Bu forumda üyelerden ve üye yakınlarından virüs enfekte olan var mı?
Benim henüz yok İnşallah olmaz da.
Printable View
Bu forumda üyelerden ve üye yakınlarından virüs enfekte olan var mı?
Benim henüz yok İnşallah olmaz da.
Sütten (inek az koyun ve keçi karışım mevsimine göre ) yapılmış 1 yıl beklemiş peynir zaten 50 tlden aşağı olamaz harbi %100 sütten üretilmiştir bu
aşağı olan inek sütünden yapılmış taze peynirdir yada sütsüz süt tozu aroması ile yapılmıştır
onun fiyatıda 25 ila 30 tl arası değişir
Bir ara Y2K diye 2000 yılına geçiş problemi vardı, bir kaç yerde belki sorun oldu sonra normal yaşam devam etti.
Bu virus ile ilgili şu haber çıktı artık eski düzeninize geçin denecek şey ne olabilir bilmiyorum.
Güney Kore'de testi pozitif çıkanların telefonuna aplikasyon yüklenmiş, kendi telefonuna aynı aplikasyonu yükleyenler yakınlarındaki pozitif sonuçlu kişileri görebilmiş.
Bu tip şeyler hayatımıza girecek gibi. Bir nevi test ediliyor yeni dünya düzeni.
Bu aksam seansinda edinilen kar ya da zarar hesaba hemen islemiyor mu. Aksam actigim pozlardan ettigim kar benim hesaba islenmemis.
İspanyol bir doktor ağlayarak yaşlılardan solunum cihazını alarak iyileşme umudu olan gençlere verdiklerini ağlayarak anlattığı videoyu ve Irak lı bir doktorun yine ağlayarak ölümlerin aşırı olduğunu ağlayarak anlattığı videosundan sonra tam da aklıma geldi ifadeniz.Sarı kafa ve tayfa coniler tüm dünyaya silah satıp savaşları körükleyip insanları açlığa ve sefalete sürükleyip kendi şişko göbekli obez halkına 5 TRİLYON DOLAR dağıtıyor.Bakalım bu vürüsten sonra dünyada neler değişecek????Patriyota F35 e daha bir çok silaha giden paralar insanlık için harcanabilseydi dünya ne kadar güzel olurdu(hayal işte)
Iyi de aplikasyon a ne gerek var
Baz istasyonlarindan adamlarin yeri belli zaten
GPS singalong i kapatamiyolar O anlasiliyo
Ya da telefonu evde unuttum bahanesini ellerinden alma maksatli
araninca ac o telefonu diyedir
Yalniz cep telefonlari yakinda
Tansiyon olcer sensorle donatilabilir
Hadi yerli electro sirketler goruyum sizi
Bi araba arge muhendis tayfa var
Kedi olali bi fare yakalayalim
Hadi koclarim
https://www.sondakika.com/haber/habe...iyor-13054263/
SAĞLIKLI GÜNLER HERKEZE
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla kolalı içeceklerin ÖTV oranı yüzde 35'e çıkarıldı
https://sptnkne.ws/BPhv
Başım ağrıyınca Çin Yağı sürerim geçer, ama başka bir yere değdirince genelde yakıyor. Yanlışlıkla elimi yıkamadan burnuma sürdüm nefesim açıldı. Bu Çinliler Çin Yağı ile iyileşiyor olmasın.
Doktor vs olanlar var belki bir şey söyleyebilir.
https://www.haberturk.com/cin-yagi-n...r-hbrt-2533621
...
Çin Yağının Faydaları Nelerdir?
Migren ve baş ağrıları için oldukça etkili bir ağrı kesicidir.
Üst solunum yolu enfeksiyonları, grip, nezle, Faranjit, burun tıkanıklığı, öksürük ve ses kısılması için etkili olmaktadır.
Diş ve diş etiyle ilgili iltihaplanmalar ve enfeksiyonlar için faydalıdır.
Kas ve eklem ağrıları için etkili bir fayda sağlamaktadır.
Kaşıntıların giderilmesinde de fayda sağlar.
Mantar hastalıklarının giderilmesinde kullanılır.
Mide ağrıları ve bulantısına iyi gelir.
Adet sancılarının geçmesini sağlar.
Sinirleri yatıştırıcı ve telkin edici özelliği vardır.
Gaz sancılarını gidererek gaz söktürücü etki sağlar.
Nefes açıcı etki etmektedir.
Antiseptik ve antibakteriyel özelliği sayesinde; buharı havadaki mikropları yok edici özellik taşır.
Çin yağını lokal olarak kullanmak için ağrılı bölgeye masaj yaparak tatbik etmek gereklidir. Ayrıca; suya ilave ederek ya da bir gıda üzerine damlatarak da alınabilmektedir.
https://www.akakce.com/bitkisel-yag/...420309968.html
7 geleceğimizin borçlandırılacağı kanal İstanbul ihalesinin ilk ayağının ihalesinin bugün yapılacağına dair habere hiç tepki gelmemiş. Ne diyeyim, Allah çoktan belamızı vermiş bizim.
Teşekkürler Sn Kaya.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a334fe782f.jpg
Akşam seansından anladığım yukarı gidiyorsa satacaksın aşağı gidiyorsa alacaksın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
her gün gapli açılışlar...yüksek kaldıraçla işlem yapıyorsan 3-4 defa terste yakalansan zaten sermaye diye bişey kalmaz...
Dün Thunder’la sohbetini yapmıştık...
Gözden kaçmasın..
Arçelik...
25.03.2020 tarihinde toplanan Olağan Genel Kurul Toplantısında, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs kaynaklı olarak, şirketlerin finansman yapılarını ihtiyatlılıkla takip etmeleri ve daha çok likiditeye sahip olmaları gereken bir dönemde bulunulması nedeniyle, Yönetim Kurulu'nun bir aydan daha uzun süre önce henüz Koronavirüs'ün ülkemiz ve dünya ekonomisine etkileri daha az öngörülebilir seviyedeyken oluşturduğu kar dağıtılmasına ilişkin teklifinin içinde bulunduğumuz güncel koşullar nedeniyle kabul edilmeyerek, kar dağıtımı yapılmaması; Türk Ticaret Kanunu'nun 519. maddesi uyarınca ayrılması gereken %5 oranındaki genel kanuni yedek akçenin, 31.12.2019 itibariyle VUK kayıtlarında mevcut genel kanuni yedek akçe tutarı sermayenin %20'lik sınırına ulaştığı için 2019 yılı için ayrılmaksızın 2019 yılı kârının tamamının Olağanüstü Yedek olarak ayrılması teklif edildi.
Her iki teklif ayrı ayrı oylamaya sunuldu. Yönetim Kurulu'nun kar dağıtım teklifi reddedildi. Kârın dağıtılmayarak Olağanüstü Yedeklere aktarılması teklifi kabul edildi.
Bakalım Ereğli ne yapacak, en önemlisi o bence.. 1200 puan etkisi var...
Oyak ne yapar eder dağıtır ama seneye çoğu şirkette temettü mümkün değil bence...
Sagolun srkadaslar aydinlatma icin
Herkese gunaydin
107.300 ortalama shorar var. Bugun sanki 104.000 var gibi.
Beybabanin paralarini alacam bugun [emoji3]
Bende duydum hatta gördüm kalfalar gitmek istemiyor eczaneye. Anne babası baskı kuruyor.
Bugün açılışla birlikte macd sanırım al yönüne geçecek. Açılınca dikkat edersiniz. Altta 5 günlük ortalama 87 bin ve 88 trendi destek, üstte 10 günlük ortalama 90 bin direnç olacaktır.
dow
günlük
macd alım yönüne geçti.
https://i.hizliresim.com/Sn3dKj.png
Herif 105.500 den alanlara 3 defadır para dağıtıyor. Bakalım hesabı ne zaman kesecek?
105.750 den 2/10 flatlandi. kaldı 2/10
105.800 den flat
Pegasus shortlamaya baslayalim bakalim azicik.
Bak bak tornavida kırıklarına bak açılır açılmaz gene havayollarına üşüştüler ne ayagına alıyorlar bunları anlamak mümkün değil . Leş kargaları
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa ile oynaşayım dedim, kaldıracı 2.13 cıktı. Şaka gibi.
Mantıklı olan da bu bana göre ama durmadan alıyorlar
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makası 2 gündür kesti...
Acaba oda mı temettü iptallerine oynuyor?
Bakalım...
Arçelik ilk, devamı gelecek mi?