Paribu ve Binance arasında yüksek BTC farkı var neden acaba?
Paribu ve Binance arasında yüksek BTC farkı var neden acaba?
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
https://invst.ly/68kq-
BTC için şöyle bir tahminim var
Bugün saat 12.00 ile yarın saat 15.00 önemli.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Günaydın
altcoin lerden almak istiyorum, BTC veya Paribu hangisinden hesap açayım
kullanım ve güvenlik yönüyle bilgi verirmisiniz
teşekkürler.
arkadaşlar bu forumun faydalı olması için kimin ne aldığı değil kısa ve hızlı yoldan bu coinlere erişim nasıl olur bunu aradabir anlatın...aldık sattık bunun kimseye faydası yok...geçmişe dönük yazıları okuyunca kafa iyice karıştı.....
hızlı ve etkin bir şekilde coin alma yolunu sürekli burada paylaşsın sık işlem yapan biri....yurt içi mümkünse olmasın şikayetler var birde onunla uğraşmayalım maceraya gerek yok...giden gelmiyor olmasın sonrasında...
bitstamp üye oldum evrakları gönderdim.3 haftadır üyelik onaylanmadı...üstelik pasaport vs. bilgileride gönderdik...
Hocam, hızlı işlem yapmak için en az iki türk borsasında, en az dört yabancı borsada hesap açmanız gerekir. Türk borsaları olarak btctürk(btc ve eth), koinim(btc ve ltc) benim kullandıklarım. Her ikisi için de genel kural, ilk havalenizin 24 saat sonra onaylanıyor oluşu. Sonraki havaleler anında hesabınıza geçiyor ve al-sat yapabiliyorsunuz. Yabancı borsalar ise Bittrex, Binance, Poloniex, Kucoin benim kullandıklarım. Neden dört borsa derseniz, birinde olan bir coin diğerinde olmuyor. Bunlar içinde bir süredir bittrex üyelik alımı kapalı ama yakın bir tarihte açılacaktır. Türk borsalarından alacağınız Btc, Eth ya da Ltc'yi yabancı borsalara göndererek istediğiniz altcoine çevirebilirsiniz. Önceliğinizi almak istediğiniz coine göre belirleyin. Örneğin Bytecoin ve Ripple almak istiyorsunuz, ilk olarak hesap açmanız gereken borsa Poloniex olmalı, Ripple'ı çoğu borsadan alabilseniz de Bytecoin'i yalnızca Poloniex'de bulabilirsiniz. https://coinmarketcap.com/ Bu siteden hangi coin hangi borsada satılır bakabilirsiniz. Ben güvenli gördüğüm 4 borsayı paylaştım.
Yer İmleri