Sayfa 859/1001 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Yarın işsizlik verisi sonrası yasayı onaylarlar gibi geliyor.
    Bunların işi genelde böyle.
    Bir bakıma mantıklıda tut ki çok kötü bir veri geldi.
    çöküş.
    Yasayı çıkarttık,
    toparlanma.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Padişahın yerinde olsam, aşı bende derdim. Petrolü bulamadı balıkçı teknesiyle, şalgam satardım dünyaya

İspanya günlük koronavirüs ölümlerinde İtalya'yı geçti.

İspanya, 25 Mart Çarşamba günü 738 yeni ölüm bildirirken, İtalya 683 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

İki ülke küresel salgında en yüksek ölüm oranına sahip.

İngiltere'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 43 artarak 465'e yükseldi.

Kanada da korona virüsten ölenlerin sayısı 33'e yükseldi - https://borsagundem.com/haber/kanada...kseldi/1479859

Rus ordusu, NATO üyesi İtalya'ya yaklaşık 100 virolog ve epidemiyologla birlikte 14 kargo uçağı ve bir düzine sağlık ekipmanı gönderdi.

İspanya, NATO'dan yardım istedi.
    İspanya, NATO'dan solunum cihazı, doktor, teknik destek talebinde bulundu.
    NATO ise böyle bir hazırlığının olmadığı cevabını verdi.

NATO sınıfta kaldı.
    AB tartışmaya açık hale geldi.

4. Abd de evde yemek yapma kültürü dahi yok deniyor..bu kadar dış ortama bağımlı ve daha sosyal bir Toplumda yayılma hızı da yüksek olur deniyor..3 öğün dışarda tıkınmayı adet edinmiş bir topluluk.. iyiki amerikalı değilim. Çünkü nerdeyse tüm dünyanın hakkını gasp etmiş bir devletin verdiği parayla geçinecektim.
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Rus uzmanlara göre Koronavirüs, ABD'ye beklenildiğinden hızlı ilerlerse NewYork başta olmak üzere bazı eyaletler, Trump'a bayrak açmaya hazırlanabilirler.

https://twitter.com/rusencenter/stat...39643588497420

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Abd de evde yemek yapma kültürü dahi yok deniyor..bu kadar dış ortama bağımlı ve daha sosyal bir Toplumda yayılma hızı da yüksek olur deniyor..3 öğün dışarda tıkınmayı adet edinmiş bir topluluk.. iyiki amerikalı değilim. Çünkü nerdeyse tüm dünyanın hakkını gasp etmiş bir devletin verdiği parayla geçinecektim.
    Bu salgın bazı ülkelerde çok şeye gebe olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by Ege Mavisi Yazıyı Oku
    Padişahın yerinde olsam, aşı bende derdim. Petrolü bulamadı balıkçı teknesiyle, şalgam satardım dünyaya
    Siyasi dilinde öyle bir şey yok.

Aşıyı bulmaya çok yakınız, hiç bu kadar umutlu olmadım, aşı sadece bize değil tüm dünyaya umut veriyor, herkes bir an önce testlerin sonuçlanmasını bekliyor v.b. oluyor, en fazla aşıyı bulduk dersem yalan olmaz derler.

Her partinin siyaset akademisi var, orada muhtemelen siyaset dilini öğretiyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Abd de evde yemek yapma kültürü dahi yok deniyor..bu kadar dış ortama bağımlı ve daha sosyal bir Toplumda yayılma hızı da yüksek olur deniyor..3 öğün dışarda tıkınmayı adet edinmiş bir topluluk.. iyiki amerikalı değilim. Çünkü nerdeyse tüm dünyanın hakkını gasp etmiş bir devletin verdiği parayla geçinecektim.
    Friends ve How I met your Mother izlemissindir. New yorkta gecer ve her iki dizide 10 sezon surdu. Yemek yaptiklarini hic gormedim

Vali Gavin Newsom, gençlere yönelik bir uyarıda, Kaliforniya'da koronavirüs için pozitif test edilenlerin yarısı 18 ila 49 yaşları arasında olduğunu söyledi. En son güncellemeler burada https: // reut.rs/2QNok9H

https://twitter.com/Reuters/status/1242945607381245954

ABD berbat.

Sayfa 859/1001 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •