Bu forumda üyelerden ve üye yakýnlarýndan virüs enfekte olan var mý?
Benim henüz yok Ýnþallah olmaz da.
Bu forumda üyelerden ve üye yakýnlarýndan virüs enfekte olan var mý?
Benim henüz yok Ýnþallah olmaz da.
Sütten (inek az koyun ve keçi karýþým mevsimine göre ) yapýlmýþ 1 yýl beklemiþ peynir zaten 50 tlden aþaðý olamaz harbi %100 sütten üretilmiþtir bu
aþaðý olan inek sütünden yapýlmýþ taze peynirdir yada sütsüz süt tozu aromasý ile yapýlmýþtýr
onun fiyatýda 25 ila 30 tl arasý deðiþir
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Bir ara Y2K diye 2000 yýlýna geçiþ problemi vardý, bir kaç yerde belki sorun oldu sonra normal yaþam devam etti.
Bu virus ile ilgili þu haber çýktý artýk eski düzeninize geçin denecek þey ne olabilir bilmiyorum.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Güney Kore'de testi pozitif çýkanlarýn telefonuna aplikasyon yüklenmiþ, kendi telefonuna ayný aplikasyonu yükleyenler yakýnlarýndaki pozitif sonuçlu kiþileri görebilmiþ.
Bu tip þeyler hayatýmýza girecek gibi. Bir nevi test ediliyor yeni dünya düzeni.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bu aksam seansinda edinilen kar ya da zarar hesaba hemen islemiyor mu. Aksam actigim pozlardan ettigim kar benim hesaba islenmemis.
Ýspanyol bir doktor aðlayarak yaþlýlardan solunum cihazýný alarak iyileþme umudu olan gençlere verdiklerini aðlayarak anlattýðý videoyu ve Irak lý bir doktorun yine aðlayarak ölümlerin aþýrý olduðunu aðlayarak anlattýðý videosundan sonra tam da aklýma geldi ifadeniz.Sarý kafa ve tayfa coniler tüm dünyaya silah satýp savaþlarý körükleyip insanlarý açlýða ve sefalete sürükleyip kendi þiþko göbekli obez halkýna 5 TRÝLYON DOLAR daðýtýyor.Bakalým bu vürüsten sonra dünyada neler deðiþecek????Patriyota F35 e daha bir çok silaha giden paralar insanlýk için harcanabilseydi dünya ne kadar güzel olurdu(hayal iþte)
Iyi de aplikasyon a ne gerek var
Baz istasyonlarindan adamlarin yeri belli zaten
GPS singalong i kapatamiyolar O anlasiliyo
Ya da telefonu evde unuttum bahanesini ellerinden alma maksatli
araninca ac o telefonu diyedir
Yalniz cep telefonlari yakinda
Tansiyon olcer sensorle donatilabilir
Hadi yerli electro sirketler goruyum sizi
Bi araba arge muhendis tayfa var
Kedi olali bi fare yakalayalim
Hadi koclarim
Yer Ýmleri