Sayfa 855/1023 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    başta umutabi ve dolarcı tüm dostlar bazı sözlerimle ayakta uyumam sebebiyle sizlerle ufakta olsa tartışma yaşadım faiz dolar artsın insin muhabbeti yüzünden bu yüzden sizlerden özür diliyorum bugün 6.14 den dolar alacak duruma geldim 3.50 lerde çok yüksek alınmaz riskli diyordum burada bize para versek alamayacağımız öğütler veriyormuşsunuz halbuki !!
    ben zamanında burda BAĞIRDIMMM. seviye 1.7 - 1.8 di.. hatta o zaman julia luthor vardı. "dolar alın diye bas bas bağırıyorsun" demişti.. (sonra gitti kendi aldı ya neyse) demem o ki, "samimi insanlara güvenin" diyeceksiniz ki samimi olduğu nasıl anlayacağım? işte bu aslında samimi insanların suçu değil, SAMİMİYETSİZ İNSANLARIN SUÇUDUR.

samimiyetsiz insanlar samimi insanların doğru anlaşılmamasını daha doğrusu samimi insanlara da şüpheyle bakılmasını sağlarlar.. samimiyetsiz insanlar aynı zamanda KÖTÜ insanlardır.. ve aslında insanlar sadece ikiye ayrılır İYİLER VE KÖTÜLER..

bütün mesele iyiler ve kötüleri ayırmaktadır.. kötüler iyi gibi davranır (genelde) iyiler kendilerinden şüphe duymadıkları için kötü gibi görünebilirler.

hayatı zorlaştıran tamamen kötü insanlardır ve çoğu akıllı, zeki ve bilgilidir. bu işleri çok daha zorlaştırır.

sevgiler, saygılar...

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    başta umutabi ve dolarcı tüm dostlar bazı sözlerimle ayakta uyumam sebebiyle sizlerle ufakta olsa tartışma yaşadım faiz dolar artsın insin muhabbeti yüzünden bu yüzden sizlerden özür diliyorum bugün 6.14 den dolar alacak duruma geldim 3.50 lerde çok yüksek alınmaz riskli diyordum burada bize para versek alamayacağımız öğütler veriyormuşsunuz halbuki !!
    Erdemli insan her yerde erdem sahibi..
    Seviyorum sizi sevgili bahri.
    Ve bu başlıkta daha sık bulunmanızı rica ediyorum..
    Selamlar

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    pazartesi al sat imkanı verir mi acaba
    Bakacağız bu gece önemli Pazartesi kucağımızda hangi kurdan Dolar bulacağız önemli . Umarım Dolar bu gece 7 lerin üstüne atmaz atarsa pek hoş olmayacak gibime geliyor.

Dolardaki bu 6.30 kusurlardaki dolanma sanki aşağı gidecekmiş hareketi beni kıllandırıyor her an depara kalkacak gibime geliyor umarım hislerim beni yanıltıyordur.

5. Bloomberght : Prof. Ege Yazgan : Yaptığım yorumlarda itiraf ediyorum ki kuru biraz daha yükselterek faizi daha az arttırma yönünde yorumlar yapmıştım. Ama bu kadar da değil. Kurun bu kadar yükselmesini beklemiyordum ve bu denli bir yükselişi savunamam.

Kıssadan hisse: Kur gergin bir yay gibi olabilir yerinde durduğuna güvenerek mesneti olan faiz ile son raddesine kadar oynamak ve yeni ve hakikaten kuvvetli bir mesnet bulmadan gevşetmeye çalışmak *riskli* olabilir. Yayın süratle suratınıza fırlama riskine emin olun ki değmez.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Euroda 65 dolarda 58 kuruş makas

7. “Rönesans inşaat faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı...

5.000 bin çalışanından takribi 2.500 kişinin maaşlarını ödemeden içten çıkardı..”

Twitter da denk geldim,bilgisi olan varmı?
    Haber doğruysa kelebek etkisinden dolayı yıkım fazla olur tedarikçilerinde..

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bişey dedim mi hatırlamıyorum ama dedimse senin iyiliğinedir

Sayfa 855/1023 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •