arkadaslar gecen birisi paylasti sc coin bittrexten çıkacak diye ama kaynak paylasmadi. nettede gormedin. her hangi bir haber duyan gören var mi konuyla ilgili. yoksa asparagas mi?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
arkadaslar gecen birisi paylasti sc coin bittrexten çıkacak diye ama kaynak paylasmadi. nettede gormedin. her hangi bir haber duyan gören var mi konuyla ilgili. yoksa asparagas mi?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitcointalk da okudum bir kişi yazmış ama üyenin biri yalanlamış.
https://bitcointalk.org/index.php?to...40#msg27184640
Dedikodu sebebi SIA coinin wallet bozuk olması. Bu durumda Bittrex den adres alınamıyor hemde dışarı çıkalamıyor(muş)
Görünüşe göre Polo da da aynı sorun var. Wallet lar gelen coini göremiyor.
Burst coin Hard Disk ile maden kasma üzerine kurulu bir system.
Ben fikri ilk çıktığında da sevmiştim. Ama forumda okuduğum kadarı ile bugları çok. Ama hallediyorlar genelde.
KASMA açısından yatırım maliyeti olarak en kötüsü. Yani başka ekran kartları veya aisic ler ile daha fazla para kazanabiliyor madenciler.
Ama bu hard disk sonucta. Atıl kalan hard diskler ile coin kazanabilmek çok ilginç...VEya VPS lerin hem hard diskleri hem CPU ları ile coin yapanlar çok dünyada.
COIn olarak bence ölmeyecektir. Geleceği de olmalı ben olması taraftarıyım. Gelecekte hard diskler iyice büyürse bu coini kasmak daha da zorlaşacaktır.
Bir sürü saçma sapan ICO yu gömer, gömdüde. O ICO cuların çoğunun parası battı ama BURST cular hala hayatta ve kazanıyorlar.
Binanceden cardano cekemiyorum. Sebebi nedir bilen varmi.
Bugun bir ara islem yavasligi gibi bir uyari vardi binance ta...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.