmiyor işlem bile yaptırımiyorlar yoksa şimdi 7 nin üzerindeydi dolares. .

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir bankacı teyit ediyor ama ücretsiz izin verilmiş sanırım .

Ne olacağı belli değil sanırım

Batsın bu betoncu haram yiyiciler , bu Rönesans değil mi mantar gibi here yere AVM ler yapıp elin Dolarlarını betona gömen haram yiyici ?

5. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Batsın bu betoncu haram yiyiciler , bu Rönesans değil mi mantar gibi here yere AVM ler yapıp elin Dolarlarını betona gömen haram yiyici ?
    Yok bu Saray’ları yapan değil mi idi

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Abi hafta sonu dinlensin biraz daha o da can çok yoruldu ama iyi iş çıkardı pazartesi fişekler 8 de gözümüzü açarız. Birde bankalar müthiş makas aralığı koymuşlar kimse yanaşmıyor hele mesai saatleri bittikten sonra yanına yaklasilmiyor işlem bile yaptırımiyorlar yoksa şimdi 7 nin üzerindeydi dolares. .
    Bende Ayhan başgan ! gibi kaşındım bugün ama benim fiziki Dolarlarımdan Cent işlemez viop short yapayım dedim tavan fiyat çıktı karşıma yapmaktan vazgeçtim.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yok bu Saray’ları yapan değil mi idi

Rönesans 50`den fazla AVM projesi gerçekleştirdi
    https://www.yenisafak.com/yenisafakp...estirdi-258492

Bu o değilmi?

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    başta umutabi ve dolarcı tüm dostlar bazı sözlerimle ayakta uyumam sebebiyle sizlerle ufakta olsa tartışma yaşadım faiz dolar artsın insin muhabbeti yüzünden bu yüzden sizlerden özür diliyorum bugün 6.14 den dolar alacak duruma geldim 3.50 lerde çok yüksek alınmaz riskli diyordum burada bize para versek alamayacağımız öğütler veriyormuşsunuz halbuki !!
    sevgili bahri, bunların faiz konusundaki takıntıları bir yana, ilk defa türkiye de çok uzun vadeli "sabit ve çok düşük faizli" krediler verildi..

bunu umutabi ve dolarcılar önceden gördü.. faizin artması uzun vadeli kredi verenlere inanılmaz zararlar yazar..

türkiye de tasarruflar 1ay bilemedğin 3 ay vadeli , verilen krediler 10 yıllık .. neyse geçti gitti artık.

Sayfa 857/1023 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •